Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,506
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,357
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,805
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-01-2017, 12:11 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,518
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 25
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ado yg dengki kot ni.. sabar la tt.. kasi lawan dlu

ps : den tak tau apokobondo industrial relations ni huhu, makna jabatan buruh dah takdok ke camne?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #12  
Old 04-01-2017, 12:12 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,784
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 22
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

terima kasih kpd yg membantu..
mmg laa saje mencari alasan tapi disebabkan org lain pon buat, maka x logik laa aku sorang je kene..klu nak pecat ngan alasan kuno ni, apsal laa org lain x kene??

bab x suka aku tu, sbb aku buat akaun..terlalu byk error dlm repot yg dilakukan oleh org lain..bile aku gagal betulkan sume error bile repot setiap bulan keluar, mula laa finance manager carik kambing hitam..itu laa punca aku nak ditendang rasanyerr..org2 lama pon goyah..aku bukan x setuju cara finance manager, tapi IQ dier pon ade masalah..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #13  
Old 04-01-2017, 12:14 PM
Archangel17 Archangel17 is offline
Regular

Archangel17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 772
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 36
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

on probation selalu tunjuk baik lgi.. TT ni awal nampak cam rebel dah.. direct reporting bos yang ngadu ni , confirm nya
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #14  
Old 04-01-2017, 12:15 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,612
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 47
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

tt masih probation ke?

kalau ya memang 24jam la

bab main games dan internet tu memang dah jadi kesalahan walaupun org lain x kena so dorang ada alasan yg kukuh kalau masih probation
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #15  
Old 04-01-2017, 12:15 PM
02047haf 02047haf is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 1,888
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 75
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Ni nampak sangat cepat2 dia nak berhentikan..macam ada yang tidak beres
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #16  
Old 04-01-2017, 12:16 PM
boyxx boyxx is offline
Regular

boyxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 789
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

resign je bro. kalau bro betol2 buat keje, baru die tau macam mane bile bro dah resign nant.

macam ak la, dh resign baru bos sebok nak cari mcm mane nk buat itu ini.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #17  
Old 04-01-2017, 12:18 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,563
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 18
Dislikes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Archangel17 View Post
on probation selalu tunjuk baik lgi.. TT ni awal nampak cam rebel dah.. direct reporting bos yang ngadu ni , confirm nya
Aku pon rasa cengitu. tt kena sabar bila bekerja dgn orang lain. Law keje makan gaji ni mudah je tt. "Bagai lembu dicucuk hidung" dan juga "Masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang kerbau menguak" dan pepatah jawa "Yes man". Tapi...tunjukkan kredibility dalam kerja tt.
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #19  
Old 04-01-2017, 12:20 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 10,820
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 99
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

sabar TT..moga dipermudahkan..

bukan nak menyokong sape2 la, cuma pendapat peribadi je..

1) main games/internet masa kerja mmg tak boleh rasanye
2) kesalahan disiplin kalo org lain buat, kita pon buat same, then bile kantoi, kita ckp org lainbuat boleh...mmg tak leh jalan alasan tu..last2 kita kena jugak..
3) kalo btol ini konspirasi, hrp TT dipermudahkan kerjaya ditempat lain
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #20  
Old 04-01-2017, 12:22 PM
Xploit Machine Xploit Machine is offline
Regular

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 926
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 125
Dislikes (Received): 2
Active Level
Send a message via AIM to Xploit Machine Send a message via MSN to Xploit Machine Send a message via Yahoo to Xploit Machine Send a message via Skype™ to Xploit Machine
Default

tempat kerja hanya untuk buat kerja bos, xbleh main tenet luar bidang tugas atau main game, biarkan diorang main wassap ke, fesbuk ke, game ke .. lantak diorang .. jangan ikut apa yang diorang buat

jabatan buruh pun xdapat tlg dalam hal ni, maaf ..
__________________
FB - First Information Report
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:08 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you