Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 29-12-2017, 02:56 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 28,301
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jabberwock View Post
Cilake promoter2 ni quote post aku pastu duk cakap sesame sendiri pulop
Ramai betul newbie hehe , cara tulis macam orang sama je
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 31-12-2017, 09:18 PM
fazaziza fazaziza is offline
Newbie

fazaziza's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by malarini View Post
Baguslah. Lepas ni boleh beli apps dengan senang lahhh. Takyah fikir sangat mana nak rembat credit or debit card. Hahahaha.
sesuai jugak la untuk yg kaki game..adik dok merungut yg byk apps kna mhal la apela,xbrani nk berli tkot trlebih caj..kalau msok bill trus senang la nk byar..yg rebate 5hinggit tu boleh la nk try jgak
Reply With Quote
  #153  
Old 31-12-2017, 09:20 PM
fazaziza fazaziza is offline
Newbie

fazaziza's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by malarini View Post
Nak tanya lah. Celcom ada ke buat macam webe. If beli apps. Dapat deducted from bills phone nanti. Sebab malas ah kalau nak guna credit card bagai. Hahaha. Kalau ada. Aku nak try. Serious ni. Aku nak beli apps. huhu
disebabkn xpnh pon beli pape dri google store tu tp dgr mcm ok je feedback bileh la try..wlupon 5 rggt tp ttap duit kot..hihi.ada lg promo yg smpai bpe persen tu.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump