Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-04-2015, 12:50 PM
abg_sinchan abg_sinchan is offline
Regular

abg_sinchan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default Menjual Baju Melayu Design Eksklusif 2015



Assalamualaikum semua,

Di sini saya ingin membuka peluang kepada rakan-rakan semua untuk menjadi rakan niaga borong dalam projek raya sambil bersama-sama menjana pulangan
Projek raya yang kami maksudkan adalah menjual baju melayu kain pelikat Warisan by Ajís Ė Rekaan Tradisional Kontemporari.
Projek raya ini dijangka akan meletup sebab design baju ini masih baru dipasaran dan apa yang best nya baju raya nie :
> kita gunakan design tradisonal yang kita ekslusifkan ( kain pelikat terbaik )
> duta artis akan promosikan
>strategi marketing yang hebat ( ada video parody)
> harga promosi yang gila2..

Ada 2 cara untuk bersama-sama kami menjana pulangan :

1. Menjadi rakan borong dengan pembelian borong sekurang-kurangnya 10 helai baju melayu.

2. Menjadi sleeping partner dengan modal dan pulangan yang diberikan mengikut pakej-pakej yang kami sediakan.untuk maklumat lanjut tentang pakej sleeping partner sila pm wasap saya kerana menghormati syarat yang ditetapkan oleh pihak admin carigold.

Antara design baju melayu kain pelikat Warisan by Ajís





*******update terkini********

untuk pakej sleeping partner telah kami tutup.

sekarang kami open untuk pembelian sepasang baju melayu kain pelikat dan di bawah ini adalah antara koleksi-koleksi kami :

















contoh baju melayu kain pelikat seluar plain




Sekiranya berminat boleh menghubungi / wassap saya di talian 013-7971546 (Azree).


Last edited by abg_sinchan; 28-06-2015 at 03:17 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-04-2015, 03:11 PM
ferdaus87 ferdaus87 is offline
Regular

ferdaus87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 110
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ni untuk nak jadi dealer je ke tt?kalau nak beli je boleh tak?
__________________
لاإله إلا الله محمدرسول الله
Reply With Quote
  #3  
Old 03-04-2015, 03:18 PM
pyeshinoda pyeshinoda is offline
Active Member

pyeshinoda's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,268
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ni wts ker nak cari agent tt? kalau bkn wts rasenye section lain kot..
Reply With Quote
  #4  
Old 03-04-2015, 03:27 PM
azanney azanney is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Oct 2008
Location: WASAP O19-6OO8O8O
Posts: 49,740
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

harga....?
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 05-04-2015, 10:38 PM
abg_sinchan abg_sinchan is offline
Regular

abg_sinchan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ferdaus87 View Post
Ni untuk nak jadi dealer je ke tt?kalau nak beli je boleh tak?
nak beli boleh je.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-04-2015, 12:40 PM
gdan gdan is offline
Regular

gdan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 227
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam..pm harga dan syarat..tq
Reply With Quote
  #7  
Old 28-06-2015, 03:28 PM
abg_sinchan abg_sinchan is offline
Regular

abg_sinchan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

assalamualaikum semua,

lama x menjenguk thread nie.thanks kepada yang berwasap dengan saya.insyaAllah segala pertanyaan telah pun saya berikan.


nak kan kelainan pada lebaran ini mari la mencuba baju melayu warisan yang rare nie



















contoh baju melayu kain pelikat seluar plain




Sekiranya berminat boleh menghubungi / wassap saya di talian 013-7971546 (Azree).
Reply With Quote
  #8  
Old 28-06-2015, 03:30 PM
goldhunter818 goldhunter818 is offline
Active Member

goldhunter818's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Location: --:: In YoUR mIND ::--
Posts: 1,487
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kain jenis apa ni bro?
Panas tak?
Reply With Quote
  #9  
Old 28-06-2015, 03:45 PM
abg_sinchan abg_sinchan is offline
Regular

abg_sinchan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

sb line cotton,conferm sejuk
Reply With Quote
  #10  
Old 30-06-2015, 10:11 AM
abg_sinchan abg_sinchan is offline
Regular

abg_sinchan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

assalamualaikum semua...cuci mata dulu dengan baju melayu warisan yang rare nie..hihi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
baju, melayu

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump