Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 26-11-2011, 09:47 AM
NixLee NixLee is offline
Active Member

NixLee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,677
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sunnyfx View Post
Memang ada...tp kebanyakkan pandai cover line...markah prestasi pun jenis mcm ni yang tinggi....kalau die buat kerja macam tu, pastu markah prestasi jadi sikit, memang patut la...tapi pasal bodek kuat...ayat power...kita yang jadi sakit hati.

tu lar... mulut dorg.... perghh... manisss.. lebah pon nk isap madu tu,... haha....

mmg sakit hati sgt.... boss bela tu yg x tahan....huhu pernah kena skali boss suruh ku buatkan kerja mat yeh tu, aku buat cincai jer.... ringkas habis.. kakaka aku cakap bukan kerja aku, tlong buat dh kira bagus... akaka pastu boss x suruh aku lgi, jadi mangsa, staf pompuan.. nk lwan x berani.. huhuhu.. kesiann...
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 26-11-2011, 09:50 AM
NixLee NixLee is offline
Active Member

NixLee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,677
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CL's View Post
Tapi lebih telus bg aku...
Cuma kena ubah sket peraturan...
Buang kuota2 kelulusan tu...
sistem ni aku pon suka... tapi yg kaki bodek x suka lar... sbb tu dorg bodek utk hapuska sistem ni... huhuhu
__________________
Reply With Quote
  #23  
Old 26-11-2011, 09:52 AM
CL's CL's is offline
Legendary Member

CL's's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Apr 2009
Location: Bawah Langit Allah
Posts: 14,088
Thanks (Received): 240
Likes (Received): 7
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NixLee View Post
sistem ni aku pon suka... tapi yg kaki bodek x suka lar... sbb tu dorg bodek utk hapuska sistem ni... huhuhu
Sistem nie ok cuma tak peru la 100% bergantung kepada boss....
Kemahiran/knowledge pon penting gak utk di amik kira...
Reply With Quote
  #24  
Old 26-11-2011, 09:53 AM
orangseni orangseni is offline
Legendary Member

orangseni's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,714
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 5
Active Level
Default

tempat aku , sapa2 khidmat br 2,3 tahun , mmg markah standard bawah 80% ... jd , 3 tahun pertama mmg xdak kenaikan la ... kl tgk , 85% br ada kenaikan .... letih .... setakat 80% , xjd lg ...
Reply With Quote
  #25  
Old 26-11-2011, 09:54 AM
wrwmhamizah wrwmhamizah is offline
Active Plus

wrwmhamizah's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2006
Location: malaysia
Posts: 2,989
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bagi aku kenaikkan 8% tu dah byk dah...kalau sebelum ni naik 1xx, selepas SBPA dpt lah 2xx mcm tu
Reply With Quote
  #26  
Old 26-11-2011, 09:54 AM
waktong.UMOFX waktong.UMOFX is offline
Super Active

waktong.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jan 2007
Location: www.umofxib.com
Posts: 7,450
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CL's View Post
Sistem nie ok cuma tak peru la 100% bergantung kepada boss....
Kemahiran/knowledge pon penting gak utk di amik kira...
betul la tu knowledge untuk bodek

sapa yang kaki bangkang tu mmg masak la
__________________
IB Of UMOfx

Deposit 3.30 | Withdrawal 3.10
YM|SKYPE:waktong.umofx |Tel:019-243 3018|

Reply With Quote
  #27  
Old 26-11-2011, 10:00 AM
NixLee NixLee is offline
Active Member

NixLee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,677
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wrwmhamizah View Post
bagi aku kenaikkan 8% tu dah byk dah...kalau sebelum ni naik 1xx, selepas SBPA dpt lah 2xx mcm tu
yup betul tu.....

ada gak boss yg bg dlm range 80-85% skrg ni,... tapi pasni minta2 x der lagi la... kita pon buat la kerja betul2...
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 26-11-2011, 10:01 AM
NixLee NixLee is offline
Active Member

NixLee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,677
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by waktong.UMOFX View Post
betul la tu knowledge untuk bodek

sapa yang kaki bangkang tu mmg masak la

aku pasni ada masalah lar.... aku ni slalu gaduh ngan kaki bodek....
__________________
Reply With Quote
  #29  
Old 26-11-2011, 10:19 AM
Dobit127 Dobit127 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,863
Thanks (Received): 84
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kalau macam ni, x jadi kawan nak berperang dgn bos2 kawan....

Kena senyum selalu.....
Reply With Quote
  #30  
Old 26-11-2011, 10:30 AM
toyist83 toyist83 is offline
Super Active

toyist83's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 9,342
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

1Malaysia nak ditipu..

SBPA bermula janauari 2012..

Pengiraan keberkesanan PA akan dikira mulai 01 Jan 2012..

Jadi kenaikan gaji 8% - 15% tu akan bermula pada 2013..

jadi utk 01 jan 2012 ini, kenaikan gaji tahunan adalah mengikut SSM yg lama..

1Malaysia nak ditipu.. Bijak betul, rupanya kenaikan tahun depan tidak ada.

Bolehlah duit tu digunakan utk PRU13 nanti..

..
__________________
.
THE RED WARRIORS 2017
GOMO KLATE GOMO
WHO WE ARE
WE ARE THE CHAMPION
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold