Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-11-2017, 09:13 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 6,970
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 713
Active Level
Default

korang layan la newbie kt dlm nih..
promoter2 berbayar celcom.. "saja tnya2 soalan.."

tp yg aku pelik TT active user up thread lepas tuh senyap seribu bahasa..

adakah TT dibayar oleh celcom ?
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-11-2017, 09:17 PM
jabberwock jabberwock is offline
Active Member

jabberwock's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,269
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 114
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
korang layan la newbie kt dlm nih..
promoter2 berbayar celcom.. "saja tnya2 soalan.."

tp yg aku pelik TT active user up thread lepas tuh senyap seribu bahasa..

adakah TT dibayar oleh celcom ?
Orang putih sebut shill. Tuan tanah ok je kot, legit nak tanya soalan betul. Tu hah 2ekor duk sembang sesama sendiri. I, you, I, you, last2 pomot digi
Reply With Quote
  #13  
Old 21-11-2017, 12:01 AM
eizzbizz eizzbizz is offline
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,176
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 116
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai postpaid selkom platinum plus..
sebulan RM188 unlimit call/sms
100GB data all day long per month..
FREE Huawei P10 dari selkom...utk loyal kustemer kunun la
Reply With Quote
  #14  
Old 22-11-2017, 09:59 PM
busane busane is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sbb dia offer 100gb free video data aku bole stay lagi dgn celcom.dah penah pakai Dg susah gila nk cari dia punya line.keluar bansdar pon blom tentu ade.so baik aku plih yg cverage okay ckit..kang xbest jugak data byk tp xleh guna sbb cverage xsyokk

Last edited by busane; 23-11-2017 at 09:50 AM..
Reply With Quote
  #15  
Old 22-11-2017, 10:04 PM
tahaf tahaf is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 30
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hum View Post
kenapa tak pakai digi? unlimited internet dari pukul 12mlm ke 12 pg?

lebih berbaloi rasanya..
area sy x ade line digi pun, unlimited pun x guna..bila nak luaskan coverage?unlimited pon xde line.adik sy pakai digi kalau report pon services lmbat.kt opis dia je ade line.tu pon msih sloww

Last edited by tahaf; 23-11-2017 at 09:55 AM..
Reply With Quote
  #16  
Old 22-11-2017, 10:39 PM
Kadaz Kadaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hum View Post
kenapa tak pakai digi? unlimited internet dari pukul 12mlm ke 12 pg?

lebih berbaloi rasanya..
tapi yang ni 100gb bagi sebulan, tak payah nak tunggu masa yang tertentu pun. 100gb tu banyak sangat dah, tengok banyak video pun tak perlu risau data cepat habis
Reply With Quote
  #17  
Old 22-11-2017, 11:17 PM
Lukmanmohd Lukmanmohd is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ahkeok View Post
knp x tukar ke postpaid plan kalau u ade byk tgk youtube?? dulu sy pakai prepaid kalau x cukup data kena beli add-on plan lagi..lepas tu dah tukar ke postpaid..rasenya lebih baloi
dulu saya pon prepaid tapi dah tukar ke postpaid dah sebab sekarang ni nak guna banyak data, kalau guna prepaid tu kena bayar banyak lagi. guna postpaid tu sekarang ada banyak pakej yang bagi data banyak
Reply With Quote
  #18  
Old 24-11-2017, 01:17 AM
Kadaz Kadaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eizzbizz View Post
aku pakai postpaid selkom platinum plus..
sebulan RM188 unlimit call/sms
100GB data all day long per month..
FREE Huawei P10 dari selkom...utk loyal kustemer kunun la
sekarang kan ada promosi baru bagi pengguna postpaid plan? katanya boleh dapat 100gb super video walla yang percuma special untuk tengok video online. pergi je App mereka tu untuk dapatkan yang 100gb ni
Reply With Quote
  #19  
Old 24-11-2017, 01:22 AM
Kadaz Kadaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by busane View Post
sbb dia offer 100gb free video data aku bole stay lagi dgn celcom.dah penah pakai Dg susah gila nk cari dia punya line.keluar bansdar pon blom tentu ade.so baik aku plih yg cverage okay ckit..kang xbest jugak data byk tp xleh guna sbb cverage xsyokk
ramai yang tukar macam kau sebab kualiti tu tak ok sangat. selcom walaupun tak de unlimited data tapi mereka ada add on yang amat menarikkan dan mereka sanggup nak percuma 100gb super video walla untuk pelanggan mereka
Reply With Quote
  #20  
Old 24-11-2017, 01:58 AM
mr_turner mr_turner is offline
Active Plus

mr_turner's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 3,089
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Pakai celcom pantai timur sudah..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump