Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 23-03-2017, 02:22 AM
HorlickAis HorlickAis is offline
Junior

HorlickAis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2016
Posts: 65
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Tq for sharing tuan tanah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 27-02-2018, 10:58 AM
pronext882 pronext882 is offline
Newbie

pronext882's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

shiddzzz asal aku baru tau do ni?? b4 ni aku pkai tunetalk awek aku pakai xpax skrg ktorg tukar digi tp line x best ah pulakk dem
Reply With Quote
  #13  
Old 27-02-2018, 11:00 AM
pronext882 pronext882 is offline
Newbie

pronext882's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

btw skrg bole share lagi tak? ade lg app tu?
Reply With Quote
  #14  
Old 27-02-2018, 03:09 PM
Shamanv Shamanv is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pronext882 View Post
shiddzzz asal aku baru tau do ni?? b4 ni aku pkai tunetalk awek aku pakai xpax skrg ktorg tukar digi tp line x best ah pulakk dem
terus pergi 7e top up lagi senangkan, tapi xpax ni baik ke? macam tak begitu murahkan?
Reply With Quote
  #15  
Old 27-02-2018, 03:43 PM
amang amang is offline
Regular

amang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Posts: 500
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

saya ada cara unlimited share sentiasa
yang berkenan share2 tue blh pm lah ya...

w.app 0134391253
Reply With Quote
  #16  
Old 27-02-2018, 04:18 PM
pronext882 pronext882 is offline
Newbie

pronext882's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Shamanv View Post
terus pergi 7e top up lagi senangkan, tapi xpax ni baik ke? macam tak begitu murahkan?
xpax best gak ah compare dgn digi. dulu aku pakai xpax tapi nak call awek mahal sbb pakai tunetalk lulz. pastu skrg ktorg tukar digi cam tak best sangat tapi agak murah la jugak.
Reply With Quote
  #17  
Old 27-02-2018, 04:20 PM
pronext882 pronext882 is offline
Newbie

pronext882's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by amang View Post
saya ada cara unlimited share sentiasa
yang berkenan share2 tue blh pm lah ya...

w.app 0134391253
share ape siot sampai ko pm aku?
Reply With Quote
  #18  
Old 27-02-2018, 09:40 PM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Nk tanya bagus guna ke plan xpax? Ku mau tukar balik ke prepaid dr postpaid lepas kontrak ku tamat tapi kini masih fikir2 mau ambil yg telco mana tu.
Reply With Quote
  #19  
Old 27-02-2018, 09:54 PM
EDMaster EDMaster is offline
Newbie

EDMaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Hakim123 View Post
Nk tanya bagus guna ke plan xpax? Ku mau tukar balik ke prepaid dr postpaid lepas kontrak ku tamat tapi kini masih fikir2 mau ambil yg telco mana tu.
Ku rasa xpax memang okay sangat, line stabil dan rasanya ade sedikit lebih murah dr telco yg lain, ku sudah guna utk bbrp tahun pun x fikir nak tukar kerana suit taste ku.

Last edited by EDMaster; 02-03-2018 at 10:16 AM..
Reply With Quote
  #20  
Old 28-02-2018, 09:47 AM
pronext882 pronext882 is offline
Newbie

pronext882's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EDMaster View Post
Ku rasa xpax memang okay sangat, line stabil dan rasanya ade sedikit lebih murah dr telco yg lain, ku sudah guna utk bbrp tahun pun x fikir nak tukar kerana suit taste ku.
btul bro. xpax cun gak la line dia. tapi klau nk tukar ape2 prepaid pun bleh cume aku tak recommend digi ah. line slow gila ****

Last edited by pronext882; 02-03-2018 at 10:18 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump