Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4361  
Old 31-10-2017, 04:28 PM
zedraffi zedraffi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 410
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Tuan, kalau sebagai investor berapa modal nak invest dalam akaun PAMM? Masih ada lg tak 30% Bonus kalau saya deposit? Berminat dengan PAMM system
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4362  
Old 03-11-2017, 05:30 PM
syazrizal syazrizal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 415
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dhiaperfumes View Post


Broker Forex atas talian antarabangsa iaitu syarikat InstaForex melancarkan alatan perdagangan terbaru di pasaran matawang- sistem PAMM.

Sistem PAMM adalah peluang unik untuk pengumpulan dana yang dilaburkan untuk pedagang.

Sistem PAMM (Modul Pengurusan Agihan Peratusan) mewakili set akaun dagangan istimewa untuk bekerja di pasaran Forex, dengan bantuan di mana pengurusan pedagang mengawal modal mereka dan modal anggaran pelabur-pelabur (other traders). TUjuan utama sistem PAMM adalah pedagang mendapat peluang menerima pelaburan daripada pedagang yang lain atau untuk melabur ke dana akaunnya sendiri dengan cara menjadi sebahagian darinya.

Dengan cara ini pelabur menggunakan peluang sistem PAMM dengan tujuan mendapat keuntungan dari transaksi yang diselesaikan oleh pengurusan pedagang.

Semua pelaburan dan pemindahan dalam rangja kerja sistem PAMM dikawal oleh syarikat InstaForex secara automatik, ini memberi jaminan kepada semua peserta dalam keselamatan, telus dan pertimbangan semua operasi dalam sistem.

Secara asasnya, akaun PAMM adalah bentuk pengurusan kepercayaan pengumpulan aset pedagang, di mana broker syarikat InstaForex menyedari pengiraan saham,yang menyediakan hak sama rata kepada semua pedagang dan membenarkan untuk mengasingkan pada bila-bila masa sebahagian dari keseluruhan aset, yang mana kepunyaan pedagang lain. Pada akhir tempoh dagangan keuntungan,yang diperolehi di akaun PAMM, adalah nisbah di antara peserta (pelabur) akaun PAMM, dan Pengurusan Pedagang menerima ganjaran yang dinyakan dalam kontrak, yang boleh diwakili dalam peratusan dari jumlah keuntungan untuk tempoh dagangan.

Akaun PAMM dibahagikan kepada dua jenis: Akaun PAMM pelabur dan akaun PAMM untuk pedagang. Pelabur di akaun PAMM hanya boleh melabur dana dalam akaun PAMM-pedagang. Akaun PAMM pedagang hanya boleh menerima pelaburtan dari akaun PAMM-Pelabur. Setiap pelanggan syarikat InstaForex boleh mendaftar bilangan akaun dagangan tanpa had dan menggunakan sistem PAMM sebagai PAMM-Pedagang dan PAMM-Pelabur.

Ciri-ciri penting sistem PAMM adalah peluang untukmempelbagaikan risiko dana pelaburan PAMM-pelabur untuk akaun PAMM pada pelabagai Pengurusan Pedagang; ini mengurangkan risiko kerugian.

Syarikat InstaForex menyediakan PAMM-Pedagang denganinovasi unik: penerimaan pelaburan dari Pelabur yangberbeza di satu akaun PAMM, pada masa kini tiada syarikat brokermenawarkan peluang ini.Teknologi unik pengiraan dana adalah memajukan pengurusan syarikat dan pakar perisian.

Pada hari ini sistem akaun PAMM dari syarikat InstaForex adalah yang terbaik pada kebarangkaliannya untuk Pengurusan Pedagang dan Pelabur; bagaimanapun, peningkatan perkhidmatan kerja dan peluang sistem PAMM tidak terhenti seketika, ini membenarkan kita memberi jaminan standard tertinggi perkhidmatan dan keselamatan pelanggan InstaForex.

DENGAN MODAL MINIMA $10 ANDA MAMPU MENGANDA PELABURAN ANDA

CARA BUKA AKAUN DI INSTAFOREX
Anda buka sendiri akaun instaforex. Sebelum itu sila baca dahulu info dibawah utk mengelakkan kesilapan

1. Klik sini untuk(Buka Akaun InstaForex (Click here))

2. Masukkan maklumat diri anda spt contoh dibawah



Click "
Agree with the public offer aggrement"
Get a letter of instructions"
Selesai......
Sila Click "Open An Account"



UNTUK URUSAN DEPOSIT/WITHDRAWAL AKAUN ANDA

Introducing Brokers (IB)


JIKA ANDA TIDAK MEMPUNYAI AKAUN INSTAFOREX SILA DAFTAR DULU AKAUN BARU DI INSTAFOREX. KLIK SINI SELEPAS ITU BARU DEPOSIT KE AKAUN ANDA.


http://www.instaforex-nahnufx.org/
http://www.instafxpro.com
http://instaforexutara.com.my
http://instaforexgold.com
http://instaforexmalaysia.wordpress.com
http://instaforex.mewahgold.org/index.php
http://myinstaforex.net/

atau anda boleh klik sini untuk dapat senarai IB instaforex

SELEPAS DEPOSIT BARU BOLEH MELABUR KE AKAUN PAMM YANG ANDA PILIH

DAFTAR SEBAGAI PAMM INVESTOR


Adakah anda mempunyai akaun dengan InstaForex? Anda boleh melabur ke akaun ini sekarang!











DENGAN MODAL MINIMA USD10 ANDA MAMPU MENGANDA PELABURAN ANDA





minima 10USD pun boleh melabur. jadi apa tunggu lagi mari la mencuba PAMM Account InstaForex!
Reply With Quote
  #4363  
Old 08-11-2017, 05:57 PM
A.l.i.89 A.l.i.89 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 439
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

InstaForex da best.
Reply With Quote
  #4364  
Old 13-11-2017, 01:13 PM
Add801 Add801 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 473
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by syazrizal View Post
minima 10USD pun boleh melabur. jadi apa tunggu lagi mari la mencuba PAMM Account InstaForex!
Modal rendah sahaja..Menarik ni..kena cuba.
Reply With Quote
  #4365  
Old 16-11-2017, 06:35 PM
zafftbst zafftbst is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2015
Posts: 382
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

berminat nak invet kat pamm ni...ada tak yang dah invest...cer cerita sikit kaedahnya...
Reply With Quote
  #4366  
Old 16-11-2017, 10:13 PM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 11,665
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zafftbst View Post
berminat nak invet kat pamm ni...ada tak yang dah invest...cer cerita sikit kaedahnya...
Mudah sangat kaedahnya. Dari kabinet pelanggan tu kita kena aktifkan servis PAMM dulu.

Lepas di aktifkan tu, pilih sahaja manager mana yg kita nak follow
__________________
Viralkan Bisnis Anda Sekarang!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
  #4367  
Old Yesterday, 05:53 PM
Zafril Zafril is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 430
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

PAMM sistem memang terbaik. Jadi investor untung2 boleh jana profit lagi banyak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump