Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > International MLM companies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 12-02-2008, 12:22 AM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
alahai..nurul...pun agent ker..


mmg plan nak beli..tp xkan la nak beli sampai RM500...sakit palo den camni

yup kan dah taruk kat siggie tuh..
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 12-02-2008, 12:24 AM
NEMO NEMO is online now
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,838
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pelangi View Post
yup kan dah taruk kat siggie tuh..
ades...xnampak la...

pakcik ni pakai spek 10 lapis
Reply With Quote
  #23  
Old 12-02-2008, 12:29 AM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
ades...xnampak la...

pakcik ni pakai spek 10 lapis
eishhhh patutla pakcikkkkk...
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
  #24  
Old 12-02-2008, 02:01 AM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pelangi View Post
hehe akmal, nurul pun join gak 2nd anniversary HERBALIFE kat renaissance hotel tu.. x nampak pun awakk... hehehe

anyway nurul pun salah sorang yg dah try sendiri ngan product herbalife dan juga skarang distributor.

nurul turun average 1kg per week, sangat happy!!
so far dah try dalam 2 bulan..

insyallah dalam masa 2 bulan lagi dah dpt ideal weight.. yess!!

bukan kena control makan ke ape, tapi by just follow healthy diet.

so far business dgn herbalife ni pun sangat puas hati..

bukan sebab untung, tapi sebab kite tolong buat org lain pun jadi happy. of course bila dpt berat badan yg kite idam2kan kite mestilah happy giler betul tak?? hehe

so kalau sesapa nak diet secara sihat, and dptkan berat ideal yg diidam2kan jgn la malu atau segan bertanya dgn nurul...

Lost Weight Now, Ask Me How!

Herbalife Independent Distributor
Nurul @ 013 340 6467
Lokasi : KL/Selangor
pergi jugak ke? maknenye dah supervisor lah ye?...tak kenal memang lah tak nampak...takpe, nanti 17hb kat flamingo pergi tak? bleh sembang2...
Reply With Quote
  #25  
Old 12-02-2008, 02:12 AM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
bro..nak hantar kat rumah..kena beli at least RM500 kan..

kalau aku nak beli ckit2..camne..ko leh tolong x..
yang tu kalo nak suruh herbalife yang antar...kalo nak amik ngan distributor, terpulang pade diorang la...

aku kalau area bangi, kl, kirenye dekat2 sini aku hantar je...bleh kenal2...lagipun, aku biasenye timbang dulu, amik ukuran, nanti senang nak check, ape yang turun, ape yang naik, kalo ade masalah ke senang cerite kalo pernah jumpe...yang bestnye, bile dapat nampak perubahan tu, mule2 jumpe camne, lepas makan tuh camne
Reply With Quote
  #26  
Old 12-02-2008, 02:13 AM
NEMO NEMO is online now
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,838
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akmalnizam View Post
yang tu kalo nak suruh herbalife yang antar...kalo nak amik ngan distributor, terpulang pade diorang la...

aku kalau area bangi, kl, kirenye dekat2 sini aku hantar je...bleh kenal2...lagipun, aku biasenye timbang dulu, amik ukuran, nanti senang nak check, ape yang turun, ape yang naik, kalo ade masalah ke senang cerite kalo pernah jumpe...yang bestnye, bile dapat nampak perubahan tu, mule2 jumpe camne, lepas makan tuh camne
tp rege dia sampai rm570 huhu..botak gak kepala aku ni..
Reply With Quote
  #27  
Old 12-02-2008, 02:16 AM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah...thread nih dah meriah..
Reply With Quote
  #28  
Old 12-02-2008, 02:20 AM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
tp rege dia sampai rm570 huhu..botak gak kepala aku ni..
ape yang RM570 tuh?

aku biase jual untuk start now pack RM361.66 je....

satu F1=RM145
F3=RM103
Teh=RM113

ko nak turun berape banyak?
Reply With Quote
  #29  
Old 12-02-2008, 02:21 AM
NEMO NEMO is online now
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,838
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akmalnizam View Post
ape yang RM570 tuh?

aku biase jual untuk start now pack RM361.66 je....

satu F1=RM145
F3=RM103
Teh=RM113

ko nak turun berape banyak?
bukan nak turun ..nak naik..

tp nak kena spend byk tu sebulan sakit weii
Reply With Quote
  #30  
Old 12-02-2008, 02:24 AM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
bukan nak turun ..nak naik..

tp nak kena spend byk tu sebulan sakit weii
same ngan aku la, aku pun ngah naikkan berat badan...

setakat arini dah 6kg, lagi 6kg nak tambah...huhu...

bleh tak berikan tinggi dalam cm, berat sekarang dan berape yang nak naik?

nak naik ni memang slow skit...kene sabar..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump