Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 13-02-2018, 10:24 AM
Laici Laici is offline
Active Plus

Laici's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 3,394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 156
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
yg ppa1m bukit jalil tu dgr cite 17 bulan awal siap dari tarikh yg ditetapkan. betul ke??

"bila da siap terlampau awal ni, dgr byk komplen, sbb rushing kan. so kualiti paham2 la" betul ke info aku dapat ni?
apa cerita? aku punya projek pun under main developer yg buat PPA1M bukit jalil gak..nak tahu gak dorang cut cost kurang kat mana
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 13-02-2018, 10:32 AM
myrayyan myrayyan is offline
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 6,101
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
yg ppa1m bukit jalil tu dgr cite 17 bulan awal siap dari tarikh yg ditetapkan. betul ke??

"bila da siap terlampau awal ni, dgr byk komplen, sbb rushing kan. so kualiti paham2 la" betul ke info aku dapat ni?
betulah tu..cer join fb ppa1m diorg tgk apa permasalahan
Reply With Quote
  #43  
Old 13-02-2018, 10:40 AM
myrayyan myrayyan is offline
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 6,101
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Laici View Post
apa cerita? aku punya projek pun under main developer yg buat PPA1M bukit jalil gak..nak tahu gak dorang cut cost kurang kat mana
ada mslh yg timbul yang ak tau dr fb diorg :

1. paip saluran air yang terkeluar (mencacatkan pemandangan)
2. meter air gerak cecah puluh ribu (xpasti nak baca unit bacaan dia)
3. tiles hilang
4. paip sinki bawah hilang
5. tingkap x blh ttp
6. wall sliding crack
7. rectify xsiap, ade crack then worker grind buang crack tp xpatch balik

alasan jadi mcm tu sbb diorg follow spec given by developer..poor finishing..

penghuni x sabar nak masuk dah sbb potongan ade yang dh mula 2/2018..mana larat nak byr 2rmh skaligus

Last edited by myrayyan; 13-02-2018 at 10:42 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump