Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,195
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,899
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,765
More...
  #1261  
Old 21-10-2010, 01:05 PM
mee siput mee siput is offline
Active Member

mee siput's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: May 2010
Posts: 1,476
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mee siput Send a message via Skype™ to mee siput
Default

cek PM kaklong...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1262  
Old 21-10-2010, 04:37 PM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

Quote:
Originally Posted by mee siput View Post
cek PM kaklong...
kaklong dh reply..

Tq Mee..esok pos
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #1263  
Old 21-10-2010, 08:34 PM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

Jangkitan kulat terjadi apabila terdapat ketidak-seimbangan pada tahap asid dan normal bakteria dalam vagina menyebabkan terjadinya jangkitan kulat. Ia adalah jangkitan yang kerap terjadi dikalangan mereka yang aktif secara seksual dan juga wanita hamil.


Apa yang menyebabkan ia terjadi?

Jangkitan kulat boleh disebabkan oleh salah satu atau lebih dari sebab-sebab berikut:
Perubahan hormon semasa hamil
Pemakanan pil perancang
Pengambilan ubat antibiotik atau steroid
Penyakit kencing manis
Hubungan seks
Douching
Darah dan air mani


Apakah simtom jangkitan kulat?

Simtom-simtom termasuk:

Gatal, pedih dan sakit pada faraj
Keluar keputihan yang pekat seperti cheese dari faraj
Rasa pedih semasa kencing dan semasa seks
Bengkak, sakit, dan tumbuh bintik-bintik kemerahan pada faraj.





Gabungan MAB Alfalfa

Sgt baik utk merawat masalah keputihan bg anak dara atau yg mengamalkan MAB sebagai ikhtiar hamil.

Fungsi Alfalfa sebagai anti-bakteria boleh mengelakkan jangkitan kuman yg menyebabkan kegatalan akibat keputihan. Juga bertindak sebagai detox (membersih kolon), Alfalfa akan memangkin fungsi MAB utk merawat dan menjaga rahim.


Harga sebotol:
MAB rm15
Alfalfa rm15
Postage : rm5

Harga 2 botol :

Rm28
Postage : Rm5
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise

Last edited by kaklong; 08-10-2012 at 08:37 AM..
Reply With Quote
  #1264  
Old 22-10-2010, 10:12 AM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

Salam Jumaat..

Meh order MAB..cuba rasakan keberkesanannya!
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #1265  
Old 22-10-2010, 10:36 AM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

Dealer Aktif

Kuala Lumpur / Selangor / Shah Alam

UKM & Bukit Jalil

Zury 013-3079257 / 012-7762219



Maluri / Tasik Permaisuri Cheras

Anita Yan 019-3974164


Desa Pandan

Selina 012-6573623



Sabah

Labuan & Kota Kinabalu

Bkc Ezra 019-8128515 / 017-8928205


Penampang

Amesheeba 010-9316118



Kelantan

Tanah Merah

Diena 013-9252888


Pengkalan Chepa

Mohd Harith 019-2159484



Terengganu

Kemaman

Iffah Ahmad 012 - 3234912




Johor

Pulai

Anita Abd Rani 012-7304050



Perak

Lumut

Carnationmyra 013-9164178




Pahang

UMP, Gambang

Carnationmyra 013-9164178
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise

Last edited by kaklong; 08-10-2012 at 08:38 AM..
Reply With Quote
  #1266  
Old 22-10-2010, 04:24 PM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

MAB mmg membantu merawat dalaman kita seperti bersihkan darah kotor mcm period atau nifas yg x keluar dgn lancar masa kita pantang atau gugur begitu jg period yg x lancar ia akan lancarkan.

Bila MAB BertindakBalas?

Ia bgantung pada body masing2 ada yg pertama period dah jadi kelam kabut spt keluar dgn banyak/sikit atau dlm tempoh yg panjang jg keluar dgn jumlah yg byk spt berketul2.Ramai jg yg dtg 2 kali sebulan.Warna darah kotor ni juga keluar dlm pelbagai colour spt hitam,coklat atau x merah terang.


Proses tindakbls ni juga bergantung pd body masing2, ada hanya 2 bln, 3 bln ada sehingga 6 bln dan ada yg lebih.

Kesan/Khasiat MAB Selepas Tindak Balas ?

1.Badan menjadi ringan, dpt bergerak aktif.Lebih bertenaga dan mudah menyelasaikan kerja2.

2.Kulit muka menjadi cantik, licin,halus, gebu dan cerah.tiada lg jerawat atau jeragat/pigmentasi.

3.Badan menjadi kurus,kesan dr singkiran lemak,angin atau toksid brsama proses tindakbls tadi.

4.Perut menjadi kembis dan tidak menggelebeh selepas singkiran toksid.

5.Hasil dr tindakbalas ini jg membantu mengembalikan kelangsingan berat badan yg ideal.Amat di galakan utk ibu2 yg bersalin anak pertama.Proses kelangsingan lg cepat berlaku.

6.Memejal dan menegangkan payudara, kandungan herba dr MAB dpt membantu mengembalikan payudara idaman semua.Kepada sesetengah ada yg mengalami rasa tindakbalas spt sakit/denyut2 pada payudara.

7.Bertenaga, diakui semua yg telah mencuba MAB mmg bertenaga spt dpt berjaga lebih lewat dr mlm2 sebelum mengambil MAB.Malah dapat memberi tenaga yg lebih dlaam mengurus kerja2 rumah selepas penat bekerja.

8.Tidak mengantuk di siang hari walaupun kurang tidur di mlmnya.
Cth: ramai ibu2 yg menyusu baby terpaksa bangun berkali-kali malamnya utk menyusu baby.

9.Kandungan MAB dapat melancarkan pengaliran susu ibu dgn banyak.Malah tiada side effeck kpd baby, perlu minum air yg banyak setiap hari.

10.Yang istimewanya rumusan kandungan MAB meningkatkan daya SEKS, malah rasa yakin dan gembira lagi sebab ia jg berfungsi sebagai family planning.Tiada rasa risau selepas bersama dan tak perlu melakukan senaman lagi selepas itu.

11.Merapat dan mengetatkan rahim - Ini di akui oleh semua yg telah mengamalkan MAB.Tak ada sesiapa pun yg x mendpt pujian dr suami selepas makan MAB.Ramai yg terpaksa tambah bajet bulanan utk membeli shampoo lebih..........malah dpt menyelamatkan rumahtangga yg hampir musnah selepas terkena 'panahan' MAB.

Siapa Yang Boleh Makan MAB?

Semua golongan wanita yg berumur 18 thn keatas.So yg umur 18 thn ke atas, telah berkawin atau belum,janda/balu jg telah monopouse memang di syorkan makan MAB.Kandungan MAB bukan sahaja utk family planning/cegah kehamilan malah dpt merawat kesihatan dalaman wanita.
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #1267  
Old 23-10-2010, 02:37 AM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default Testimoni

Keputihan dan period pain semakin kurang.

Salam Kak Zah.. & sumer warga MAB,

Sy dah abis botol kedua & br start botol ketiga smlm. Masa mkn botol ke-2 tu, keputihan tetiba kuar byk masa dkt2 nak period. Skrg still period lagi. Tp sejak mkn dr botol yg 1st tu takder lgsg dah period pain. Kira dah 2x period takder period pain, cuma sakit kepala la tak ilang. Still "tumbang" gak la klu dah sakit kepala time period tu. Lps 2 bln ni sy notice breast rasa pejal. Mmg lom kawin tp klu umur dah pertghn 30-an ni, paham2 jer la kan.. Mana nak sama cam time2 umur awal 20-an. Staff aritu lg sekali tegur kata nampak sy dah kurus sket.... Sukanyer....!! Dgn tak pantang mkn...mkn collagen lagi (soy collagen kan kalori tinggi).

Hopefully lps period ni keputihan tu ilang semula & hopefully during next period kepala tak sakit lagi.... -azu_75-
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #1268  
Old 23-10-2010, 07:04 PM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

Awas!! MAB Tiruan!!


Quote:
Originally Posted by kaklong View Post
Lately ni byk pulak produk2 seumpama MAB dijual. Ada yg tk berlable, ada yg berlable dgn nama seakan2 MAB..ada yg lebih murah harganya.

Berhati2 ya..pihak MAB tidak bertanggungjawab atas belian maajun perancang selain MAB.

Bukan menidakkan keberkesanan maajun2 lain, tetapi kami tidak dapat memastikan ketulinan dan keberkesanannya..Harap Maklum.

Maksud saya 'Maajun Anggun Bistari' tiruan.
Bukan maajun tiruan yer.

Atau lebih jelas, jika ada produk maajun lain yg mencedok info2 Maajun Anggun Bistari, dan me-war2kan fungsi sama seperti Maajun Anggun Bistari, atau membuat kenyataan Maajun Anggun Bistari telah bertukar nama ke Maajun Peran**** Kel****a, atau botol tidak berlable dan mengaku sama fungsi Maajun Anggun Bistari.

Hanya 1 Maajun Anggun Bistari. Bg pelanggan yg telah membeli selain dari Maajun Anggun Bistari dan tiada lable pd botol atau lable tidak sama seperti yg kaklong jual, jgn tanya kaklong "maajun ni sama ke dgn Maajun Anggun Bistari?"

Jawapannya mmg 'TAK SAMA'.
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #1269  
Old 24-10-2010, 12:30 AM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

Dapatkan Maajun Anggun Bistari utk kesihatan dalaman anda wahai wanita diluar sana..
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
  #1270  
Old 24-10-2010, 02:13 PM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kaklong Send a message via Skype™ to kaklong
Default

BUMP utk ptg Ahad
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:50 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you