Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #8751  
Old 11-08-2017, 07:24 PM
mfauzim mfauzim is offline
Regular

mfauzim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 851
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Sapa yg masuk FXUnited dah hancur lebur..hehe
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #8752  
Old 11-08-2017, 11:51 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,931
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mfauzim View Post
Sapa yg masuk FXUnited dah hancur lebur..hehe
Masuk InstaForex pula tuan. Masih kekal hingga kini
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #8753  
Old 11-08-2017, 11:56 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,931
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Tuan ada tip tak utk memilih trader?takut salah pilih kelaut pulak nti
susah juga nak pilih trader PAMM yang bagus bagus nie. tapi senang pilih yang untungnya maintain je
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #8754  
Old 12-08-2017, 11:49 AM
mfauzim mfauzim is offline
Regular

mfauzim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 851
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
Masuk InstaForex pula tuan. Masih kekal hingga kini
Mmg teringin...tunggu ada modal dulu. reserve dulu..!!
Reply With Quote
  #8755  
Old 12-08-2017, 11:40 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,931
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BudakFx View Post
alih bahasa

Dear pelanggan,

Seperti banyak dari anda memilih syarikat kami kerana kempen bonus, dan bonus topik perbincangan yang hidup di bawah saat ini kami ingin menjelaskan beberapa masalah. thread ini dibuka khusus untuk menyelesaikan masalah bonus.

Setiap hari beribu-ribu bonus diterima di syarikat. Sistem bonus menganggap bahawa akan ada kes penipuan tentang itu, itulah sebabnya syarikat mengikut dasar antifraud yang dikhaskan untuk mengesan piutang ragu-ragu. Harian hanya 2% dari semua akaun mendapatkan bonus yang jatuh dalam dasar antifraud.

Penurunan bonus tidak bererti disalahkan oleh syarikat, tapi sejak awal syarikat menyatakan bahawa BONUS ADALAH SEKARANG yang boleh dibatalkan tanpa memberikan alasan untuk itu. Jika seseorang memproyeksikan strateginya hanya menggunakan jumlah bonus - itu adalah kemungkinan besar bahawa bonus akan dibatalkan. Bonus direka untuk menyokong perdagangan pelanggan yang sesuai dengan strategi yang biasa mereka dan tidak dikhususkan untuk itu pelanggan tersenarai hanya untuk kepentingan bonus.

Syarikat berhak untuk membatalkan bonus dan ini dinyatakan dalam Perjanjian Bonus.

Meskipun high bonus dibatalkan hanya 2% daripada jumlah bonus menyeluruh dan tidak ada yang dapat mengisi syarikat memuat belakang GIFT SENDIRI.

Kami berharap untuk sikap yang baik untuk masa kini dan menerima dasar Syarikat.
ada pertanyaan? Tanya la .. kami bantu anda
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #8756  
Old 13-08-2017, 09:59 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,931
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mfauzim View Post
Mmg teringin...tunggu ada modal dulu. reserve dulu..!!
boleh cuba dapatkan bonus tanpa deposit instaforex tuan. Bonusnya berjumlah 1500usd ... daftar disini https://www.instaforex.com/ms/no_deposit_bonus
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #8757  
Old 13-08-2017, 11:01 PM
mfauzim mfauzim is offline
Regular

mfauzim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 851
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
boleh cuba dapatkan bonus tanpa deposit instaforex tuan. Bonusnya berjumlah 1500usd ... daftar disini https://www.instaforex.com/ms/no_deposit_bonus
Dah daftar..so the next step?

Sorry banyak tanya..tak pernah guna InstaForex punya sistem
Reply With Quote
  #8758  
Old 13-08-2017, 11:52 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,931
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mfauzim View Post
Dah daftar..so the next step?

Sorry banyak tanya..tak pernah guna InstaForex punya sistem
semak email tuan. nanti dia bagi login untuk akaun mt4 dengan bonus 1500usd. kemudia download software mt4 di www.instaforex.com ...

sama je mcm broker lain
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #8759  
Old 14-08-2017, 09:23 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 17,070
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Forex Options dari InstaForex



InstaForex broker antarabangsa menyediakan pelanggan dengan teknologi perdagangan terkini dan perkhidmatan berkualiti tinggi.
Kami gembira untuk memperkenalkan anda kepada perkhidmatan Pilihan Perduaan intraday kami.
Pilihan pendek dan panjang pada 11 instrumen yang sedia untuk pelanggan-pelanggan kami dalam seksyen Forex Pilihan daripada kabinet Pelanggan .
Nilai pilihan minimum ialah USD 1 , dan maksimum - USD 1000. Seksyen ini mengandungi carta quote dengan pelbagai rangka masa untuk setiap pilihan.
Petikan-petikan arkib boleh didapati dalam kedua-dua seksyen Forex Pilihan dan di laman web kami .
Statistik pilihan semasa dan arkib anda dibentangkan dalam bahagian yang berkenaan pada kabinet.
Perdagangan pilihan membayangkan kerja dengan kontrak yang menjamin dijangka, kekal, dan tinggi keuntungan yang dikira dengan mendarabkan nilai sebanyak 1.8 .
Kontrak itu adalah sama dengan nilai opsyen.
Oleh itu , anda tidak boleh kehilangan lebih daripada pelaburan awal ini.
Jika anda menang, harga opsyen itu dikembalikan bersama-sama dengan keuntungan.
Jika anda kehilangan , kerugian maksimum anda adalah nilai opsyen.
Setiap pergerakan mata wang akan membawa keuntungan anda walaupun pergerakan adalah minimum.
Tiada had ke atas bilangan opsyen sehari.
Jika terma-terma dan syarat-syarat opsyen dilaksanakan , dan harga pembukaan lebih rendah atau lebih tinggi daripada harga penutup , pilihan yang menguntungkan.
Untuk mengira keuntungan yang dijangkakan, pergi ke seksyen Forex Pilihan , isi borang pilihan dan klik " Kira keuntungan".
Cuba tangan anda di perdagangan pilihan !

Trade and earn together with InstaForex!
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.6 AND WITHDRAWAL 4.4
Reply With Quote
  #8760  
Old 14-08-2017, 09:29 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 17,070
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017



Sukacitanya dimaklumkan bahawa kami akan menganjurkan sebuah acara kewangan terbesar pada tahun ini,
Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017.
Majlis paling berprestij ini bakal diadakan pada tanggal 21 Oktober, 2017.
Sejumlah besar pedagang InstaForex dijangka akan berkumpul di tingkat 14,
salah sebuah hotel mewah bertaraf 5 bintang di Kuala Lumpur - Hotel Berjaya Times Square.

Begitu banyak kejutan menanti anda di Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017 yang didedikasikan untuk sambutan ulang tahun ke-10 syarikat kami.
Anda pasti ingin berkongsi perasaan anda dan memberitahu semua orang mengenai suasana majlis malam itu nanti.
Pendaftaran kini telah dibuka.
Segera mendaftar kerana pelanggan yang mendaftar untuk menyertai Majlis Makan Malam Perdana
sebelum penghujung bulan Ogos akan menikmati keistimewaan tambahan!

Malam 21 Oktober pasti akan menjadi detik manis dalam lipatan memori anda yang tidak mungkin dapat dilupakan! Butiran penuh mengenai Majlis Makan Malam Perdana InstaForex akan diketahui tidak lama lagi.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian di dalam Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2017, maka :-

* anda harus mempunyai sekurang-kurangnya AS$250 dan 1 lot dagangan pada akaun anda untuk pendaftaran biasa
* untuk pendaftaran VIP, anda harus mempunyai tidak kurang daripada 10 lot dagangan dan AS$2,500 dalam akaun dagangan
* pendaftaran hanya terbuka untuk pelanggan yang berumur 18 tahun dan ke atas sahaja.

>> DAFTAR DI SINI <<<
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.6 AND WITHDRAWAL 4.4
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump