Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 28-06-2016, 04:12 PM
lahradzai lahradzai is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2013
Posts: 40
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Fee encik cas bape?

Interest bape paling low boleh dpt?

Proses dia bape lame?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 30-06-2016, 01:04 AM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 875
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kelara View Post
Boleh tuan.. asalkan ada documents yg sah.
Tuan moderator .. bila pulak sy ada.letak gambar kt profile sy ni? Ni bukan gambar saya ni.. tolong siasat tuan moderator .. tak best la camni
Reply With Quote
  #13  
Old 30-06-2016, 01:09 AM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 875
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zurk View Post
situasi 1
rumah mv 100k boleh reloan ke?..rumah dh habis byr..sesetgh bank xfavor bg loan below 100k

situasi 2
rumah xda strata..contoh loan asal cimb bank..sejak akta strata di lancarakn..cimb dh xbg loan kawasan tersebut..jadi utk refinance boleh atau tidak rumah tersebut direfinance oleh cimb
Situasi 1 : boleh. Kami boleh terima re-finance value bawah 100k.

Situasi 2: saya perlukan lebih penerangan tentang property ini. Harap encik whatsapp sy terus 016-2007066. Jika mmg nak re-finance.
Reply With Quote
  #14  
Old 30-06-2016, 01:12 AM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 875
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lahradzai View Post
Fee encik cas bape?

Interest bape paling low boleh dpt?

Proses dia bape lame?
Kami tak kena kan apa2 fee atau upfront

Tentang interest tu susah nak citer kt sini sbb ia berubah-ubah.

Dalam keadaan biasa proses nye 1-3 bulan (anggaran)
Reply With Quote
  #15  
Old 01-07-2016, 09:34 AM
sickbear sickbear is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saya baru bekerja sendiri tahun ini, sebelum ini kerja makan gaji. Kalo buat loan boleh lepas tak?
Reply With Quote
  #16  
Old 01-07-2016, 10:06 AM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,003
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

lokasi perkhidmatan tuan kawasan mana yea..??
nk cuba masuk refinance umah..

tp.. mahukan bank yg tak jadikan baki loan tu sebagai personal loan.. (2 akaun)...

contoh..
Loan Umah berbaki - RM150,000
Refinance (MV) - RM210,000
Baki lebihan - RM60k..

ada bank yg akan jadikan baki lebihan tu sebagai personal loan..
saya cuma mahukan 1 akaun sahaja.. mean loan rumah..

any advise..??
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5

Last edited by blankoguy85; 01-07-2016 at 10:08 AM..
Reply With Quote
  #17  
Old 01-07-2016, 10:07 AM
dejavu dejavu is online now
Active Member

dejavu's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,896
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

nk tukar dr loan conventional pd islamic apa caj yg kena ye kalo bnk yg sama
__________________
Siapa lah aku tanpa diriMu....
Reply With Quote
  #18  
Old 01-07-2016, 11:28 PM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 875
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dejavu View Post
nk tukar dr loan conventional pd islamic apa caj yg kena ye kalo bnk yg sama
Whatsapp sy tuan. Lg senang nak citer. Islamic financing ni ada syarat2 tambahan nye.
Atau tuan.pm kt sy no tipon tuan.
Reply With Quote
  #19  
Old 01-07-2016, 11:30 PM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 875
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
lokasi perkhidmatan tuan kawasan mana yea..??
nk cuba masuk refinance umah..

tp.. mahukan bank yg tak jadikan baki loan tu sebagai personal loan.. (2 akaun)...

contoh..
Loan Umah berbaki - RM150,000
Refinance (MV) - RM210,000
Baki lebihan - RM60k..

ada bank yg akan jadikan baki lebihan tu sebagai personal loan..
saya cuma mahukan 1 akaun sahaja.. mean loan rumah..

any advise..??
Boleh .. kami boleh uruskan. Guna satu account re-finance shj. Kami cover area Selangor & KL shj skrg ni tuan.
Reply With Quote
  #20  
Old 01-07-2016, 11:32 PM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 875
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sickbear View Post
Saya baru bekerja sendiri tahun ini, sebelum ini kerja makan gaji. Kalo buat loan boleh lepas tak?
Bekerja sendiri tu maksud nye encik berniaga ke? Meniaga ape encik?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump