Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 14-08-2017, 06:20 PM
akudotcom akudotcom is online now
Active Member

akudotcom's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,771
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 268
Active Level
My Mood:
Default

Adehhhh
Bole mimpi dulu la jwb nye
__________________
AKU NAMPAK APA YG ENGKAU NAMPAK

* To Multi-Level Marketing (MLM) and Network Marketing people : dont lie about ur income.. sampai bila nak menipu org?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 14-08-2017, 06:34 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,720
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 517
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
antara negara yg aku nk pegi... nanti tt share sume info yer..
wow best lar
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #53  
Old 14-08-2017, 06:38 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,157
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 3
Active Level
Default

nak g awal sept ni. follow itenerary kawan je haha
Reply With Quote
  #54  
Old 14-08-2017, 08:57 PM
GPK1 GPK1 is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,786
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Apakah suhunya melampau?

Kalau suhu negatif tak mampulah aku
Reply With Quote
  #55  
Old 18-09-2017, 01:02 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,637
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
nak g awal sept ni. follow itenerary kawan je haha
goodluck bro, clear memory phone, snap pic banyak2, secenery mmg cun
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #56  
Old 18-09-2017, 03:02 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,342
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 140
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
Salam warga CG

Plannye nak ke Swiss dalam bulan 5 ni, trip selama seminggu

route Geneva > Matterhorn > Turin

ceritanya ada kerja di geneva (sehari je) so the rest mmg nak melawat swiss ni, katanya byk scenery yg cantik

so kat sini nak jugak dig info pasal percutian di swiss (dengar2 agak costly), musim apa kat sana kalau bulan mei ni

kalau warga cg ada pengalaman, boleh la sharing

1) lokasi-lokasi menarik dalam route di atas
2) mode of transport (train, sewa kereta)
3) cadangan hotel atau homestay
4) tempat makan halal, atau mana nak cari bahan masak
5) tempat shopping (of coz)
6) guna mobile phone, sim kad (nk kena beli ke)
7) aktiviti kat matterhorn (khabarnya pemandangan ice mountain yg cantik)


dan lain - lain info, sharing is caring (zero knowledge ni...)

sy akan share once dah landed kat sana dan selepas habis menjelajah route spt di atas

tq warga cg yang sentiasa awesome
Flight turun kat mana tuan?
Reply With Quote
  #57  
Old 18-09-2017, 03:34 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,637
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Flight turun kat mana tuan?
Geneva bos, ada trip ke, enjoy bos kat sana, byk lg tempat tak explore, kena repeat ni hehe
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #58  
Old 18-09-2017, 06:03 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,342
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 140
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
Geneva bos, ada trip ke, enjoy bos kat sana, byk lg tempat tak explore, kena repeat ni hehe
takda trip. Tapi satu hari nanti nak jejak kat sana juga.
Reply With Quote
  #59  
Old 20-09-2017, 02:29 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,637
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
takda trip. Tapi satu hari nanti nak jejak kat sana juga.
ok bro, next year ada plan nak pegi area lain pulak, insya Allah kalau ada rezqi
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #60  
Old 22-09-2017, 05:54 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,157
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
goodluck bro, clear memory phone, snap pic banyak2, secenery mmg cun
scenery memang cun, mula2 teruja sangat, skali semua tempat pon cun, penat dah teruja

senang kata keseluruhan pemandangan memang cantik gila. rumput pon hijau bagaikan di trim, sampai la atas gunung.

sampai boring dah nak amek gambar, hahaha.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump