Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 15-03-2017, 03:15 PM
Zex Zex is offline
Regular

Zex's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Posts: 879
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 3
Active Level
Default

terbaik bro! semoga berjaya dengan ape tuan lakukan. amin. sy pun nk juga buat siri video macam tuan..dh lama plan sbb nk attack micro niche tapi untuk panduan mobile app la..cuma segan sikitla nk wat video ni haha.. anyway do the best tuan!
__________________
>>>>>>>>>>>>>>Apps Murah ni weii..promosi hehe<<<<<<<<<<<<<<
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 15-03-2017, 09:18 PM
mazuki mazuki is offline
Active Member

mazuki's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,589
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Sama la sy pon.. awal2 segan jugak.. anggap je untuk latihan sendiri... smbil berkongsi ilmu
__________________
Buat Duit Online - Bukti RM30k Dari Internet | Siri Video Panduan Buat Blog 2017 - CG Thread by www.mazukiblog.com
Reply With Quote
  #33  
Old 04-04-2017, 01:53 AM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,710
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 18
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Urmm...dah lama tinggalkan dunia blogging..dulu dpt lah USD 100-200 sebulan guna andsese...bila baca thread TT ni, rasa minat lak nak up balik

cuma sekarang ni kalau content x original mmg kene penalty dengan google dan page rank akan lambat naik. terperap jer di page outside 100 maybe...
Reply With Quote
  #34  
Old 25-04-2017, 10:41 PM
mazuki mazuki is offline
Active Member

mazuki's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,589
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Disebabkan tidak cukup masa untuk saya buat video tutorial sendiri... saya akan carikan video-video tutorial dalam english yang tersedia dan saya akan susun mengikut step by step untuk blogging...
__________________
Buat Duit Online - Bukti RM30k Dari Internet | Siri Video Panduan Buat Blog 2017 - CG Thread by www.mazukiblog.com
Reply With Quote
  #35  
Old 02-05-2017, 04:21 PM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,411
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 31
Active Level
Default

tahun 2010 dulu ramai je IM wd 10k sebulan dari adsense. lama2 google semakin strict. sekarang ni tengah top youtube. blogging pun boleh juga. tapi target long term + kena sabar
Reply With Quote
  #36  
Old 05-05-2017, 02:26 PM
fenkers fenkers is offline
Active Plus

fenkers's Avatar
 
Trader Rating: (134)
Join Date: Dec 2005
Location: Cyber World
Posts: 4,467
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tq............
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump