Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 07-08-2017, 12:22 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,707
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

mcm ter minat lak nak beli kt taobao ni, nak cari bedside yg stail, 90RM je kat taobao, selalu dengan kos kurier semua berapa tt, berminat nak blaja ni
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 07-08-2017, 12:33 PM
belam belam is offline
Active Plus

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 4,758
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 36
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
mcm ter minat lak nak beli kt taobao ni, nak cari bedside yg stail, 90RM je kat taobao, selalu dengan kos kurier semua berapa tt, berminat nak blaja ni
bedside tu mende boss?
aku order brg kecik2 ja...spare part keta biasanya..
time nak beli tu kita ley pilih courier mn kita nak..and boleh estimate brapa postage dia
kdg bila smpi kat warehouse(refer pic kat fes page) tu dorg akan msg kita brapa postage..so ada 2 transaksi nt
ada yg free postage
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #13  
Old 12-02-2018, 01:02 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,713
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 98
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
bedside tu mende boss?
aku order brg kecik2 ja...spare part keta biasanya..
time nak beli tu kita ley pilih courier mn kita nak..and boleh estimate brapa postage dia
kdg bila smpi kat warehouse(refer pic kat fes page) tu dorg akan msg kita brapa postage..so ada 2 transaksi nt
ada yg free postage
aduh brg tak sampai2 plak... order 20-22/12/17...
msj seller tak reply plak...
msj taobao tak hape2 merapu tak paham aku...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump