Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #171  
Old 11-09-2017, 10:03 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,830
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 49
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Pizzaro View Post
otp tu macam tac..letaak no tel nanti dia send otp tu..
mgu lps tekan berpuluh kali taknak send otp tu..

arini try sekali je, bru dia send.. dah berjaya register

tgh godeh2 lagi
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #172  
Old 11-09-2017, 04:02 PM
iswaraburuk iswaraburuk is offline
Legendary Member

iswaraburuk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Location: sri kembangan
Posts: 10,355
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

antara taboa dengan shopee mana lg murah dan mudah ye?
__________________
klik sini-->>http://stateemblem2u.blogspot.com/
Reply With Quote
  #173  
Old 01-10-2017, 11:39 AM
mieyz mieyz is offline
Active Member

mieyz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2010
Location: Kuantan
Posts: 1,534
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Padeyl View Post
sekarang ni sy proceed kat ezbuy je...memang bebaloi2, daftar prime setahun, apa saja barang malah berpuluh2 barang pun charge penghantaran rm 8.80 je
kawe ada 1 brg nak beli kat ezbuy nih...berat kat 70kg gak.
kalu daftar prime ni sure ship cost dia rm8.80 gak ke?
Igt nak daftar yg 5 hari tu je rm18.80...

p/s- 1st time nak beli brg kat ezbuy nih..

Last edited by mieyz; 01-10-2017 at 11:59 AM..
Reply With Quote
  #174  
Old 11-10-2017, 04:09 PM
pok wang pok wang is offline
Active Member

pok wang's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2009
Posts: 2,142
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku order brg2 dari taobao gak.bermula kecil2 je sekarang ni alhamdulillah.dah ada 8 orang staff sales.Kerja duk layan page ngan wasap je.
Reply With Quote
  #175  
Old 11-10-2017, 04:48 PM
hulk80 hulk80 is offline
Active Member

hulk80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,267
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pok wang View Post
aku order brg2 dari taobao gak.bermula kecil2 je sekarang ni alhamdulillah.dah ada 8 orang staff sales.Kerja duk layan page ngan wasap je.
tuan bole share cara marketing tak?
__________________
---Giving Up Is Not An Option For A Successor---
Reply With Quote
  #176  
Old 11-10-2017, 05:20 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,454
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

nak isi alamat utk pos tu pening la...
google tak translate plok...
ke main bedal je tulis?
Reply With Quote
  #177  
Old 11-10-2017, 05:26 PM
belam belam is offline
Active Plus

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 4,621
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shah_ae View Post
nak isi alamat utk pos tu pening la...
google tak translate plok...
ke main bedal je tulis?
cari kawan cina senang...
takpon google translate
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #178  
Old 12-10-2017, 08:00 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,454
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
cari kawan cina senang...
takpon google translate
betoi jgk,bleh tak terpikir...
dah aktif google translate browser tp bile tang alamat tak translate pulak...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold