Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-01-2017, 12:11 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,944
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ado yg dengki kot ni.. sabar la tt.. kasi lawan dlu

ps : den tak tau apokobondo industrial relations ni huhu, makna jabatan buruh dah takdok ke camne?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 04-01-2017, 12:12 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,970
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

terima kasih kpd yg membantu..
mmg laa saje mencari alasan tapi disebabkan org lain pon buat, maka x logik laa aku sorang je kene..klu nak pecat ngan alasan kuno ni, apsal laa org lain x kene??

bab x suka aku tu, sbb aku buat akaun..terlalu byk error dlm repot yg dilakukan oleh org lain..bile aku gagal betulkan sume error bile repot setiap bulan keluar, mula laa finance manager carik kambing hitam..itu laa punca aku nak ditendang rasanyerr..org2 lama pon goyah..aku bukan x setuju cara finance manager, tapi IQ dier pon ade masalah..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #13  
Old 04-01-2017, 12:14 PM
Archangel17 Archangel17 is offline
Active Member

Archangel17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,195
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 123
Active Level
Default

on probation selalu tunjuk baik lgi.. TT ni awal nampak cam rebel dah.. direct reporting bos yang ngadu ni , confirm nya
Reply With Quote
  #14  
Old 04-01-2017, 12:15 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,990
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 75
Active Level
Default

tt masih probation ke?

kalau ya memang 24jam la

bab main games dan internet tu memang dah jadi kesalahan walaupun org lain x kena so dorang ada alasan yg kukuh kalau masih probation
Reply With Quote
  #15  
Old 04-01-2017, 12:15 PM
02047haf 02047haf is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 2,249
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 102
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Ni nampak sangat cepat2 dia nak berhentikan..macam ada yang tidak beres
Reply With Quote
  #16  
Old 04-01-2017, 12:16 PM
boyxx boyxx is offline
Regular

boyxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 846
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

resign je bro. kalau bro betol2 buat keje, baru die tau macam mane bile bro dah resign nant.

macam ak la, dh resign baru bos sebok nak cari mcm mane nk buat itu ini.
Reply With Quote
  #17  
Old 04-01-2017, 12:18 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,600
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 19
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Archangel17 View Post
on probation selalu tunjuk baik lgi.. TT ni awal nampak cam rebel dah.. direct reporting bos yang ngadu ni , confirm nya
Aku pon rasa cengitu. tt kena sabar bila bekerja dgn orang lain. Law keje makan gaji ni mudah je tt. "Bagai lembu dicucuk hidung" dan juga "Masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang kerbau menguak" dan pepatah jawa "Yes man". Tapi...tunjukkan kredibility dalam kerja tt.
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
  #18  
Old 04-01-2017, 12:20 PM
nik1412 nik1412 is offline
Active Plus

nik1412's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Location: Kerteh
Posts: 2,521
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

kalo x silap aku, kalo dlm probation boleh diberhentikan dgn notis 24jam.
xkisah la alasan apa

betolkn kalo aku salah
Reply With Quote
  #19  
Old 04-01-2017, 12:20 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 11,109
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 194
Active Level
My Mood:
Default

sabar TT..moga dipermudahkan..

bukan nak menyokong sape2 la, cuma pendapat peribadi je..

1) main games/internet masa kerja mmg tak boleh rasanye
2) kesalahan disiplin kalo org lain buat, kita pon buat same, then bile kantoi, kita ckp org lainbuat boleh...mmg tak leh jalan alasan tu..last2 kita kena jugak..
3) kalo btol ini konspirasi, hrp TT dipermudahkan kerjaya ditempat lain
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
  #20  
Old 04-01-2017, 12:22 PM
Xploit Machine Xploit Machine is offline
Active Member

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 1,104
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 164
Active Level
Default

tempat kerja hanya untuk buat kerja bos, xbleh main tenet luar bidang tugas atau main game, biarkan diorang main wassap ke, fesbuk ke, game ke .. lantak diorang .. jangan ikut apa yang diorang buat

jabatan buruh pun xdapat tlg dalam hal ni, maaf ..
__________________
FB - First Information Report
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump