Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion > CG Indonesian Traders Room

CG Indonesian Traders Room A specific forum for CG Indonesian members & using Indonesian language the most.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,533
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,372
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,812
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-04-2016, 06:04 PM
Luis ForexMart Luis ForexMart is offline
ForexMart Official
Representative

Luis ForexMart's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2016
Posts: 390
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default Low Risk Dengan Keuntungan Rendah Atau Risiko Tinggi Dengan Keuntungan Tinggi

Yang strategi perdagangan yang anda fikir adalah lebih baik dan yang anda lebih suka untuk memohon? Risiko rendah dengan Keuntungan Rendah atau Risiko tinggi dengan pulangan yang tinggi? Sila berikan saya idea anda dan menerangkan.
__________________

Luis ForexMart, Official Representative


Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-07-2016, 12:45 PM
tomosie tomosie is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2014
Posts: 565
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

ForexCopy itu adalah kita trading hanya tinggal menyalin dari posisi dagangan trader yang lain. kita tidak usah pusing pusing mikirin analisa yang susah. hanya saja kita harus jeli mencari tarder mana yang akan kita copy
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 19-07-2016, 05:07 PM
carigentong carigentong is offline
Regular

carigentong's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 841
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dengan menjadi pengikut ForexCopy bererti kita menyerahkan akaun kita sesuai dengan order peniaga yang kita kopi. Jika dia open sell maka kita akan open sell, begitu juga sebaliknya. Biasanya untuk masalah lot trade nya akan ada settingan tersendiri sebelum kita memutuskan untuk mula menyalin seorang peniaga
__________________
Best broker to trade
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 19-07-2016, 07:57 PM
radex78 radex78 is offline
Regular

radex78's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 965
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Sefahaman saya, forex copy system itu adalah kita, menyalin order dari trader lain yang kita ikut dia, so kita cuma mencari mana-mana trader yang patut kita ikut, tapi saya juga belum coba join macam ni
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 04-08-2016, 10:51 AM
SanaFx SanaFx is offline
Regular

SanaFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2015
Posts: 410
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by radex78 View Post
Sefahaman saya, forex copy system itu adalah kita, menyalin order dari trader lain yang kita ikut dia, so kita cuma mencari mana-mana trader yang patut kita ikut, tapi saya juga belum coba join macam ni
Setiap kali kita menggunakan sistem copy Forex kita harus selalu melihat kinerja masa lalu dari para pedagang sebelum menyalin perdagangan mereka ke akun trading kita.
__________________
FXGROW - The Best ECN Broker
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 04-08-2016, 07:31 PM
radex78 radex78 is offline
Regular

radex78's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 965
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Bagus nih layanan, tapi pula bila nak pilih trader tuk disalin ordernya mungkin tak semua penjaga yang join copy system nih selalu bagus dan profitable
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 04-08-2016, 11:16 PM
tomosie tomosie is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2014
Posts: 565
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Beda forexcopy sama PAMM apa ya?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 12-08-2016, 08:34 PM
radex78 radex78 is offline
Regular

radex78's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 965
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Mungkin banyak yang tertarik dengan copy system ni, mungkin yang suka join sebab sudah putus asa sebab belajar sendiri tak bisa profit, so dia suka cari copy system dan follow trader yang expert
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 24-08-2016, 08:57 PM
aqibFXmart aqibFXmart is offline
Active Member

aqibFXmart's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 1,765
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Dislikes (Received): 3
Active Level
Default

susah mo suggest. sebab kita orang pun tak tahu kelak macamana selepas kita copy.
lebih bagus kita trade terus jer..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 24-08-2016, 11:20 PM
SanaFx SanaFx is offline
Regular

SanaFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2015
Posts: 410
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aqibFXmart View Post
susah mo suggest. sebab kita orang pun tak tahu kelak macamana selepas kita copy.
lebih bagus kita trade terus jer..
Jika kita menyalin perdagangan dari trader sukses lainnya kita harus juga menetapkan target untuk diri sendiri dan melihat bagaimana kami akan bertemu mereka.
__________________
FXGROW - The Best ECN Broker
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:43 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you