Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 20-09-2015, 08:12 PM
ea.income ea.income is offline
Regular

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 238
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kipidap bro..hahha..niaga mmg cmni..mana ada masalah itu adalah duit..
pasal dh banyak rungutan..so try la satu2..sampai jumpa yg sesuai..

bnyak faktor..pertama coverage..cost..usage..mcm2 lgi la..

so terpaksa la promo..marketing always kipidab
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-09-2015, 08:39 PM
ariez2078 ariez2078 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 129
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by soyabean84 View Post
Yg ni sy pn kene jgk bro, sms berbayar yg nath bila2 msk, lps tu terus cas.

Tp sy ada hntr sms utk cencel, lps tu terus snyp.

Tp still ada msk sms psl nk subscribe result toto pun ada & mcm2 lagi.

Mg jelas sngt siotkom ni bg no kita pd third party...
Saya berkeeja d kawasan yg x ada liputan celcom..bila keluar pekan baru guna data ..jadi bila mereka hantar mesej mmg x dapat...x tahu bila hantar bila terima... tapi jumpa kawan lama,..dia laki bini kena ..caj bulanan 70rm lbh...suruh dia check semula ada x mesej ntah hapa2 masuk...
Reply With Quote
  #23  
Old 20-09-2015, 08:40 PM
laharjaya laharjaya is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,325
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

sy dh tawar hati dgn celcom ... pakai pakej 38 tu la ..kualiti mmg teruk ...dh tukar ke u-moblile
Reply With Quote
  #24  
Old 20-09-2015, 08:52 PM
ariez2078 ariez2078 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 129
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ea.income View Post
kipidap bro..hahha..niaga mmg cmni..mana ada masalah itu adalah duit..
pasal dh banyak rungutan..so try la satu2..sampai jumpa yg sesuai..

bnyak faktor..pertama coverage..cost..usage..mcm2 lgi la..

so terpaksa la promo..marketing always kipidab
Member ada beritahu akan launch pakej baru....nak tgk boleh compete dgn yg lain x dari segi nilai harga dan data...nak ambil u mobile tapi kawasan pekan saya just 2g...x ada 3g
Reply With Quote
  #25  
Old 20-09-2015, 09:11 PM
zdman zdman is offline
Active Member

zdman's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: Ugly Rock
Posts: 2,143
Thanks (Received): 121
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

tak semua problem..3 line family aku yg suh ambik celcom 38 ok je, internet mantap stabil. bil takde la mencanak.
Reply With Quote
  #26  
Old 20-09-2015, 09:18 PM
ariez2078 ariez2078 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 129
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zdman View Post
tak semua problem..3 line family aku yg suh ambik celcom 38 ok je, internet mantap stabil. bil takde la mencanak.
Yup betul..saya ambil 2 nmbr..satu dari branch satu dari dealer...yg bermasalah dari branch sendiri....nmbr yg saya ambil dari dealer x ada masalah..kawan saya yg bermasalah pun ambil dari branch...kawan saya yg ambil dari dealer x ada masalah....

Kes saya ni merupakan kali ke2 ... Saya dikenakan caj ntah hapa2... Dan sim itu pun dibeli dari branch yg sama...
Reply With Quote
  #27  
Old 20-09-2015, 09:55 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 20,443
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 87
Active Level
My Mood:
Default

Alhamdulillah.. No celcom aku ok

No onexox pun ok
Reply With Quote
  #28  
Old 20-09-2015, 09:59 PM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,452
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 141
Active Level
Default

Aku ok jer xda masalah

Dah 2 bulan baru bayar bill rm65 untuk 2 bulan. Pelik x kena potong pulak. Bulan pertama pro rata.
Reply With Quote
  #29  
Old 20-09-2015, 10:03 PM
ariez2078 ariez2078 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 129
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
Default

..hanya yg bertuah terima bil macam saya..baca dlm blog ramai yg terkena...
Reply With Quote
  #30  
Old 20-09-2015, 10:17 PM
ea.income ea.income is offline
Regular

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 238
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ariez2078 View Post
Member ada beritahu akan launch pakej baru....nak tgk boleh compete dgn yg lain x dari segi nilai harga dan data...nak ambil u mobile tapi kawasan pekan saya just 2g...x ada 3g
ngeh ngeh..kan ikut coverage..ikut rezeki tempat masing2..

esok kot..folo kt fb onexox..

tak kisah ..minat klik aje..dh tau mana mau cari sim onexox
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump