Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 13-11-2017, 03:48 PM
sekapai sekapai is offline
Regular

sekapai's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 439
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 53
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
hati2 dgn bch, kenaikan dia hanya artificial, kemungkinan lost lebih tinggi..

simpan je btc tu, tu je cryto yang betul2 establish..

buy now, harga tgh murah.. awal tahun depan btc ttp naik..
betui,,BCH naik sekejap je..mungkin kekal 2/3 minggu sebelum bitcoin amik alih pasaran semula selepas bitcoin correction tamat..
masa tu BCH akan menjunam semula..
tapi ni peluang untuk short trader menambah jumlah bitcoin sebelum kembali kepada bitcoin

Last edited by sekapai; 13-11-2017 at 03:52 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-11-2017, 04:50 PM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 24,181
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by powerbiz View Post
guna btc...aku transfer dari luno
owhh..transfer through luno ..bagus juga tuu
__________________
BUKU PENGENALAN ASAS DEPTH OF MARKET (TEORI & APLIKASI)
Reply With Quote
  #33  
Old 13-11-2017, 08:13 PM
adam oden adam oden is offline
Active Member

adam oden's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,027
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
hati2 dgn bch, kenaikan dia hanya artificial, kemungkinan lost lebih tinggi..

simpan je btc tu, tu je cryto yang betul2 establish..

buy now, harga tgh murah.. awal tahun depan btc ttp naik..
Aku setuju....sekarang ni diaorang tengah pump Dash pulak dan tengah dump BCH nampaknya.
Reply With Quote
  #34  
Old 13-11-2017, 09:24 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,325
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1322
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adam oden View Post
Aku setuju....sekarang ni diaorang tengah pump Dash pulak dan tengah dump BCH nampaknya.
sempat rasa profit usd600, sell sebelum sampai peak..

__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #35  
Old 14-11-2017, 10:04 AM
spekmato spekmato is offline
Active Member

spekmato's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: rantau panjang----->kota bharu
Posts: 1,237
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
witdraw/depo bitterex pakai ape ye
wdraw boleh je ke mana2 wallet samada paper wallet, exchanger wallet mcm luno, localbitcoin atau terus jual ke remitano

atau pun nk peram ke exchanger lain pun boleh mcm exodus..

atau nk wdraw terus ke wallet coin tersebut..cth coin eth boleh terus ke wallet eth tuan2

kalo nk depo pun sama...tuan2 boleh depo melalui wallet coin tersebut....cth zcash...tuan boleh terus depo ke bittrex melalui wallet zcash...the tuan boleh trade zcash tuan tu dengan coin2 lain yg berkenan di hati

atau tuan boleh depo btc/eth daripada luno terus ke bittrex melalui wallet address btc/eth

**tuan2 tidak disyorkan untuk terus wdraw btc/eth ke wallet mana2 crowdsale...takut ada masalah. tapi ada je orang buat ok je...
__________________
Anda Geng forex? ..jom join ico broker forex bina platfom trading kripto

1. Larson&Holz https://lh-crypto.io/referral/702660...3-29cf56ab2b83
2. FX Primus https://trade.io/adopters?lang=en
Reply With Quote
Likes suryana liked this post
  #36  
Old 17-11-2017, 08:10 AM
spekmato spekmato is offline
Active Member

spekmato's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: rantau panjang----->kota bharu
Posts: 1,237
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

kongsi lagi...

__________________
Anda Geng forex? ..jom join ico broker forex bina platfom trading kripto

1. Larson&Holz https://lh-crypto.io/referral/702660...3-29cf56ab2b83
2. FX Primus https://trade.io/adopters?lang=en
Reply With Quote
  #37  
Old 18-11-2017, 10:45 AM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,325
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1322
Active Level
My Mood:
Default

bley dah convert btc ke mana2 crypto lain..

bch, eth atau btg..

selepas conform segwit2x xjadi, penurunan sekejap je nih,..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #38  
Old 18-11-2017, 05:16 PM
spekmato spekmato is offline
Active Member

spekmato's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: rantau panjang----->kota bharu
Posts: 1,237
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
bley dah convert btc ke mana2 crypto lain..

bch, eth atau btg..

selepas conform segwit2x xjadi, penurunan sekejap je nih,..
nak convert mcmn...btc draw dari coinex masih pending lagi ni...dah 2 jam
__________________
Anda Geng forex? ..jom join ico broker forex bina platfom trading kripto

1. Larson&Holz https://lh-crypto.io/referral/702660...3-29cf56ab2b83
2. FX Primus https://trade.io/adopters?lang=en
Reply With Quote
  #39  
Old 18-11-2017, 06:22 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,325
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1322
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by spekmato View Post
nak convert mcmn...btc draw dari coinex masih pending lagi ni...dah 2 jam
haha..

lambat dah bos..

ia berlaku sebelum pukul 11pagi tadi
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #40  
Old 18-11-2017, 06:51 PM
adam oden adam oden is offline
Active Member

adam oden's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,027
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
sempat rasa profit usd600, sell sebelum sampai peak..

... saya plak lost dkt 1M satoshi dekat steem,
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump