Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Jom print sticker produk atau lain2
Last Post: khairulpg
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 72
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,361
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,103
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-05-2014, 09:06 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 15,769
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Send a message via ICQ to IFX_Muazam Marican Send a message via AIM to IFX_Muazam Marican Send a message via MSN to IFX_Muazam Marican Send a message via Yahoo to IFX_Muazam Marican Send a message via Skype™ to IFX_Muazam Marican
Post Bonus 55% InstaForex



InstaForex menawarkan pelanggan untuk merebut peluang memperolehi Bonus 55% untuk setiap deposit.
Mereka perdagangan yang telah mendaftar akaun dagangan dengan InstaForex bermula dari 15 Jun 2013 ,
boleh mendapatkan Bonus 55% untuk setiap pengisian semula.

Untuk mendapatkan bonus ini, mendaftar akaun live borang permintaan itu.
Walau bagaimanapun, jika anda telah menerima bonus lain ke akaun ini (Bonus Tetap, Bonus 25% atau 30 % Bonus ),
Bonus 55% tidak akan dikreditkan.

Langkah I. Daftar akaun dagangan

Anda boleh menyediakan akaun dagangan di " halaman akaun Open". Dalam usaha untuk mendapatkan bonus,
memilih jenis Standard akaun dalam USD.

Langkah II. deposit

Untuk menerima Bonus 55% ,
anda perlu mendepositkan apa-apa jumlah wang ke akaun trading anda menggunakan mana-mana sistem pembayaran yang mudah .
Anda boleh mendapatkan senarai sistem pembayaran boleh didapati di laman Deposit .

Langkah III. Borang permohonan Bonus

Selepas anda mendaftar akaun secara langsung, anda mampu untuk menuntut Bonus 55% itu.
Bonus amat bergantung kepada baki akaun anda pada masa ini anda mengisi borang permohonan.
Sila beri perhatian bahawa akaun anda harus mempunyai tahap pengesahan yang pertama untuk bonus yang akan dikreditkan.
Anda perlu memuat naik dokumen pengenalan anda untuk mendapatkan tahap pengesahan yang pertama.
Borang tersebut boleh didapati dalam kabinet Pelanggan .

Langkah IV. syarat bonus

Bonus 55% tidak serasi dengan lain-lain jenis bonus InstaForex.
Bonus ini akan sedia untuk pengeluaran selepas anda membuat perdagangan tertentu menurut peraturan-peraturan perdagangan.
Jumlah keseluruhan tawaran sama dengan X * 5 lot InstaForex , di mana X adalah satu jumlah bonus yang diterima.
Jika anda mengeluarkan wang dari akaun dagangan anda sebelum anda mempunyai perdagangan yang diperlukan dibuat,
sila ambil perhatian bahawa bonus boleh dibatalkan sebahagiannya atau sepenuhnya ,
kerana sebahagian bonus daripada baki akaun anda tidak boleh melebihi yang lain dana pada akaun.

Untuk mengeluarkan bonus , anda perlu mengisi borang permohonan dan hantar ke [email protected] .
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.7 AND WITHDRAWAL 4.5
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-05-2014, 09:10 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,022
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 87
Dislikes (Received): 2
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

depo 10usd pun dapat ke 55%?
__________________

ForexMart Think BIG Trade Forex
Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED[OREN/BIRU*kembali/KUNING]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|

ForexMart Offer low SPREAD|Leverage Up to 1:5000 |TRY LER|
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 07-05-2014, 09:18 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 15,769
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Send a message via ICQ to IFX_Muazam Marican Send a message via AIM to IFX_Muazam Marican Send a message via MSN to IFX_Muazam Marican Send a message via Yahoo to IFX_Muazam Marican Send a message via Skype™ to IFX_Muazam Marican
Post

Perjanjian Bonus 55%

Kempen ini terpakai kepada akaun USD Standard dibuka dari 15/06/2013 , tidak termasuk akaun MT5 .
Leverage maksimum untuk akaun yang didaftarkan untuk kempen ini adalah 1:200, dan berhenti daripada tahap 100 %.

Setiap pelanggan syarikat itu mempunyai hak untuk menerima bonus dalam jumlah sebanyak 55 % dari deposit ke akaun dagangan.
Bonus 55% boleh dikreditkan dalam tempoh kempen yang berkesan tetapi tidak lewat daripada satu minggu selepas deposit diproses.
Bonus hanya boleh dikreditkan untuk dana yang berada di dalam akaun pada saat mengemukakan permohonan untuk bonus.

Bonus 55 % tidak boleh diterima di dalam akaun,
yang telah dikreditkan dengan bonus jenis lain (bonus tetap, 25 % bonus , 30% welcome bonus , bonus kelab) .
Untuk menerima bonus 55% , pelanggan hendaklah membuka akaun baru dan menerima syarat -syarat perjanjian ini.
Pelanggan boleh mempunyai nombor tanpa had akaun dengan 55% bonus.

Pelanggan mempunyai hak untuk menerima bonus 55% untuk setiap deposit.
Bonus dikira bagi perbezaan antara deposit dan pengeluaran .

Pelanggan bersetuju bahawa mana-mana pengeluaran ,
yang menyebabkan jumlah semua dana bonus
(termasuk bonus dibatalkan) melebihi 55% daripada margin bebas di dalam akaun perdagangan ,
diikuti dengan pembatalan sebahagian bonus menyamai perbezaan antara nilai-nilai ini .
Untuk mengelakkan pembatalan bonus melebihi jumlah pengeluaran, sila menahan diri daripada apa-apa pengeluaran
jika jumlah semua bonus dalam akaun melebihi jumlah yang dibenarkan bagi bonus bagi margin bebas dalam akaun perdagangan.

Memohon 55 % bonus ,
pelanggan diminta untuk menyediakan dokumen-dokumen yang diperlukan untuk tahap pertama pengesahan akaun jika akaun tersebut tidak disahkan .
Syarikat itu berhak untuk meminta maklumat tambahan pada masa akan datang .

Bonus 55% boleh dikeluarkan hanya selepas BUY atau SELL perdagangan selesai.
Jumlah keseluruhan perdagangan hendaklah sama dengan X * 6 InstaForex lot ,
di mana X - jumlah keseluruhan bonus diterima
(jumlah keseluruhan semua bonus termasuk bonus dibatalkan atau sebahagiannya hilang) .

Untuk akaun di RUR jumlah perdagangan dikira mengikut formula berikut : X * 5 /30 ( lot InstaForex ).
Sebagai untuk akaun yang dibuka dalam EUR , formula adalah seperti berikut: X * 5 * 1,4 (banyak InstaForex ).
Hanya jumlah penuh bonus boleh ditarik balik, pengeluaran separa adalah mustahil.

Untuk mengeluarkan bonus dari akaun dagangan ,
pelanggan hendaklah menghantar permintaan kepada [email protected] .
Jumlah penuh bonus sepatutnya ada di dalam akaun perdagangan pada masa ini pengurus berpendapat permintaan pengeluaran.
Sebarang keuntungan yang lebih jumlah bonus boleh dikeluarkan tanpa sebarang sekatan.

Syarikat berhak untuk membatalkan bonus 55% tanpa amaran terlebih dahulu,
jadi kami amat mengesyorkan menahan diri dari penggunaan dana bonus dalam membangunkan strategi dagangan anda.
Syarikat itu tidak bertanggungjawab untuk sebarang akibat pembatalan bonus, termasuk berhenti keluar,
kerana bonus adalah hak milik syarikat itu sehingga pelanggan mendapat ia dengan melengkapkan perdagangan
daripada jumlah yang dinyatakan dalam fasal 6 perjanjian ini. *

Pelanggan bersetuju bahawa syarikat itu boleh membatalkan bonus dan keuntungan yang dengannya
sebagai persediaan mengesan sebarang tanda-tanda penyalahgunaan program bonus tanpa amaran terlebih dahulu atau menjelaskan sebabnya.

Dalam kes jumlah bonus melebihi $ 2,000 dan ke atas 10% daripada perdagangan adalah kurang daripada 0.01 pasaran lot
( 0.1 lot InstaForex, iaitu 1 pip adalah lebih kurang sama dengan $ 0.10) , bonus dapat dikurangkan kepada $ 1,000.
Dalam kes jumlah bonus adalah lebih daripada $ 10,000
dan lebih 10 % daripada perdagangan adalah kurang daripada 0.1 pasaran lot ( 1 lot InstaForex,
iaitu 1 pip adalah lebih kurang sama dengan $ 1), bonus dapat dikurangkan kepada $ 3,000.

* Klausa 8 bertujuan untuk mengelakkan penipuan menggunakan sistem bonus.
Walau bagaimanapun, penguatkuasaan tidak bermakna bahawa semua akaun, di mana syarikat itu telah dibatalkan bonus ,
dinyatakan sebagai melanggar mana-mana kaedah ,
kerana dalam beberapa kes ia adalah mustahil untuk menentukan pelanggaran peraturan yang jelas.
Kebarangkalian pembatalan salah bonus adalah di dalam perjuangan menentang penipuan menggunakan sistem bonus tidak melebihi 10 %.
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.7 AND WITHDRAWAL 4.5
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 07-05-2014, 11:05 AM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 10,823
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ooo ni bonus baru eh?

ganti yg berapa ratus peratus dulu tu ke?
__________________
Cara Mudah & Murah Untuk Iklankan Produk Anda di Tv, Radio & Media Cetak!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 07-05-2014, 11:08 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,022
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 87
Dislikes (Received): 2
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by IFX_Muazam Marican View Post
Perjanjian Bonus 55%

Kempen ini terpakai kepada akaun USD Standard dibuka dari 15/06/2013 , tidak termasuk akaun MT5 .
Leverage maksimum untuk akaun yang didaftarkan untuk kempen ini adalah 1:200, dan berhenti daripada tahap 100 %.

Setiap pelanggan syarikat itu mempunyai hak untuk menerima bonus dalam jumlah sebanyak 55 % dari deposit ke akaun dagangan.
Bonus 55% boleh dikreditkan dalam tempoh kempen yang berkesan tetapi tidak lewat daripada satu minggu selepas deposit diproses.
Bonus hanya boleh dikreditkan untuk dana yang berada di dalam akaun pada saat mengemukakan permohonan untuk bonus.

Bonus 55 % tidak boleh diterima di dalam akaun,
yang telah dikreditkan dengan bonus jenis lain (bonus tetap, 25 % bonus , 30% welcome bonus , bonus kelab) .
Untuk menerima bonus 55% , pelanggan hendaklah membuka akaun baru dan menerima syarat -syarat perjanjian ini.
Pelanggan boleh mempunyai nombor tanpa had akaun dengan 55% bonus.

Pelanggan mempunyai hak untuk menerima bonus 55% untuk setiap deposit.
Bonus dikira bagi perbezaan antara deposit dan pengeluaran .

Pelanggan bersetuju bahawa mana-mana pengeluaran ,
yang menyebabkan jumlah semua dana bonus
(termasuk bonus dibatalkan) melebihi 55% daripada margin bebas di dalam akaun perdagangan ,
diikuti dengan pembatalan sebahagian bonus menyamai perbezaan antara nilai-nilai ini .
Untuk mengelakkan pembatalan bonus melebihi jumlah pengeluaran, sila menahan diri daripada apa-apa pengeluaran
jika jumlah semua bonus dalam akaun melebihi jumlah yang dibenarkan bagi bonus bagi margin bebas dalam akaun perdagangan.

Memohon 55 % bonus ,
pelanggan diminta untuk menyediakan dokumen-dokumen yang diperlukan untuk tahap pertama pengesahan akaun jika akaun tersebut tidak disahkan .
Syarikat itu berhak untuk meminta maklumat tambahan pada masa akan datang .

Bonus 55% boleh dikeluarkan hanya selepas BUY atau SELL perdagangan selesai.
Jumlah keseluruhan perdagangan hendaklah sama dengan X * 6 InstaForex lot ,
di mana X - jumlah keseluruhan bonus diterima
(jumlah keseluruhan semua bonus termasuk bonus dibatalkan atau sebahagiannya hilang) .

Untuk akaun di RUR jumlah perdagangan dikira mengikut formula berikut : X * 5 /30 ( lot InstaForex ).
Sebagai untuk akaun yang dibuka dalam EUR , formula adalah seperti berikut: X * 5 * 1,4 (banyak InstaForex ).
Hanya jumlah penuh bonus boleh ditarik balik, pengeluaran separa adalah mustahil.

Untuk mengeluarkan bonus dari akaun dagangan ,
pelanggan hendaklah menghantar permintaan kepada [email protected] .
Jumlah penuh bonus sepatutnya ada di dalam akaun perdagangan pada masa ini pengurus berpendapat permintaan pengeluaran.
Sebarang keuntungan yang lebih jumlah bonus boleh dikeluarkan tanpa sebarang sekatan.

Syarikat berhak untuk membatalkan bonus 55% tanpa amaran terlebih dahulu,
jadi kami amat mengesyorkan menahan diri dari penggunaan dana bonus dalam membangunkan strategi dagangan anda.
Syarikat itu tidak bertanggungjawab untuk sebarang akibat pembatalan bonus, termasuk berhenti keluar,
kerana bonus adalah hak milik syarikat itu sehingga pelanggan mendapat ia dengan melengkapkan perdagangan
daripada jumlah yang dinyatakan dalam fasal 6 perjanjian ini. *

Pelanggan bersetuju bahawa syarikat itu boleh membatalkan bonus dan keuntungan yang dengannya
sebagai persediaan mengesan sebarang tanda-tanda penyalahgunaan program bonus tanpa amaran terlebih dahulu atau menjelaskan sebabnya.

Dalam kes jumlah bonus melebihi $ 2,000 dan ke atas 10% daripada perdagangan adalah kurang daripada 0.01 pasaran lot
( 0.1 lot InstaForex, iaitu 1 pip adalah lebih kurang sama dengan $ 0.10) , bonus dapat dikurangkan kepada $ 1,000.
Dalam kes jumlah bonus adalah lebih daripada $ 10,000
dan lebih 10 % daripada perdagangan adalah kurang daripada 0.1 pasaran lot ( 1 lot InstaForex,
iaitu 1 pip adalah lebih kurang sama dengan $ 1), bonus dapat dikurangkan kepada $ 3,000.

* Klausa 8 bertujuan untuk mengelakkan penipuan menggunakan sistem bonus.
Walau bagaimanapun, penguatkuasaan tidak bermakna bahawa semua akaun, di mana syarikat itu telah dibatalkan bonus ,
dinyatakan sebagai melanggar mana-mana kaedah ,
kerana dalam beberapa kes ia adalah mustahil untuk menentukan pelanggaran peraturan yang jelas.
Kebarangkalian pembatalan salah bonus adalah di dalam perjuangan menentang penipuan menggunakan sistem bonus tidak melebihi 10 %.
tak jawab pun soalan
__________________

ForexMart Think BIG Trade Forex
Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED[OREN/BIRU*kembali/KUNING]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|

ForexMart Offer low SPREAD|Leverage Up to 1:5000 |TRY LER|
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 07-05-2014, 11:13 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,022
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 87
Dislikes (Received): 2
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

ok dah torai..
den pilih insta sebab tak perlu verify untuk wd..
kalau ini syaratnya, den rela tak dapat 55%

In order to continue, you need to get the first level of account verification. Please proceed to this link to learn more about the verification process.
__________________

ForexMart Think BIG Trade Forex
Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED[OREN/BIRU*kembali/KUNING]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|

ForexMart Offer low SPREAD|Leverage Up to 1:5000 |TRY LER|
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 07-05-2014, 11:17 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 15,769
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Send a message via ICQ to IFX_Muazam Marican Send a message via AIM to IFX_Muazam Marican Send a message via MSN to IFX_Muazam Marican Send a message via Yahoo to IFX_Muazam Marican Send a message via Skype™ to IFX_Muazam Marican
Wink

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
ooo ni bonus baru eh?

Ganti yg berapa ratus peratus dulu tu ke?
ganti yg 45% tuan....
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.7 AND WITHDRAWAL 4.5
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 07-05-2014, 11:19 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 15,769
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Send a message via ICQ to IFX_Muazam Marican Send a message via AIM to IFX_Muazam Marican Send a message via MSN to IFX_Muazam Marican Send a message via Yahoo to IFX_Muazam Marican Send a message via Skype™ to IFX_Muazam Marican
Wink

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
tak jawab pun soalan
boleh tuan, T&C sama cm bonus 45%.....kene verify jgk
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.7 AND WITHDRAWAL 4.5
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 07-05-2014, 11:20 AM
IFX_Muazam Marican IFX_Muazam Marican is offline
Legendary Member

IFX_Muazam Marican's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2012
Location: Sungai Petani, Kedah
Posts: 15,769
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Send a message via ICQ to IFX_Muazam Marican Send a message via AIM to IFX_Muazam Marican Send a message via MSN to IFX_Muazam Marican Send a message via Yahoo to IFX_Muazam Marican Send a message via Skype™ to IFX_Muazam Marican
Wink

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
ok dah torai..
den pilih insta sebab tak perlu verify untuk wd..
kalau ini syaratnya, den rela tak dapat 55%

In order to continue, you need to get the first level of account verification. Please proceed to this link to learn more about the verification process.
haha, biasa la tuan....InstaForex bagi kelebihan tp perlu follow rule yg dia buat.....
__________________
InstaForex Kedah Official Support Centre
Skype/YM : ifx.muazam_kedah
AOL/ICQ/MSN/QQ : ifx.muazam_kedah
011-10676885 ([email protected]@whatapp)

DEPOSIT 4.7 AND WITHDRAWAL 4.5
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 10-05-2014, 11:15 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 93,532
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 72
Dislikes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ada yang verjaya dapat tak?
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:52 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you