Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #131  
Old 17-07-2017, 04:07 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,244
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

patut genapkan je rm1,xyah nak sen2 sgt.cume dapat la bertahan skit dgn harga tu.ni kejap2 naik je
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #132  
Old 17-07-2017, 06:51 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,712
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 98
Active Level
My Mood:
Default

layan massimo
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #133  
Old 18-07-2017, 07:42 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,337
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Area mano tu ado roti toyyibah?
kelantan jer yg ada..
Reply With Quote
  #134  
Old 18-07-2017, 07:55 AM
kiddd2 kiddd2 is online now
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,094
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1250
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asamboy View Post
Amik 2 roti gardenia buh cheese n kepit pastu buh dlm toaster level panas no 2..
Dh mlompat sapu kaya plak..
pehhh,nyum2
bley ke muat??

toaster brand apa yang muat dua keping roti tu??

kalo toaster kepit tu bley laa, tapi bila cheese tu meleleh kat toaster, melekat terus..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #135  
Old 18-07-2017, 07:58 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,257
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 140
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
bley ke muat??

toaster brand apa yang muat dua keping roti tu??

kalo toaster kepit tu bley laa, tapi bila cheese tu meleleh kat toaster, melekat terus..
toaster yg horizontal tu kot.. bukan vertical
Reply With Quote
  #136  
Old 18-07-2017, 10:10 AM
asamboy asamboy is online now
Active Member

asamboy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,192
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 67
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
bley ke muat??

toaster brand apa yang muat dua keping roti tu??

kalo toaster kepit tu bley laa, tapi bila cheese tu meleleh kat toaster, melekat terus..
Brand Faber..yg msuk dr atas
Kene kepit la dlu dgn cheese skali sblm buh dlm 1 liang
Cheese dlm xcair n meleleh just cair dmulut....
Reply With Quote
  #137  
Old 18-07-2017, 10:27 AM
kayo kayo is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 790
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 10
Active Level
Default

klau xde gardenia biar aku xmkn roti,,namun nk beli massimo tidak sekali,,
SUPPORT PRODUK BUMI,,dijamin halal
Reply With Quote
  #138  
Old 18-07-2017, 11:21 AM
underscore underscore is offline
Legendary Member

underscore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: 7
Posts: 10,457
Thanks (Received): 3662
Likes (Received): 129
Blog Entries: 33
Active Level
Default

Roti Pertama inti kaya sedap dan lembut macam Gardenia
Reply With Quote
  #139  
Old 18-07-2017, 11:25 AM
kayo kayo is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 790
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 10
Active Level
Default

ada satu pasaraya di pantai timur xmahu jual gardenia,roti lain semua ada,,sikap kaum tu yg xkn tolong melayu tp kaum melayu kita xkesah pun beli produk mereka walaupun produk kita pun banyak,,
Reply With Quote
  #140  
Old 18-07-2017, 11:28 AM
smarties smarties is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 424
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

gardenia boleh dikira produk bumiputera ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump