s [SCAM] Virgin Gold/Virgin Gold Mining Corporation (http://vgmc.com) - Page 3 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-03-2011, 04:19 PM
corallinkz corallinkz is offline
Regular

corallinkz's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jul 2008
Location: Johor
Posts: 243
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bende ni scammed ke x?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-03-2011, 04:59 PM
abu85 abu85 is offline
CG Top Poster Club

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 28,721
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

benda ni tgk ramai kata scam n ramai jugak yang masuk huhuhu
__________________
IB INSTAFOREX
LOCAL DEPO AND WITHDRAW
FREE $10 AND $50
REBATE 80% SETIAP MINGGU BANK IN
CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
Reply With Quote
  #23  
Old 07-03-2011, 05:12 PM
irfan irfan is offline
Active Plus

irfan's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2007
Location: sirdunk
Posts: 4,315
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

alamak dah scam ke???aisehhh
__________________
Sod Ba Ro
Reply With Quote
  #24  
Old 07-03-2011, 05:15 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,539
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ok jer...duit masyuk tiap2 bulan.........TT scam
Reply With Quote
  #25  
Old 07-03-2011, 05:22 PM
irfan irfan is offline
Active Plus

irfan's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2007
Location: sirdunk
Posts: 4,315
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
ok jer...duit masyuk tiap2 bulan.........TT scam
ye ke..cam tu nak pump usd 10k la
__________________
Sod Ba Ro
Reply With Quote
  #26  
Old 07-03-2011, 05:23 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

takut den nk join...
Reply With Quote
  #27  
Old 07-03-2011, 05:28 PM
asby asby is offline
Legendary Member

asby's Avatar
 
Trader Rating: (81)
Join Date: May 2009
Location: Mygarage Compact Car Community
Posts: 11,808
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

xder ahli yang dah sertai vgmc ke yang mengaku scam?selagi xder ahli yag mengaku selagi tu aku melombong vgmc...aku tak tertipu pun...kalau pengakuan bukan ahli 2juta orang pun lagi la aku melombong..hehe
__________________
TEMPAHAN STICKER ONLINE
WCHAT:mygarage PHONE/WS:0179473411 EMAIL:asbyproject@gmail.com
Reply With Quote
  #28  
Old 07-03-2011, 05:34 PM
MAIDIN MAIDIN is offline
Super Active

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,164
Thanks (Received): 447
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by HulubalangKramat View Post
Skrg ni mungkin dia belum betol2 Scam...Macam Swisscash dulu pun ok pe. Tgk website dia memang canggih pe. VGMC pun web canggih pe. Tp bila nama dah blacklist d bank negara tu ,kene la berhati2...Suruhanjaya Securiti dan Bank Negara kalau nak terjah mana ada buat iklan..Tau2 website dah tak leh login. Perkara sama bole berlaku pd VGMC ni jugak. So..siapa yg duit berlebih2 tu kalau nak join takpe la..Yg cukup makan tu ..tak payah le..Nanti bukan kehilangan duit aje, hilang kawan2 dan kepercayaan...Cukup la pengalaman yg sudah2..Apa2 pun..ini hanya pendapat dan nasihat aje...
.....

klu malaysia block vgmc , meh cari aku kat oversea . aku nanti buat service bantu tradekan akaun , withdraw dan internal transfer lah klu malaysia block korang .
__________________
DAULAH GOLD SDN BHD (D'GOLD)

DAULAH GROUP MEMBER


HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
Reply With Quote
  #29  
Old 15-03-2011, 04:15 AM
Sir Capone Sir Capone is offline
Regular

Sir Capone's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2009
Location: Selayang to Cyberjaya
Posts: 788
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

VGMC bukan scam...dah ramai masuk dan dah ramai yang untung...yang pastinya macam saudara ASBY cakap..VGMC bukan scam..k
__________________
Mencuba dan gagal LEBIH baik dari gagal untuk mencuba
Reply With Quote
  #30  
Old 15-03-2011, 04:23 AM
vardenq vardenq is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,504
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ha ah,memang bukan scam.

dulu buluhmas pon tak penah scam org.jazmeen,noradz,sumer tu tak penah pon scam org.

tp kejap lagi BNM yg scam korang!

tau tau kene raid,akaun kene block.saper2 baru join putih mata duit lingkup.yg dah lama mungkin selamat sebab dpt blik modal.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold