Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies > CryptoCurrency Mining, Investment Programmes

CryptoCurrency Mining, Investment Programmes Bitcoin & other cryptocurrencies was practically safe. However, any kind of sites/groups offers mining & exchanges into their own wallet was considered as risky as 99& of them turns scam. Please carefully evalute any investment programmes before joining!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 15-12-2017, 12:17 AM
serinity serinity is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

still waiting for response..

Bila suatu coin baru diperkenalkan, anda perlu membina komuniti. Makin besar makin bagus. Lama kelamaan orang akan cari info berkaitan di Internet. And untuk sekarang Thread kazukicoin di cari gold merupakan antara sumber utama viewers untuk mencari maklumat berkaitan..



Orang akan cari maklumat berkaitan. dan durang akan jumpa thread diforum ini..

bottom line..
Penting untuk anda menjawab persoalan-persoalan yang dikemukakan. so sila la beri respon
__________________
Anti Ponzi Scheme
Biar Miskin yang penting tidak menipu
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #222  
Old 15-12-2017, 05:24 AM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by serinity View Post
Pakej Cloud Mining
10% sebulan untuk 18 Bulan 80% keuntungan
Kadar keuntungan yang melebihi purata

Direct Refferal Bonus 5% and Team Referal Bonus 8%(pairing)
Offer direct referal 5%, lepas tu infiniti pairing bonus

Worst Thing, harga coin yg meningkat..

Cuba fikirkan dulu macam mana mau bayar investor yg join Cloud Mining tu

Suatu Ponzi Scheme akan menggunakan kemasukan pelabur-pelabur baru untuk membayar pelabur-pelabur lama. MLM dan pairing biasanya tools yang digunakan.
Dalam MLM or pairing crypto nie..boleh main harga pula. pelabur-pelabur baru terpaksa pula membayar dengan harga yang lebih tinggi. mengamalkan MLM perlu ada lesen AJL dan ada produk. klu pun scam at least ada juga lah barang diterima

Masalah pembayaran akan muncul apabila tiada new investor. Waktu ini biasanya muncul lah alasan2 seperti upgrade, kena hack and ending nya kena AMLA.

Untuk Crypto pula, nanti mereka senang2 sahaja untuk cover dengan menjatuhkan nilai coin.

saya tidak cakap Kazuki nie SCAM, cuma Scheme nya memang menjurus kepada PONZI Scheme

Selagi payment masih ok. Ok lah, not SCAM..
.................................................. .............
Kazuki Explorer
boleh rujuk di http://104.236.39.48/ (jumpa di page2 FB kazuki)

Last TX(transaction)....Wed, 08 Nov 2017 11:03:16 GMT
hari ni 14/12/2017. Kenapa terSTOP..? Sistem upgrade?

supply [B]1107949003.0479417 kzkc. harga sekarang klu rujuk di http://kazukicoin.net adalah USD 7.80.
maksudnya klu harga kazuki coin nie ikut supply and Demand, marketnya sudah mencecah USD 7.80 x 1107949003.0479417 kzkc
= 8.6 billion USD. ni boleh jadi top 10 ranking di CMC. Knp x listed lagi?. tapi jumlah download KPAY baru dalam range 1000-5000. Jauh beza dengan jumlah download wallet2 bagi coin2x yang mempunyai market cap kurang daripada 8.6 Billion USD..xD

Difficulty:43.5067956
waktu explore thread ni saya ada terbaca yang kazuki coin adalah X11 coin.. siapa2 yang ada D3 tu ...15ghs...tgk mining calculator di bawah

tak perlu join pun cloud mining.. mining sendiri and kurang dari seminggu..anda akan menjadi jutawan.

Banyak lagi yg problem..tapi cukuplah smpi sini dulu

and again, sy tidak cakap SCAM ya
BERSAMBUNG **NEXT** KPAY

syabas bro , dapat just ip address block explorer kazuki coin tu haha. sy dah dah cari merata dalam internet tapi tak ada . memang guna ip private sungguh . ip dalam gambar FB tak berapa terang tp memang guna server US. USD5/sebulan . digital ocean . harap harap kawan lain maklum .

kalau nak mining , mai sini D3 belambak jual murah sekarang.
Reply With Quote
  #223  
Old 15-12-2017, 05:37 AM
g-man g-man is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,260
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bettertomorrow View Post
syabas bro , dapat just ip address block explorer kazuki coin tu haha. sy dah dah cari merata dalam internet tapi tak ada . memang guna ip private sungguh . ip dalam gambar FB tak berapa terang tp memang guna server US. USD5/sebulan . digital ocean . harap harap kawan lain maklum .

kalau nak mining , mai sini D3 belambak jual murah sekarang.
D3 tu mcm mana nk join boss?
Reply With Quote
  #224  
Old 15-12-2017, 05:49 AM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by g-man View Post
D3 tu mcm mana nk join boss?
salam tuan/puan . D3 tu bukan produk atau skim boleh join . D3 sy maksudkan model antminer D3 dari Bitmain . mesin asic yg digunakan untuk mining wang crpto berasaskan X11.

sy sambung cerita kawan diatas. daripada bagi duit buat cloud mining package kazuki coin ,lebih baik guna mesin D3 . harga D3 sekarang boleh dapat 3-4k (oversea) . kat malaysia masih rm 6-10 kot . cari kat mudah hehe .

sy aktif mining litecoin dan seantara dengannya
Reply With Quote
  #225  
Old 15-12-2017, 05:55 AM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

kepada sahabat , tolong terangkan macam mana blockhain kazuki coin ni ubah dari cyper x11 ke scrypt dalam masa sebulan .
Reply With Quote
  #226  
Old 15-12-2017, 05:58 AM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

ha ni ada gambar . eja pon salah . betul ke korang semua belajar blockhain .atau suka suka buat modal collect duit .
Reply With Quote
  #227  
Old 15-12-2017, 01:53 PM
serinity serinity is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bettertomorrow View Post
kepada sahabat , tolong terangkan macam mana blockhain kazuki coin ni ubah dari cyper x11 ke scrypt dalam masa sebulan .
Mungkin coin ini multi-algorithm mcm Digibyte

berapa harga D3 yg murah tu??...heheh
__________________
Anti Ponzi Scheme
Biar Miskin yang penting tidak menipu
Reply With Quote
  #228  
Old 15-12-2017, 08:27 PM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by serinity View Post
Mungkin coin ini multi-algorithm mcm Digibyte

berapa harga D3 yg murah tu??...heheh
kat mudah dot com rm 5-6K . sy tgk harga kat bangkok thb 2,5000- 45,000 thb . exchange dalam rm3500.

ada platform jual beli name kaidee.com . byk antminer lambak jual murah . semua nak cutloss. average harga beli thb100k .
Reply With Quote
  #229  
Old 15-12-2017, 08:38 PM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

dah dapat tengok blockchain kazuki coin. dah x bergerak pon .

1.tak ada sapa jual dan beli stop ledger kat 8hb nov
2.ada 3 node aje . 3 connection aje untuk update public ladger. ada 3 mining node malaysia , india , usa
3. setiap block dapat 1000 kazuki coin . pada harga sekarang usd7 per coin. sapa mining dapat 1 block kaya raya
4. average network 0.9giga , alat apa depa guna untuk hashing , kalkulator , ibm pc tahun 80an 8086 atau paling laju intel i7
5. nampak sangat private network ledger . bukan decentralize pon . siapa tuan dialah raja duit kazuki coin

pada kawan , abang , kakak semua . saya dah kongsi ilmu . berhati hati
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump