Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG UPDATES, RULES & GUIDES > CG Supporter

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-05-2018, 12:22 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,270
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1127
Active Level
My Mood:
Default Cadangan: Embed Video FB dalam CG

Salam...

saja nak suggest...boleh tak kalau buat video embed dari FB di post CG (sepertimana Embed Video Youtube)...

dalam bahasa CG nya,,,boleh tak tambah feature utk "tepek" video dari fb ke CG...
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-05-2018, 11:16 PM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,805
Thanks (Received): 1551
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
Salam...

saja nak suggest...boleh tak kalau buat video embed dari FB di post CG (sepertimana Embed Video Youtube)...

dalam bahasa CG nya,,,boleh tak tambah feature utk "tepek" video dari fb ke CG...
Ok kita akan usahakan. Thx for suggestion.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2018, 11:32 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,270
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1127
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dann View Post
Ok kita akan usahakan. Thx for suggestion.
ok terima kasih sbb sudi mendengar cadangan..

editted (for testing purpose):
http://www.facebook.com/beritabacesu...1826875131315/
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"

Last edited by syamsoulcc; 19-05-2018 at 04:50 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 11-05-2018, 02:16 AM
rebellion rebellion is offline
Legendary Member

rebellion's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: May 2010
Location: Steam/DoTa2
Posts: 15,985
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 7
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

molek benor cadangan tu, kuata FB pun ramai dapat free sekarang
__________________
Quote:

Fesyen Permotoran Kegemaran Anda!
Hubungi facebook.com/SuperFlyCloth @ 012-343 2177

Thread DotA 2 The International 2017 | Beriklan di siggy ambe?
Reply With Quote
  #5  
Old 27-05-2018, 09:42 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,270
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1127
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rebellion View Post
molek benor cadangan tu, kuata FB pun ramai dapat free sekarang
betul tu.........kalau programmer CG power, boleh letak skali daily motion..huhu..

skadar cadangan je...
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump