Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #501  
Old 06-12-2011, 12:14 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 24,808
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by msazmer View Post
kenaikan gaji tahunan mcmane?
kenaikan gaji tahunan berdasarkan prestasi kerja tahunan,
kalau SKT ko 85% keatas selamat la dpt le kenaikan tahun tu tapi kalau SKT ko 85% kebawah xde kenaikan gaji tahunan la.
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #502  
Old 06-12-2011, 12:16 PM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,835
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
kenaikan gaji tahunan berdasarkan prestasi kerja tahunan,
kalau SKT ko 85% keatas selamat la dpt le kenaikan tahun tu tapi kalau SKT ko 85% kebawah xde kenaikan gaji tahunan la.
so ada 2 la kenaikan? kenaikan gaji tahunan dgn kenaikan antara 15%-8%?
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
  #503  
Old 06-12-2011, 12:16 PM
joeyss joeyss is online now
Regular

joeyss's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 852
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
kalau prestasi tahunan kita 95% keatas dpt la kenaikan 15% dari basid gaji
tapi kalau 85% keatas dpt la 8% dari gaji basid kita
dan kalau 75% tiada kenaikan gaji dan 70% kena buang.
kalau tiap2 tahun prastasi kerja anda antara 80% hungga 84% mmg xde kenaikan gaji langsung hahahaha tunggulah bos yg sebulu tuka ke tempat anda baru lah boleh merasa tu pun kena hati2 jgn prestasi 70% 3 tahun berturut2 sementara nk tunggu bos baru tu hahahahha
lepas ni bos cakap, hantar Borang Penilaian Prestasi mesti dilampirkan dengan slip gaji.. aku nak tengok.. kalau gaji banyak sangat aku kasi Penilaian Prestasi rendah sket .. joke je, kasi hilang stress sket
__________________
We’ve know each other by CHANCE,
Become friends by CHOICE,
Still friends by DECISION,
And when we say FRIEND FOREVER,
That’s definitely a lifetime PROMISE!
Reply With Quote
  #504  
Old 06-12-2011, 12:19 PM
tsf tsf is offline
Active Plus

tsf's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,353
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

“Oleh itu, mana-mana kakitangan yang menunjukkan prestasi baik akan menerima kenaikan gaji lapan hingga 15 peratus, tambahan kepada kenaikan tahunan biasa di bawah sistem gaji satu lapis... ini insentif tambahan,” kata sumber itu lagi.


NI PETIKAN DARI THREAD EXIT POLICY

BC SINI BARU PAHAM

http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=290319
Reply With Quote
  #505  
Old 06-12-2011, 12:24 PM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,835
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tsf View Post
“Oleh itu, mana-mana kakitangan yang menunjukkan prestasi baik akan menerima kenaikan gaji lapan hingga 15 peratus, tambahan kepada kenaikan tahunan biasa di bawah sistem gaji satu lapis... ini insentif tambahan,” kata sumber itu lagi.


NI PETIKAN DARI THREAD EXIT POLICY

BC SINI BARU PAHAM

http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=290319
so betul la apa yg aku bgtau sblm ni? ada 2 kenaikan kalo prestasi antara 85%-95%?.....
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
  #506  
Old 06-12-2011, 12:25 PM
serai serai is offline
Super Active

serai's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2008
Location: on road
Posts: 6,012
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sistem Bodek Pegawai Atasan
Reply With Quote
  #507  
Old 06-12-2011, 12:26 PM
amirule amirule is offline
Active Member

amirule's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,100
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lps ni ner2 bos yang x suka ngan staf.. abislah...konpom lnpt 70% kebawah...
lps ni byk lagi ler yg menganggur...huhu
Reply With Quote
  #508  
Old 06-12-2011, 12:28 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 24,808
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by msazmer View Post
so ada 2 la kenaikan? kenaikan gaji tahunan dgn kenaikan antara 15%-8%?
yup,kalau sampai sasaran ditetapkan dpt le,kalau x dpt x merasa le kenaikan tahunan.terpulang kat bos anda nk bagi berapa hehehe
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #509  
Old 06-12-2011, 12:29 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 24,808
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by joeyss View Post
lepas ni bos cakap, hantar Borang Penilaian Prestasi mesti dilampirkan dengan slip gaji.. aku nak tengok.. kalau gaji banyak sangat aku kasi Penilaian Prestasi rendah sket .. joke je, kasi hilang stress sket
hahahaha pastu kita pun mintak bos punye slip gaji jgak,kalau lebih dari kita jgn kasi bos naik gaji jgk hahahaha
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #510  
Old 06-12-2011, 12:33 PM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,835
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
yup,kalau sampai sasaran ditetapkan dpt le,kalau x dpt x merasa le kenaikan tahunan.terpulang kat bos anda nk bagi berapa hehehe
hmmm...kalo gaji tahunan RM230 dan dpt 95% dpt le tambahan RM34.50...kalo gaji tahunan RM95 dpt le tambahan 14.25...
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold