Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 25-01-2018, 09:37 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Member

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 1,003
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 118
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Kadang pelik fikir cuma transfer pun ambik duit orang

Orang tue transfer duit dia sendiri
dah transfer dari A ke B, memang la kena cas perkhidmatan.

hantar transfer(pindahkan) surat dari atas meja ko kepada marka ko kat negeri sebelah pakai pos laju, takkan pos laju kasi free je. transfer jugak tu.

ada lojik jika dikenakan cas. yg tak lojik bila nak kuarkan duit lebih 3 kali kat atm kena cas, itu mmg tak lojik.
__________________
CG adalah dunia maya semata2. kita adalah avatar CG cumanya
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 25-01-2018, 09:38 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Member

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 1,003
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 118
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by emir View Post
caj pengeluaran kat mesin rm1.06sen tu bile pulak?
bank sama x kena cas, bank berbeza je kena cas. kan dah laksanakan, jika tak silap...
__________________
CG adalah dunia maya semata2. kita adalah avatar CG cumanya
Reply With Quote
  #33  
Old 26-01-2018, 05:36 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,960
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dragonforex View Post
mana ada duit yg diserahkan. semua no je. duit maya...

jgn ingat jika kita ada singgit dalam akaun, maka akan ada duit singgit sehelai dalam bank tu ya yg menwakili no singgit dalam akaun kita. sbb ramai ingat mcm ini. sebenarnya tidak.

sistem kapitalis, jumlah total keseluruhan duit2 dalam akaun bank yakni nombor2 kat skrin tu adalah berkali2 ganda lebih banyak daripada jumlah duit kertas sebenar yg ada. itulah virtual money...
Sistem kapitalis dalam kewangan telah banyak menipu dan mengaburi mata kita.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #34  
Old 26-01-2018, 08:19 AM
mr reyes mr reyes is offline
Active Plus

mr reyes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Location: Somewhere I belong
Posts: 3,080
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by a2zextra View Post
Transfer GIRO antara pukul 10 hingga 11 pagi hari bekerja, gerenti masuk ke akaun penerima pada pukul 3:15 petang. Lagi mudah dan tak menggusarkan.
betul tu tuan. saya transfer pukul 9 pagi.. pukul 3.15 petang masuk.

mula-mula saya nak pakai instant transfer je tapi unavaiable pulak, klik proceed terus m2u tukarkan jadi transfer Giro...

mujur ke akaun sendiri, gelabah kejap masa tu....
Reply With Quote
  #35  
Old 26-01-2018, 10:09 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,960
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mr reyes View Post
betul tu tuan. saya transfer pukul 9 pagi.. pukul 3.15 petang masuk.

mula-mula saya nak pakai instant transfer je tapi unavaiable pulak, klik proceed terus m2u tukarkan jadi transfer Giro...

mujur ke akaun sendiri, gelabah kejap masa tu....
Hmmm... tahupun kome.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #36  
Old 26-01-2018, 10:12 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 37,334
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 619
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dragonforex View Post
mana ada duit yg diserahkan. semua no je. duit maya...

jgn ingat jika kita ada singgit dalam akaun, maka akan ada duit singgit sehelai dalam bank tu ya yg menwakili no singgit dalam akaun kita. sbb ramai ingat mcm ini. sebenarnya tidak.

sistem kapitalis, jumlah total keseluruhan duit2 dalam akaun bank yakni nombor2 kat skrin tu adalah berkali2 ganda lebih banyak daripada jumlah duit kertas sebenar yg ada. itulah virtual money...
Ye setuju bank pun caj macam macam nak sapu duit orang

Kalai sorang caj 1 sen pun kalau berjuta orang kena caj dah brapa
__________________


INFO PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #37  
Old 26-01-2018, 11:23 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Member

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 1,003
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 118
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by a2zextra View Post
Sistem kapitalis dalam kewangan telah banyak menipu dan mengaburi mata kita.
tipu pon, org kejar juga duit tuan. mahu atau tidak, riba takleh dipisahkan dengan kita. senang cite, duit kertas itu adalah hutang kerajaan pada kita. jika tak faham mcm mana dikatakan ia adalah hutang, mmg tak faham lagi la tu apa itu duit yg sebenarnya.
__________________
CG adalah dunia maya semata2. kita adalah avatar CG cumanya
Reply With Quote
  #38  
Old 27-01-2018, 04:38 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,960
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dragonforex View Post
tipu pon, org kejar juga duit tuan. mahu atau tidak, riba takleh dipisahkan dengan kita. senang cite, duit kertas itu adalah hutang kerajaan pada kita. jika tak faham mcm mana dikatakan ia adalah hutang, mmg tak faham lagi la tu apa itu duit yg sebenarnya.
Wang Kertas : Penipuan terbesar dalam sejarah manusia
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump