Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Chatting, Social & Networking > CG Members Gathering & Activities

CG Members Gathering & Activities Start build your own networking online/offline by joining gatherings and activities organized by members. Posts are not counting within this section.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Tempat yang korang nak bowling tournament ni dibuat
JB 17 12.23%
KL 93 66.91%
MELAKA 12 8.63%
IPOH 6 4.32%
PENANG 11 7.91%
Voters: 139. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #2531  
Old 09-03-2012, 09:16 AM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

8 Mac 2012

KARNIVAL FUTSAL SiggyFC 14/4/12

Assalamualaikum semua warga CG,

Saya bagi pihak SiggyFC dengan penuh takzim merujuk perkara tersebut di atas.

02. Sukacita dimaklumkan hasi dari beberapa siri mesyuarat dan lanjtan 3 bulan tanpa gaji permainan futsal, akhirnya ke acara kemuncak Karnival Futsal TERTUTUP SiggyFC (khas untuk warga CGrian) akan diadakan pada ketetapan berikut:

tarikh : 14/4/2012 - sabtu
masa : 10 pagi - 2 petang
tempat : Tonga De Futsal, Seri Kembangan (seberang jalan Jusco Sri Kembangan)


03. Besar harapan kami supaya member2 Cgrian yang berminat untuk memeriahkan acara ini mengupdatekan nama kehadiran supaya memudahkan pihak AJK SiggyFC mengaturkan persiapan untuk anda.

04. Antara acara yang akan dijalankan pada hari kejadian adalah:

9.00 -9.30 - sesi mendaftar (Player dan agihan t-shirt Karnival untuk Cgrian yang dah tempah)
10. 00 - Sepak MULA
1.00 - Perlawanan dijangka peringkat FINAL
1.30 - Penyampaian hadiah/hamper
2.00 - sesi mengambil gambar
*sepanjang masa rehat perlawanan akan ada CABUTAN BERTUAH!

Akhir kata dari kami pihak AJK SiggyFC, mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak yang sudi iklan, sponsor, war-war kan hinggalah kepada ahli2 SiggyFC sekalian. Sekiranya ada sebarang kekurangan mohon ditimbulkan (bukan diumpatkan)

yang benar,
akmal_tawau
b/p SiggyFC

UPDATE nama CGrian yang sudi hadir:
1. Insyic
2. Puteri23
3...sila sambung
RUJUK THREAD INI
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2532  
Old 09-03-2012, 09:24 AM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,627
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to azrulazman
Default

Quote:
Originally Posted by akmal_tawau View Post
8 Mac 2012

KARNIVAL FUTSAL SiggyFC 14/4/12

Assalamualaikum semua warga CG,

Saya bagi pihak SiggyFC dengan penuh takzim merujuk perkara tersebut di atas.

02. Sukacita dimaklumkan hasi dari beberapa siri mesyuarat dan lanjtan 3 bulan tanpa gaji permainan futsal, akhirnya ke acara kemuncak Karnival Futsal TERTUTUP SiggyFC (khas untuk warga CGrian) akan diadakan pada ketetapan berikut:

tarikh : 14/4/2012 - sabtu
masa : 10 pagi - 2 petang
tempat : Tonga De Futsal, Seri Kembangan (seberang jalan Jusco Sri Kembangan)


03. Besar harapan kami supaya member2 Cgrian yang berminat untuk memeriahkan acara ini mengupdatekan nama kehadiran supaya memudahkan pihak AJK SiggyFC mengaturkan persiapan untuk anda.

04. Antara acara yang akan dijalankan pada hari kejadian adalah:

9.00 -9.30 - sesi mendaftar (Player dan agihan t-shirt Karnival untuk Cgrian yang dah tempah)
10. 00 - Sepak MULA
1.00 - Perlawanan dijangka peringkat FINAL
1.30 - Penyampaian hadiah/hamper
2.00 - sesi mengambil gambar
*sepanjang masa rehat perlawanan akan ada CABUTAN BERTUAH!

Akhir kata dari kami pihak AJK SiggyFC, mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak yang sudi iklan, sponsor, war-war kan hinggalah kepada ahli2 SiggyFC sekalian. Sekiranya ada sebarang kekurangan mohon ditimbulkan (bukan diumpatkan)

yang benar,
akmal_tawau
b/p SiggyFC

UPDATE nama CGrian yang sudi hadir:
1. Insyic
2. Puteri23
3...sila sambung
RUJUK THREAD INI
mari sertai kami
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #2533  
Old 13-08-2017, 12:12 AM
mirversion mirversion is offline
Active Member

mirversion's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,837
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mirversion
Default

kenangan....
Reply With Quote
  #2534  
Old 13-08-2017, 12:16 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 232,048
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 971
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mirversion View Post
kenangan....
Kenangan manis buat yg join event tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.