Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5991  
Old 12-02-2018, 04:20 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dinkedai4 View Post


Jom buat duit dengan handpone.
Kerja sekali, pendapatan berkali-kali,
Jika berminat sila klik www.toneexcel.biz/123772
cgrock
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5992  
Old 12-02-2018, 04:30 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dinkedai4 View Post
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5993  
Old 26-02-2018, 08:36 AM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Bagaimana nak buat RM3,408 dengan 10 orang

Assalamualaikum dan salam Sejahtera ,
Mudah sahaja gerak kerja tunetalk toneexcel ini. Pastikan setiap orang kenalkan kepada 10 orang sahaja.

Jika anda sponsor seramai 10 orang di L1 (level pertama), maka setiap bulan sekiranya mereka Top UP minimum iaitu RM30.00, maka anda akan dapat:
RM30.00 x 6% x 10 orang = RM18.00

Sekiranya 10 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di L2 (level kedua) anda sudah ada 100 orang, sekiranya mereka Top UP sebanyak RM30.00 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:
RM30.00 x 3% x 100 orang = RM90.00

Sekiranya 100 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di L3 (level tiga) anda sudah ada 1000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka Top UP sebanyak RM30 adalah:
RM30.00 x 11% x 1000 orang = RM3,300.00

Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:
RM18.00 + RM90.00 + RM3,300.00 = RM3,408.00

Begitulah caranya. Semua orang target 10 orang sahaja? Jika sudah melepasi 10 orang. Bantu rakan- rakan anda pula.
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5994  
Old 26-02-2018, 08:45 AM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

PLAN PEMASARAN

Terdapat 2 jenis komisyen yang akan anda perolehi didalam program ini:

1. Fast Track komisyen - Jika anda sponsor seorang sahaja anda akan mendapat RM15.
(Di bayar 2 kali sebulan, iaitu pertengahan atau hujung bulan)

2. Topup komisyen sedalam 3 level. Setiap kali downline anda top anda akan mendapat komisyen.
(Di bayar 1 kali sebulan, iaitu pada 21hb, setiap bulan)

1. Untuk layak mendapat komisen bulanan, topup peribadi ialah RM20 sebulan (minima jumlah topup terkumpul sebulan).

2. Topup peribadi terkumpul RM80 dan ke atas sebulan, berpeluang untuk menang cabutan bertuah bernilai RM200 setiap satu.

3. Topup peribadi antara RM20 hingga RM59.99, sebulan, komisyen bulanan adalah seperti berikut: -

a. L 1 - 6%
b. L 2 - 3%
c. L3 - 11%

4. Topup peribadi RM60 atau lebih, sebulan, komisyen bulanan adalah seperti berikut: -

a. L 1 - 10% (tambahan sebanyak 4%)
b. L 2 - 3%
c. L 3 - 13% (tambahan sebanyak 2%)


Bila anda perkenalkan (sponsor) orang lain untuk menggunakan prepaid ini, anda akan dapat komisyen setiap kali mereka topup tak kiralah kat mana mereka beli topup tu. Jika sekiranya masa mereka top-up di 7Eleven, dan ketika itu anda sedang tidur di rumah, ini yang dikatakan tidur pun dapat duit.

__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5995  
Old 26-02-2018, 05:05 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dinkedai4 View Post
cgro ck
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5996  
Old 01-03-2018, 08:45 AM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

SISTEM INI MUDAHKAN BISNES ANDA
LAPORAN PERCUMA SILA KLIK
www.mudahonline.com/123772
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5997  
Old 01-03-2018, 08:57 AM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dinkedai4 View Post
SISTEM INI MUDAHKAN BISNES ANDA
LAPORAN PERCUMA SILA KLIK
www.mudahonline.com/123772
Sistem ini dicipta khas untuk anda yang tiada pengalaman berniaga, tidak pandai menjual, tidak tahu buat promosi, tidak suka cari orang, tidak mahu jumpa orang.
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5998  
Old 01-03-2018, 06:13 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Kami bantu anda dapatkan prospek dengan mudah

Salam hormat warga CG,
Sudahkah anda lawati laporan mengenai sistem mudah online kami yang saya berikan ?..
Dalam web tu juga ada testimoni sekali..Dah baca ke??
Jika belum, ini link ke laporan tersebut sekali lagi:
www.mudahonline.com/123772
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #5999  
Old 01-03-2018, 06:22 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Untuk pengetahuan anda, sistem MUDAH ONLINE ini diwujudkan khas untuk membantu rakan-rakan yang mempunyai masaalah seperti

- tak pandai menjual
- malu nak menjual
- tak pandai nak marketing
- tak pandai nak closing
- tak pandai nak pujuk rayu pelanggan
- tak pandai nak cari-cari orang
- tak ada masa nak buat bisnes
Kami yakin dgn sistem mudah online ini dapat membantu menyelesaikan masalah and anda diatas
.
.
Untuk akses ke halaman tersebut
sila klik link dibawah:

www.mudahonline.com/123772


__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
  #6000  
Old 01-03-2018, 06:47 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,091
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

MINAT BUAT BISNES TAPI MALAS CARI ORANG
LAPORAN PERCUMA SILA KLIK..
www.mudahonline.com/123772
__________________
MENJADIKAN BISNES ANDA LEBIH MUDAH.
SILA KLIK https://mudahonline.com/123772
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, mlm

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump