Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-01-2017, 03:41 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,662
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7130
Active Level
My Mood:
Default Wanita sumbat kekasih dalam bagasi untuk seludup keluar penjara




CARACAS: Seorang wanita dicekup ketika cuba menyeludup keluar kekasihnya dari penjara dengan menyembunyikan banduan itu dalam beg pakaian berwarna merah jambu.

Banduan tersebut, Ibrain Jose Vargas Garcia sedang menjalani hukuman penjara selama sembilan tahun di penjara Jose Antonio Anzoategui di timur laut Venezuela, atas kesalahan mencuri kereta.

Dalam kejadian berkenaan, kekasihnya, Antonieta Robles Saouda, 25, melawat Vargas dengan membawa beg berwarna merah jambu untuk digunakan sebagai tempat banduan tersebut bersembunyi.

Namun cubaan Robles dihidu pihak berkuasa penjara ketika wanita tersebut mengheret keluar beg berkenaan yang mengandungi teman lelakinya.

Susulan kejadian itu, Vargas dihantar semula ke penjaranya manakala Robles ditahan untuk siasatan lanjut.

Seorang kanak-kanak perempuan yang menemani Robles ketika lawatan tersebut dihantar buat sementara ke pusat kebajikan sementara menunggu siasatan kes itu.

Bagaimanapun identiti kanak-kanak itu tidak dapat dipastikan sama ada dia merupakan anak mereka atau sebaliknya.


http://www.mstar.com.my/berita/berit...ludup-banduan/
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-01-2017, 03:43 PM
peejay111 peejay111 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2016
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kenape pulak diorang tak tanya bile dia bawak beg masuk penjara? Lain jenis punya penjara ini
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2017, 03:51 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,738
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 43
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

silap teknik ni.. tak tgk cite prison break lettew
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2017, 03:53 PM
nazrirazra nazrirazra is offline
Legendary Member

nazrirazra's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2009
Posts: 11,317
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 19
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

perghh.. kalau lepas sah berita jadi lagi hangat
Reply With Quote
  #5  
Old 11-01-2017, 03:53 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,406
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 428
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

pergh cinta yang dasyat nie leh buat Movie
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #6  
Old 11-01-2017, 04:02 PM
e_yoi e_yoi is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 351
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

bole plak yer nak melawat tahanan siap bawa luggage. tentu2 pegawai penjara suspect something
Reply With Quote
  #7  
Old 11-01-2017, 04:19 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 26,516
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 13
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

bawak luggage watpe haha
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #8  
Old 11-01-2017, 04:23 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,662
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7130
Active Level
My Mood:
Default

punyala byk laki baik kt luar tu

bad boy kt dalam tu jgk yg die kejar
Reply With Quote
  #9  
Old 11-01-2017, 04:25 PM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,113
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 29
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

caracas? mcm kaskas da
Reply With Quote
  #10  
Old 11-01-2017, 04:27 PM
ExAvantz ExAvantz is offline
Legendary Member

ExAvantz's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,023
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

hulur pak guard tak cukup kot...
masuk je hulur, keluar tak hulur
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold