Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-12-2010, 04:06 PM
Gaara92 Gaara92 is offline
Regular

Gaara92's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Terengganu
Posts: 398
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Macam mana nak bayar saman online?

Salam,

ada saper2 tau x camner nak bayar saman online? atau ada yang volunteer nak bayarklan? aku nampak hari tu ada forumer buat keje2 bayar saman alah ni..

aku kena saman motor je, rm5 pasal salah parking huhu..
__________________
President Ilmi-Islam.com
http://www.ilmi-islam.com

"Ekspresikan Bicara Kata Ilahi"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-12-2010, 11:17 PM
Gaara92 Gaara92 is offline
Regular

Gaara92's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Terengganu
Posts: 398
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pesal xdok org balas ni..? guna maybank2u boleh ke nak bayar? wei, jawab la saper huhu..
__________________
President Ilmi-Islam.com
http://www.ilmi-islam.com

"Ekspresikan Bicara Kata Ilahi"
Reply With Quote
  #3  
Old 24-12-2010, 11:23 PM
ARIFFX ARIFFX is offline
Legendary Member

ARIFFX's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2008
Location: sri camelia bandar puteri puchong-K.L-bangi
Posts: 12,074
Thanks (Received): 160
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

http://www.rilek.my/webapps/pdrm/csform.php
Reply With Quote
  #4  
Old 24-12-2010, 11:23 PM
world world is offline
Super Active

world's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,040
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

pegi kat http://www.myeg.com.my/ .. daftar sana ... check saman nko ada berapa .. bayar online terus melalui sana ... TQ
__________________
Sahabat >>>> Jangan penat mengajak kearah kebaikan ,kerana syaitan tidak pernah penat mengajak kearah kejahatan dan malaikat pula tidak pernah jemu untuk mencatat kebaikan dan kejahatan yang kita lakukan..
Reply With Quote
  #5  
Old 24-12-2010, 11:36 PM
rashaa88 rashaa88 is offline
Regular

rashaa88's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2006
Posts: 852
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by world View Post
pegi kat http://www.myeg.com.my/ .. daftar sana ... check saman nko ada berapa .. bayar online terus melalui sana ... TQ

kt web ni leh byr pakai kad kredit
ataupun tolak dr akaun simpanan (meps)
Reply With Quote
  #6  
Old 24-12-2010, 11:39 PM
world world is offline
Super Active

world's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,040
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dua dua boleh ...
__________________
Sahabat >>>> Jangan penat mengajak kearah kebaikan ,kerana syaitan tidak pernah penat mengajak kearah kejahatan dan malaikat pula tidak pernah jemu untuk mencatat kebaikan dan kejahatan yang kita lakukan..
Reply With Quote
  #7  
Old 25-12-2010, 12:07 AM
zuryathlon zuryathlon is offline
Active Plus

zuryathlon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Pasir Mas-Taiping dan KL skali skalo.....
Posts: 4,396
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bukan ke MYEG ada masalah untuk login..dah settle ke?lagisatu, promosi 50% diskaun saman tu ada lagi x?
Reply With Quote
  #8  
Old 25-12-2010, 12:11 AM
silentmillionaire silentmillionaire is offline
Active Plus

silentmillionaire's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2009
Location: tanah melayu
Posts: 2,515
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
Default

promosi 50% tu dah tamat dah rasanya.... melainkan buat rayuan...huhuh...
__________________
salam semua
Reply With Quote
  #9  
Old 25-12-2010, 12:46 AM
zuryathlon zuryathlon is offline
Active Plus

zuryathlon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Pasir Mas-Taiping dan KL skali skalo.....
Posts: 4,396
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

oo...melepas la den..ada saman speed track ni..hope tahun depan dia wat promosi lagi...sblm roadtax tamat tempoh..kalau x, sakit gak tu nak membayar..
Reply With Quote
  #10  
Old 25-12-2010, 04:04 AM
Gaara92 Gaara92 is offline
Regular

Gaara92's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Terengganu
Posts: 398
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zuryathlon View Post
oo...melepas la den..ada saman speed track ni..hope tahun depan dia wat promosi lagi...sblm roadtax tamat tempoh..kalau x, sakit gak tu nak membayar..
bro nak bayar tahun depan ke? bukan ke saman ni ada tarikh luput ke?
__________________
President Ilmi-Islam.com
http://www.ilmi-islam.com

"Ekspresikan Bicara Kata Ilahi"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold