Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #3641  
Old 18-05-2017, 01:22 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,878
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bume83 View Post
umobile ade plan menarik ke?xde kontrak mcm webe ke?
try tgk2 website umobile
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #3642  
Old 19-05-2017, 06:17 PM
badh182 badh182 is offline
Active Member

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,433
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
Default

macam siput khnizir betul la speed webe sekarang...asyik data freeze je..
Reply With Quote
  #3643  
Old 20-05-2017, 08:31 AM
marvelous marvelous is offline
Super Active

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 7,641
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by VAMP View Post
company ni asal dari penyedia yg agak famous dgn complain dari pengguna sejak sekian lama.. maybe makan masa sikit untuk webe improve dari segi perkhidmatan nya...
bukan k fasiliti masih sama seperti masa d ambil alih...jd tak mustahil lah..complaint pun sama...
__________________
Hotlink High Komisen
Reply With Quote
  #3644  
Old 20-05-2017, 05:24 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 14,992
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 109
Active Level
Default

Setakat ni kt tmpt den, streaming masih cun



Apps ptv sport
Attached Images
File Type: jpg Screenshot_20170520-172125.jpg (42.0 KB, 120 views)
Reply With Quote
  #3645  
Old 20-05-2017, 05:52 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
Legendary Member

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 19,614
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Tempat aku setakat ni webe masih laju..

Sebab bandar kot

Cuma no aku yg kena suspended.. Bila la diorang nak terminate
Reply With Quote
  #3646  
Old 20-05-2017, 06:52 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,166
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 77
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CyberMachine View Post
Tempat aku setakat ni webe masih laju..

Sebab bandar kot

Cuma no aku yg kena suspended.. Bila la diorang nak terminate
Bahaya bro biarkan nombor kena suspended tanpa buat termination langsung di telco centre. Silap-silap bil bulan-bulan terus jalan, dan terus melambung tinggi. Akhirnya kita sendiri yang kena bayar semua tu. Lagi parah.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #3647  
Old 20-05-2017, 07:18 PM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 10,107
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

sduah selamat di terminatekan... slow mcm siput, xde hotspot, leceh..
Reply With Quote
  #3648  
Old 20-05-2017, 07:32 PM
severkyt severkyt is offline
Active Member

severkyt's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia
Posts: 1,232
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by badh182 View Post
macam siput khnizir betul la speed webe sekarang...asyik data freeze je..
guna e.tether sy sama jgk kadang 2 jam skli kadang 4 jam sekali tapi ok jgk speed dlm 5mb utk torrent
Reply With Quote
  #3649  
Old 20-05-2017, 09:20 PM
badh182 badh182 is offline
Active Member

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,433
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by severkyt View Post
guna e.tether sy sama jgk kadang 2 jam skli kadang 4 jam sekali tapi ok jgk speed dlm 5mb utk torrent
5mbps tu 3g ke 4g?
Reply With Quote
  #3650  
Old 20-05-2017, 10:02 PM
severkyt severkyt is offline
Active Member

severkyt's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia
Posts: 1,232
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by badh182 View Post
5mbps tu 3g ke 4g?
connection 3g 2100mhz
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold