Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG UPDATES, RULES & GUIDES > CG Supporter

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 24-12-2017, 07:25 AM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,634
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr_compiler View Post
baguslah...sbb kita dah membantu cg utk menambah pendapatan melalui perlombongan ni. betul tak??
Kalau gitu kena la share sikit coin dgn user.
Paid Advertisement
  #12  
Old 24-12-2017, 08:14 AM
g-man g-man is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,372
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Mohon tuan moderator bagi pencerahan....
__________________
Oh Malaysiaku
  #13  
Old 24-12-2017, 10:31 AM
mr_compiler mr_compiler is online now
Active Member

mr_compiler's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2005
Location: tengah-tengah
Posts: 2,040
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 17
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by iamloco View Post
Kalau gitu kena la share sikit coin dgn user.
den setuju jo
  #14  
Old 24-12-2017, 12:01 PM
yazaedar yazaedar is offline
Active Plus

yazaedar's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2006
Location: kuala lumpur
Posts: 2,834
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dapat gak tadi...tapi bukan kat CG ...kat msn.com
__________________
The market is weird. Every time one guy sells, another one buys, and they both think they're smart.
  #15  
Old 24-12-2017, 12:55 PM
CariGold CariGold is offline
Administrator

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Posts: 146
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by H-S View Post

kenapa macam ni? sebelum ni tak ada macam ni
Untuk sebarang masalah teknikal, sila hubungi kami terus. Kami akan respons melalui email berdaftar anda. Walaupun CG tidak menyarankan penggunaan adblocker kerana ianya tidak menyokong komuniti forum namun kami akan cuba bantu masalah semampu yang boleh.



Quote:
Originally Posted by mr_compiler View Post
baguslah...sbb kita dah membantu cg utk menambah pendapatan melalui perlombongan ni. betul tak??
CG tidak menggunakan forum untuk mining Crypto. Ini masalah teknikal yang baru dihadapi pengguna jika menggunakan sesetengah aplikasi. Kami sedang menyiasat perkara ini.


Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
den pun dapek jugak kek skrin laptop, avast antivirus kluor popup amaran bilo bukak CG
Mohon hubungi kami untuk membantu kami menyiasat perkara ini. Terima kasih.



**Sekiranya anda menghadapi masalah teknikal, mohon jangan buka thread di mana-mana seksyen forum. Sebaliknya HUBUNGI KAMI untuk komunikasi yang lebih jelas.


Terima kasih.
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump