Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-01-2017, 04:28 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,877
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7237
Active Level
My Mood:
Default Tandas khas untuk orang Islam? LPT2 mohon maaf




KUALA TERENGGANU - Sebuah tandas awam yang dikhaskan sebagai “Tandas Muslimin” mencetuskan pelbagai reaksi baru-baru ini, dan hari ini pengendali Lebuhraya Pantai Timur 2 (LPT2) di mana tandas itu terletak memohon maaf atas “kekeliruan yang timbul”.

LPT2 Sdn Bhd turut mengesahkan gambar papan tanda “Tandas Muslimin” yang viral menerusi di media sosial, terletak di R&R Bukit Besi (Arah Selatan) bagi menggantikan papan tanda rosak.

Dalam kenyataan kepada FMT, syarikat itu berkata kontraktor yang dilantik menggantikan papan tanda itu tidak merujuk kepada pihaknya terlebih dahulu.

“LPT2 memohon maaf atas kekeliruan yang timbul ekoran pemasangan papan tanda gantian tersebut dan akan terus mengadakan pemantauan agar perkara sedemikian tidak berulang lagi pada masa yang akan datang.”

Gambar papan tanda itu yang viral ini di media sosial mendapat kecaman daripada netizen yang menyifatkannya sebagai perkauman.


http://www.freemalaysiatoday.com/cat...t2-mohon-maaf/
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-01-2017, 04:31 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,639
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 672
Active Level
My Mood:
Default

tulis 'tandas' pun dah cukup, siap dengan simbol gender...
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2017, 04:36 PM
Kaizen5555 Kaizen5555 is offline
Legendary Member

Kaizen5555's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: __________J.O.H.O.R____________
Posts: 11,918
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

ni mmg cari pasal..rasist ni
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2017, 04:37 PM
stillFX stillFX is offline
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,757
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 75
Active Level
Default

saje nak wat isu kan... huhuhu... kasi potong la bayaran kontraktor tu
Reply With Quote
  #5  
Old 11-01-2017, 04:41 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 26,520
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 14
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

eh kat mana ni
tak perasan pon
kot ada doa masuk tandas automatik ke
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #6  
Old 11-01-2017, 04:43 PM
asx23 asx23 is online now
Active Member

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,710
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 73
Active Level
Default

bukan semua pngguna muslimin
Reply With Quote
  #7  
Old 11-01-2017, 04:45 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,651
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 37
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

kenapa pulak kena ada pengkelasan camni...
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 11-01-2017, 04:46 PM
pokyo pokyo is offline
Active Plus

pokyo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,676
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 25
Active Level
Default

tersilap guna template masjid daa....
Reply With Quote
  #9  
Old 11-01-2017, 04:54 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,877
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7237
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
tersilap guna template masjid daa....
aah kan masjid punya ni
Reply With Quote
  #10  
Old 11-01-2017, 05:00 PM
azam74 azam74 is offline
Super Active

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 9,962
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 46
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
tersilap guna template masjid daa....
ada kemungkinan besar...simple but silly mistake jer pun
__________________
TTR 901
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold