Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #251  
Old 11-01-2018, 11:38 AM
kpm kpm is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 503
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default

aku punya kes duit dah refund sebab aku minta setelah habis extend tapi barang pula sampai setelah 25 hari.
aku minta no. acc seller untuk transfer balik duit privately tapi seller macam tak tahu pula tentang benda ni sebab seller tanya aku betul ke aku dapat refund dan barang sekali.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #252  
Old 12-01-2018, 10:27 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,425
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 135
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

uit geng.. skang ni brp kali free ship dia bagi? sebelum ni tak silap den by bulan.. 6 kali / bulan .. ni mcm dah guna by minggu lak.. cer cite

"kuota penghantaran percuma melebihi had

anda telah menggunakan 3 semak keluar penghantaran percuma untuk minggu ini."
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #253  
Old 13-01-2018, 04:06 PM
terompah terompah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 959
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 66
Active Level
Default

Kes saya plk seller dh keyin tracking.dalam sehari plk lps tu suka hati cancell order.bgtau brg out of stock.tp tgk kedai dia brg tu bnyk lg..
Reply With Quote
  #254  
Old 13-01-2018, 04:21 PM
Abdul wahob Abdul wahob is offline
Super Active

Abdul wahob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2011
Location: -Menumpang dibumi Allah-
Posts: 7,827
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by terompah View Post
Yup.bnyk kali shopping lazada guna redirect kt web shopbck tp 0 gak dlm wallet
mcmn bole jd mcm tu tuan aku pny ok semua masuk dari tahun 2016 lg....cuma taun lepas pls ada problem sikit kalau beli hr sabtu&ahad mesti tk masuk transactions tu tp skrg dh ok .....satu cara bole claim balik yg dh lepas2 tu tp ada tempoh2 tertentu ....caranya pergi dkt Missing Cashback tu ikut la arahan yg disuruh tu ....moga berjaya semua pada yg tk dpt cashback tu.....den pun nk berjinak2 jual kt shopee ni ....utk makluman shopee tk da link dgn shopback ya
Reply With Quote
  #255  
Old 19-01-2018, 10:18 PM
terompah terompah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 959
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 66
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Abdul wahob View Post
mcmn bole jd mcm tu tuan aku pny ok semua masuk dari tahun 2016 lg....cuma taun lepas pls ada problem sikit kalau beli hr sabtu&ahad mesti tk masuk transactions tu tp skrg dh ok .....satu cara bole claim balik yg dh lepas2 tu tp ada tempoh2 tertentu ....caranya pergi dkt Missing Cashback tu ikut la arahan yg disuruh tu ....moga berjaya semua pada yg tk dpt cashback tu.....den pun nk berjinak2 jual kt shopee ni ....utk makluman shopee tk da link dgn shopback ya
Xde rezeki kot.xpe la
Reply With Quote
  #256  
Old 20-01-2018, 05:53 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,346
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 41
Active Level
Default

seller shopee korang post barang macam mana? join shopee shipping program ke, atau ikat kontrak dengan poslaju ke atau pakai easyparcel ke atau manual beratur di poslaju?
Reply With Quote
  #257  
Old 27-01-2018, 04:46 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,772
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 264
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
seller shopee korang post barang macam mana? join shopee shipping program ke, atau ikat kontrak dengan poslaju ke atau pakai easyparcel ke atau manual beratur di poslaju?
manual jer..preferred seller tu aku taktau macam mana..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #258  
Old 27-01-2018, 09:56 PM
snooker372 snooker372 is offline
Regular

snooker372's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 928
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

mcm mana nak check tracking number...maksudnya...trcking number dah ada
Reply With Quote
  #259  
Old 28-01-2018, 12:09 AM
dukati dukati is offline
Active Member

dukati's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,152
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Saya bakal seller shopee....
Reply With Quote
  #260  
Old 28-01-2018, 12:26 AM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,425
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 148
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by snooker372 View Post
mcm mana nak check tracking number...maksudnya...trcking number dah ada
Kalau beli dr malaysia..umumnya pos laju

Kalau dr oberseas...biasanya LWE courier boleh cek guna pos laju malaysia tracking num setelah beberapa hari dihantar

Kadang ada satu courier yg aku x tau mcmana nak cek...cth tracking num shx******my.. tp biasanya...bila sampai tpt cek..abx akan terima dan hantar ke buyer...bila cek kat sticker postal...tulis kerryexpress...tp bila cek kat web tracking...not found...misteri betul...
Reply With Quote
Likes snooker372 liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump