Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #441  
Old 11-06-2018, 01:04 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,311
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 39
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
lah..tanya je dulu bro...kang tanya aku jawab salah ko kate aku memandai pulak..hahaha baik tanya seller terus
haha dia pakai skynet. aku macam sangsi sket courier ni boleh ke diaorg handle sofa bagai tu
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #442  
Old 11-06-2018, 01:20 PM
ataufik3 ataufik3 is offline
Active Plus

ataufik3's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,731
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

skynet courier paling bermasalah bagi aku.

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
haha dia pakai skynet. aku macam sangsi sket courier ni boleh ke diaorg handle sofa bagai tu
Reply With Quote
  #443  
Old 11-06-2018, 05:57 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,577
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 239
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
haha dia pakai skynet. aku macam sangsi sket courier ni boleh ke diaorg handle sofa bagai tu
aku pun tak konfiden dengan skynet.. gdex lagi tak konfiden..huhu..
barang2 besar camni beli kedai jela
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #444  
Old 11-06-2018, 06:07 PM
jabberwock jabberwock is offline
Active Member

jabberwock's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,257
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 112
Active Level
My Mood:
Default

Baru sampai barang dari shopee, seller pos 1hb lagi dah... Boleh pulak poslaju bawak pusing2 semenanjung, pegi jerteh terengganu, kuantan pahang pastu alor star kedah. Nak dekat 2minggu baru sampai... Musim raya gini poslaju pun prob. Yang courier pelik2 macam skynet, gdax, kangaroo lagi la merapu.
Reply With Quote
  #445  
Old 12-06-2018, 04:04 PM
arepeace6065 arepeace6065 is offline
Regular

arepeace6065's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Posts: 984
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sape boleh share info macam mana seller shopee nak buat dropship barang dari china. laju je barang sampai kalau beli ikut shopee berbanding beli melalui local agent yang lain
Reply With Quote
  #446  
Old 17-06-2018, 01:49 PM
wpe wpe is offline
Regular

wpe's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2007
Posts: 455
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Nice thread TT
Good info
Reply With Quote
  #447  
Old 17-06-2018, 01:59 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,577
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 239
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arepeace6065 View Post
sape boleh share info macam mana seller shopee nak buat dropship barang dari china. laju je barang sampai kalau beli ikut shopee berbanding beli melalui local agent yang lain
up sikit.. memang betul laju.. ade yang seminggu dah sampai. tracking pun agak detail siap ade tracking poslaju..
dahla harga saing aliexpress, kadang2 lagi murah..
sapa2 ada info mohon share.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump