Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #261  
Old 21-04-2017, 09:37 PM
faizul8310 faizul8310 is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2012
Posts: 309
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mirversion View Post
baru register digi unlimited rm150..perghh mmg terbaik..boleh hostport 6 user... ingat buat hostport dari hanphone shj..sim card kena letak dlm phone shj baru boleh buat hostport.. tak boleh letak dlm mifi/broadband/portalwifi...digi akn block..(satu kekurangan)..so kena standby satu phone utk buat hostport..

so far dah guna 50gb...perghh..unlimited...
bila masa pulak blocknye..aku pakai mifi pun dah, kat usb dongle pun dah, kat henset pun dah.. x pernah lak kena block, siap lebih 8 device lagi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #262  
Old 21-04-2017, 09:39 PM
Kronologi015 Kronologi015 is offline
Active Member

Kronologi015's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,586
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

geram ni nak amik digi... kasi potong webe dulu
__________________
Saya menang moto!
Reply With Quote
  #263  
Old 21-04-2017, 10:05 PM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,098
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zeroyjk View Post
YELAAAAAAA RM479 aku beli lak tu... hang.. DOTA 2 asyik dc
Sebab tu den banned TP-link ni. Den recommend beli D-link DWR-118 dengan DWM-222 sebab den pakai yang ni. Beli kat Ookas jugak. Harga baru RM410 untuk 2 barang ni. Setakat ni takda masalah hang lagi walaupun dah 5 hari berturut2 tak tutup wifi router.
Reply With Quote
  #264  
Old 22-04-2017, 12:58 AM
zeroyjk zeroyjk is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 889
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Sebab tu den banned TP-link ni. Den recommend beli D-link DWR-118 dengan DWM-222 sebab den pakai yang ni. Beli kat Ookas jugak. Harga baru RM410 untuk 2 barang ni. Setakat ni takda masalah hang lagi walaupun dah 5 hari berturut2 tak tutup wifi router.
Bro dah try ke?? klau nak tahu router tu ok ke x.. try main Dota 2.. hahahah.. klau DC cam je..
Reply With Quote
  #265  
Old 22-04-2017, 01:05 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 3,938
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

guna la huawei e5186.. tutup time ada guruh je.. huuhuu
__________________
Quote:
pernah seseorang tegur mengenai seller online yang tumbuh bak cendawan lepas hujan, perniagaan memang sunnah nabi tapi cara nabi berniaga.. hormat, mesra pelanggan, jujur, xkejar untung dan bertanggungjawab.
Reply With Quote
  #266  
Old 22-04-2017, 01:53 AM
zeroyjk zeroyjk is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 889
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by H-S View Post
guna la huawei e5186.. tutup time ada guruh je.. huuhuu
Mahal baiiii RM800++
Reply With Quote
  #267  
Old 22-04-2017, 01:57 AM
zeroyjk zeroyjk is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 889
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by H-S View Post
guna la huawei e5186.. tutup time ada guruh je.. huuhuu
Ok nice.. aku dah jumpa harga dia RM500++ je...
Reply With Quote
  #268  
Old 22-04-2017, 02:01 AM
zeroyjk zeroyjk is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 889
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default



Sesuai untuk gaming

Last edited by zeroyjk; 22-04-2017 at 02:06 AM..
Reply With Quote
  #269  
Old 22-04-2017, 02:02 AM
balang balang is online now
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,094
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zeroyjk View Post
Ok nice.. aku dah jumpa harga dia RM500++ je...
bagi link bro..kat mana jumpa tu?
__________________
GEMPAR! TEKNIK JANA PENDAPATAN TERHEBAT ABAD INI!
http://www.pendapatanmudah.com
Reply With Quote
  #270  
Old 22-04-2017, 02:07 AM
zeroyjk zeroyjk is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 889
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by balang View Post
bagi link bro..kat mana jumpa tu?
Dekat mudah.my.. tapi pre-order bro.. kne tunggu 2 minggu.. huhuhu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold