s Jerslin power oil... Minyak hebat 1001 kegunaan ...kini di melaka - Page 2 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-11-2010, 09:22 AM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Alhamdulillah...feedback yg diterima mmg baik... mcm tak percaya jer...itu pernyataan yg keluar dari mulut sy dan mereka yg pernah mencuba minyak jerslin power ni terutama ..Amat berkesan dan baik utk selsema... sapu sikit dihidung anda...tak sampai sejam..Insyaallah selsema dah hilang...

Tak perlu risau dan bazirkan duit utk ke klinik... Memang menjimatkan..... sebotol RM 25.90 boleh digunakan sekeluarga .. ...utk macam2 jenis penyakit... selsema..sakit kulit...sakit urat....jerawat...demam...asma... dan 1001 penyakit...

Nak tahu khasiatnya CUBA SENDIRI...

ALHAMDULILLAH JESLIN POWER OIL.... memang POWER dan BERKESAN

Wassalam...
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 21-11-2010, 11:34 PM
onerich onerich is offline
Active Member

onerich's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: D'Puncak
Posts: 1,581
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

apa-apa pun bersyukur di atas kehendak-NYA.KIta hanya berusaha yangh terbaik.
__________________
MASALAH HUTANG KAD KREDIT?
Reply With Quote
  #13  
Old 13-12-2010, 04:57 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Minyak Jerslin Power ... Minyak Serbaguna ...Anda Pasti tidak kecewa membelinya....
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
  #14  
Old 02-02-2011, 05:36 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

alhamdulillah....

Sejak Jerslin Power Oil ni diperkenalkan di TV1....ramai yang telah mula sedar kewujudan dan kelebihannya dan telah menggunakannya... Alhamdulillah...feedback yang diterima amat baik...seorang pengguna CT dari Krubong, Melaka Puan Siti..seorang jururawat di Hospital Melaka memaklumkan suaminya yang diserang strok ...telah boleh mengangkat tangan pada penggunaan botol pertama setelah disapu 2 kali sehari... dan pagi tadi terima berita baik dari rakan sekerja yang adiknya lelah dan terpaksa masuk hospital...dengan izin Allah... telah pulih dan balik ke rumah selepas disapukan minyak jerslin ini semlm oleh kakaknya...

Jom share testimoni pengguna Jerslin Power Oil... Untuk penduduk di Melaka bolehlah dapatkan minyak ini dari saya di Cheng, Melaka 017-2450939

Wassalam
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
  #15  
Old 02-02-2011, 05:39 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pemakaian minyak ini amat mudah...hanya sapu sahaja...sebelumm tuh baca bismillah dan selawat 3 kali....

dalam setiap pek kotak yang dibeli turut diertakan cara pemakaian/kegunaannya.....

Dikeluarkan oleh syarikat Trading... Pengedar diperlukan...
Beli dengan harga borong.... (belian lebih dari 2 botol dapat harga spesel)

Hubungi CT 017-2450939
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
  #16  
Old 02-02-2011, 05:42 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by onerich View Post
apa-apa pun bersyukur di atas kehendak-NYA.KIta hanya berusaha yangh terbaik.
Ya...Insyaallah dengan izin Allah dan dengan kelebihan yang ada pada bahan pembuatannya seperti ekstrak lintah, minyak zaitun, minyakbijan , minyak matahari dam herba tempatan...memberikan kesan yang menakjubkan... Minyak Ajaib....1001 kegunaan....

Buatan MALAYSIA... Halal...
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
  #17  
Old 16-02-2011, 03:13 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Kunjungi Blog Minyak Jerslin
http://www.jerslinpower-oil.blogspot.com hari ini....

Tonton Iklan Jerslin Power Oil Di TV 1 .Selamat Pagi Malaysia... pada setiap hari rabu pagi...

Saksikan iklan Minyak Jerslin Power di akhbar Harakah 18/2
dan mingguan wanita ( keluaran 25/2/2011)
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
  #18  
Old 16-02-2011, 04:00 PM
fbiuc24 fbiuc24 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kl/selangor... camner nak dapatkan?
Reply With Quote
  #19  
Old 22-02-2011, 04:42 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fbiuc24 View Post
kl/selangor... camner nak dapatkan?
kalau di kl/selangor boleh juga menghubungi Rakan saya
Kamal 019-3531542...


Kepada anda selain dari di KL/NS atau Melaka jika ingin mengetahui no telefon di lokasi lain ...bolehlah juga berhubung terus dengan Puan Shima (Pengasas Produk di talian 017-7278021)
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
  #20  
Old 22-02-2011, 04:47 PM
ctnornabila ctnornabila is offline
Regular

ctnornabila's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saksikan bersama-sama bual bicara tentang kegunaan, kelebihan dan testimoni pengguna minyak Jerslin Power Oil ini di TV 1 setiap hari Rabu jam 8.00 pagi dalam Selamat Pagi Malaysia... Dapatkan juga iklan mengenai Minyak Jerslin Power Ini di akhbar Sinar harian(Rabu) dan Harakah(Khamis) untuk mengetahui no telefon pengedar di kawasan anda
__________________
Kolej Unikop Cawangan Melaka
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold