Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 01-03-2016, 01:35 PM
bisnesmaju bisnesmaju is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2016
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

saya follow thread ni..
mmg best info y dishare.

kat official xioami.com/my lum ada RN 3.

( baru nk cuba guna Xiaomi, setelah hampa dgn Asus )
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 03-03-2016, 03:54 PM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,420
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bisnesmaju View Post
saya follow thread ni..
mmg best info y dishare.

kat official xioami.com/my lum ada RN 3.

( baru nk cuba guna Xiaomi, setelah hampa dgn Asus )
asus pun mantap... tak pernah hang..cuma apps dia byk sgt yg ntah apa-apa...
Reply With Quote
  #103  
Old 03-03-2016, 04:00 PM
penhitam penhitam is offline
Active Member

penhitam's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,780
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by emoney View Post
asus pun mantap... tak pernah hang..cuma apps dia byk sgt yg ntah apa-apa...
asus memang mantap, tapi bateri cepat kekeringan..saya dulu pakai asus zenfone 5..sekarang pakai lenovo P70 dgn Redmi 3 ..
Reply With Quote
  #104  
Old 04-03-2016, 01:21 AM
Masterplan Masterplan is offline
Regular

Masterplan's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2010
Posts: 522
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku rasa mcm nak beli redmi note 3 pro snap dragon ni, better tunggu official lunch baru sebat ke atau beli je ap set, ada banyak beza ke?
sbb skrg tengah pakai iphone 4 mmg nazak ya amat dah.. call keluar pon kadang org tak dpt dengar.
janji takde masalah untuk install mt4 sambil memorex..planning nak beli esok. tolong bagi pendapat sat..huhu
Reply With Quote
  #105  
Old 11-03-2016, 09:01 AM
302 302 is offline
Legendary Member

302's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2009
Location: silent hill
Posts: 10,660
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 19
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Masterplan View Post
aku rasa mcm nak beli redmi note 3 pro snap dragon ni, better tunggu official lunch baru sebat ke atau beli je ap set, ada banyak beza ke?
sbb skrg tengah pakai iphone 4 mmg nazak ya amat dah.. call keluar pon kadang org tak dpt dengar.
janji takde masalah untuk install mt4 sambil memorex..planning nak beli esok. tolong bagi pendapat sat..huhu
tgu mi5 bro
__________________
absolutely everything that is haram will harm you
Reply With Quote
  #106  
Old 11-03-2016, 09:17 AM
cyclonmaster cyclonmaster is offline
Regular

cyclonmaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 313
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Masterplan View Post
aku rasa mcm nak beli redmi note 3 pro snap dragon ni, better tunggu official lunch baru sebat ke atau beli je ap set, ada banyak beza ke?
sbb skrg tengah pakai iphone 4 mmg nazak ya amat dah.. call keluar pon kadang org tak dpt dengar.
janji takde masalah untuk install mt4 sambil memorex..planning nak beli esok. tolong bagi pendapat sat..huhu
Sama lah kita. tak sabar tunggu April ni official launch di Malaysia. Harap ada harga promosi. Mi5 mmg power, harga pun power... Redmi Note 3 jugak berbaloi, cukup dah powernya, harga pun tak mahal.
Reply With Quote
  #107  
Old 11-03-2016, 09:32 AM
akecema akecema is offline
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 14,633
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 61
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cyclonmaster View Post
Sama lah kita. tak sabar tunggu April ni official launch di Malaysia. Harap ada harga promosi. Mi5 mmg power, harga pun power... Redmi Note 3 jugak berbaloi, cukup dah powernya, harga pun tak mahal.
Pada den better beli yg official
Warranty dan kemungkinan lg murah dari ap
__________________
Reply With Quote
  #108  
Old 16-03-2016, 10:38 AM
waghih waghih is offline
Active Member

waghih's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2013
Posts: 1,016
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

nak tanya....Redmi Note 3 ni receive dan tarik line internet kuat x?
Reply With Quote
  #109  
Old 16-03-2016, 11:26 AM
tomi tomi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 962
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 225
Active Level
Default

aku tak suka xiaomi sebab banyak benda merepek running in background. dah la interface tiru sebijik macam iphone. spec bagus gila tapi... kalo dapat root baru best
Reply With Quote
  #110  
Old 16-03-2016, 11:29 AM
akecema akecema is offline
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 14,633
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 61
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomi View Post
aku tak suka xiaomi sebab banyak benda merepek running in background. dah la interface tiru sebijik macam iphone. spec bagus gila tapi... kalo dapat root baru best
biar betul bro
xiaomi la yg boleh off background process
sendiri set background ape nak run

kalo tak run, notification pun xdapat
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold