Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,450
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,706
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,476
More...
Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 13-12-2010, 07:45 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump utk hr ni
info di muka 1
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 14-12-2010, 11:44 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump utk hr ni
info di muka 1
Reply With Quote
  #63  
Old 15-12-2010, 06:30 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump utk hr ni
info di muka 1
Reply With Quote
  #64  
Old 17-12-2010, 03:21 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump utk hr ni
info di muka 1
__________________
Reply With Quote
  #65  
Old 18-12-2010, 10:24 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump utk hr ni
Reply With Quote
  #66  
Old 19-12-2010, 07:58 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump...info di muka 1
Reply With Quote
  #67  
Old 20-12-2010, 01:13 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump...info di muka 1
Reply With Quote
  #68  
Old 21-12-2010, 01:27 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

bump utk hr ni
info di muka 1
Reply With Quote
  #69  
Old 22-12-2010, 01:08 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 39,340
Poster Rank: #20
Thanked 17 Times
Active Level
Default

Pure Oil Series 01 Menghilangkan Jerawat, Parut, Menegang & Mencerahkan Wajah - Utk Lelaki & Wanita.



SecretLeaf kini ingin memperkenalkan produk penjagaan terbaru kami, Pure Oil Series 01, minyak asli yang pertama kalinya diperkenalkan di Malaysia, diekstrak dari pohon Argan (Argania spinosa) hanya boleh didapati di Benua Afrika, yang berkeupayaan tinggi untuk melambatkan kesan-kesan penuaan dan menghilangkan parut serta kesan regangan selepas bersalin.

Pure Oil Series 01 Untuk Kulit Berjerawat

Katakan ‘Selamat Tinggal’ kepada kulit berjerawat. Masalah jerawat anda akan dapat diatasi secara efektif dengan penggunaan Pure Oil Series 01 yang mengandungi 100% Minyak Argan.

Sehingga kini, berjuta-juta individu mengalami masalah jerawat yang menyebabkan individu tersebut menjadi malu dan kurang selesa dengan penampilan diri, terutama ketika berhadapan dengan orang ramai. Mengapa? Ini kerana lapisan permukaan kulit terganggu dan menyebabkan perubahan kepada tekstur kulit semulajadi lalu mengakibatkan kemunculan jerawat, ‘blackhead’ dan ‘whitehead’. Di antara kesemua pilihan rawatan, kebanyakan individu lebih yakin menggunakan bahan semulajadi seperti minyak Argan yang membantu masalah jerawat.

Mengapakah jerawat terhasil?

Jawapannya adalah mudah. Kelenjar sebum yang kebanyakannya terdapat di wajah dan bahagian belakang badan menghasilkan sebum (cecair berminyak) yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Ianya bertindak seperti bahan pelincir yang mengelakkan kulit daripada kehilangan kelembapan semulajadi. Kelenjar ini berhubung terus dengan folikel rerambut. Sebum yang terhasil akan melalui liang folikel ini untuk sampai ke permukaan kulit. Walau bagaimanapun, masalah akan timbul apabila kelenjar tersebut menghasilkan sebum melebihi jumlah yang diperlukan. Terlalu banyak sebum dihasilkan mengakibatkan pori kulit tersumbat, menjadikan bakteria senang membiak di bahagian tersebut lalu menyebabkan kemunculan jerawat dan bintik hitam.

Minyak Argan

Diekstrak dari buah pohon Argan, minyak ini seringkali disyorkan untuk kejelitaan wajah. Ini kerana kandungan Vitamin E minyak Argan yang tinggi menggalakkan kulit yang sihat. Penggunaan kerap telah membuktikan ianya menjadikan wajah lebih berseri dan menawan. Malahan masalah kulit yang teruk seperti eczema boleh dipulihkan secara efektif dengan minyak Argan.

Minyak Argan Untuk Masalah Jerawat

Adakah minyak Argan boleh menyembuhkan jerawat? Sudah tentu. Ianya merupakan rawatan semulajadi untuk menyelesaikan masalah kulit. Kelebihan minyak Argan adalah sangat banyak dan salah satunya ialah memulihkan masalah kulit seperti jerawat. Untuk mengelakkan kemunculan jerawat, produk-produk biasa yang terdapat di pasaraya mungkin tidak berkesan, namun sesiapa pun tidak akan kecewa apabila menggunakan minyak Argan. Menghilangkan jerawat adalah mudah dengan minyak Argan yang mampu dimiliki semua.

Bagaimana Minyak Argan Memulihkan Jerawat

Seperti yang telah diterangkan, rembesan sebum yang terlalu banyak adalah penyebab masalah ini. Jadi bagaimanakan minyak Argan mengatasi masalah tersebut? Penggunaan minyak Argan menghentikan penghasilan sebum yang terlalu banyak, seterusnya mengurangkan kemunculan jerawat. Dengan kata lain, minyak Argan mengawalatur penghasilan sebum dan mengelakkan liang pori dari tersumbat, seterusnya mengurangkan risiko kemunculan jerawat. Penggunaan harian minyak Argan menggalakkan penghasilan sebum yang terkawal, dengan ini membantu kulit wajah menghilangkan jerawat.

Produk yang mengandungi 100% minyak Argan telah terbukti sangat bermanfaat untuk individu dengan masalah jerawat. Jika minyak Argan digunakan setiap hari untuk merawat jerawat, dalam masa 2 minggu sahaja kesan positif ke atas kulit wajah boleh dirasai sendiri. Pastinya jerawat akan hilang, dan seri wajah akan dikembalikan.

Minyak Argan Untuk Menghilangkan Parut

Bagi sesetengah individu, walaupun jerawat telah hilang, namun ianya meninggalkan parut yang mencacatkan kulit. Parut kesan jerawat seringkali menyebabkan perubahan warna kulit kawasan tersebut kepada lebih gelap. Selalunya, ia akan mengambil masa yang lama untuk kembali ke warna kulit asal. Kajian saintifik mendapati apabila minyak Argan digunakan setiap hari, ianya akan mengurangkan kesan parut. Oleh kerana kandungan Vitamin E dan asid lemak utama omega 3 minyak Argan yang tinggi, penggunaan harian menjadikan kulit semakin lembut dan bebas parut.

Secara keseluruhannya, kulit wajah yang menawan meningkatkan keyakinan diri dan menyerlahkan personaliti menarik. Ini semua akan dapat dinikmati dengan penggunaan produk penjagaan kulit yang efektif seperti minyak Argan. Jerawat dan masalah kulit yang lain tidak akan mengganggu anda sama sekali jika anda menggunakan minyak Argan dalam rutin kecantikan setiap hari.

Komposisi SecretLeaf Pure Oil Series 01 adalah unik, mengandungi kandungan Vitamin E dan Asid Lemak Utama (Essential Fatty Acids) yang tinggi, tambahan lagi keupayaan antioksidan Pure Oil Series 01 telah terbukti jauh lebih baik daripada minyak zaiton. Kesemua kelebihan ini menjadikan ianya produk anti-penuaan yang sempurna bagi semua peringkat umur, sama ada anda berusia 20-an mahupun pertengahan 40-an. SecretLeaf Pure Oil Series 01 berfungsi melindungi kulit dari kesan bahaya persekitaran seperti pancaran UVA dan UVB dari matahari, dan pada masa yang sama meneutralkan radikal bebas, mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan mempercepatkan proses pemulihan parut. Ianya merupakan produk yang terbaik untuk melembutkan kulit yang kering, termasuklah menyembuhkan kekeringan kulit akibat keratosis pilatoris.

Paling unik, Secretleaf Pure Oil Series 01 bukan sahaja boleh digunakan pada kulit, malahan ianya adalah produk penjagaan menyeluruh tubuh anda, kerana khasiatnya yang berkesan memulihkan rambut yang rosak dan bercabang serta menjadikan rambut lebih sihat dan bersinar. Ianya juga sangat efektif untuk menguat dan memulihkan struktur kuku yang rapuh serta membantu melembutkan kutikel.

Kini dengan harga pengenalan RM57, jadilah yang pertama di Malaysia untuk menikmati keberkesanan Pure Oil Series 01 yang terbukti dalam masa hanya 3 hari!


TESTIMONI

Muda lebih 10 tahun dengan Pure Oil Series 01
Nama: Puan Rohayu Umur: 47 tahun H/P: 013-6486894

“I dah pakai Pure Oil Series 01 tu dah 4 hari, ramai yang cakap muka Kak Ayu macam orang umur 35 tahun.”

Pure Oil Series 01 mengembalikan tona wajah sekata
Nama: Puan Akma Umur: 28 tahun

“Saya suka menyertai aktiviti lasak menyebabkan tona kulit saya tidak sekata. Kini tona kulit saya kembali normal, malah lebih cerah setelah menggunakan produk ini. Kini saya tidak lagi risau menyertai aktiviti lasak.”

Wajah licin dan gebu dengan Pure Oil Series 01
Nama: Puan Mahani Lokasi: Kelantan Umur: 33 tahun

“Sebelum ini kulit muka saya kusam dan tak bermaya. Setelah mencuba Pure Oil Series 01, ramai yang telah memuji saya terutama suami. Kulit muka saya kini lebih licin dan gebu.”

Pure Oil Series 01 menghilangkan jerawat dalam 4 hari
Nama ; Puan Junaidah binti Kassim Lokasi : Baling, Kedah Umur: 41 tahun H/P : 019-4728924

“Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan produk ini. Sebelum ni Kak Ju ada masalah jerawat pasir, jerawat nanah dan parut. Setelah 4 hari menggunakan Pure Oil Series 01, jerawat kering dan parut dah pudar.”


Pure Oil Series 01 mujarab menghilangkan parut
Nama: Siti Fadzilawati Lokasi: Pasir Mas, Kelantan Umur: 32 tahun Telefon: 012-2522930

“Selepas menggunakan Pure Oil Series 01, kesan regangan selepas bersalin semakin berkurangan. Saya juga gunakannya untuk menghilangkan parut di badan anak saya dan ianya sangat mujarab,”

Pure Oil Series 01 menegang dan mencerahkan wajah
Nama: Wan Maznah Umur: 35 Tahun Lokasi: Kelantan

“Sebelum ini saya telah mencuba bermacam produk tetapi tidak berkesan. Sejak menggunakan Pure Oil Series 01, jerawat di wajah saya semakin berkurangan dan kulit serta wajah saya semakin licin dan bersih. Bukan itu sahaja, kulit saya menjadi lebih tegang dan kelihatan lebih cerah”


Sebotol 15ml. Kini dengan harga pengenalan RM57, jadilah yang pertama di Malaysia untuk menikmati keberkesanan Pure Oil Series 01 yang terbukti dalam masa hanya 3 hari!

Cara Guna : Apply 2-4 titik Pure Oil ke muka and leher, atau rambut atau kuku setiap pagi & malam. Urut2kan sedikit. Dlm masa 15 minit ia akan kering. Kemudian boleh pakai apa2 saje kalau nak. Cthnya make up, lotion ataupun biarkan je.

HUBUNGI 017-3559527
RM57 sebotol sehingga 31 Dec 2010. Mulai tahun depan, harga RM75
Boleh COD di KL. Lain2 tempat boleh poslaju. Tambah RM6 untuk semenanjung, RM9 untuk Sabah & Sarawak.

Bank in dlm a/c Maybank 164388703216 atau CIMB 1443-0072901-52-7 (Mohd Noor Mohd Haniff) lepas tu sms kepada saya nama & alamat penuh ke 017-3559527.
Reply With Quote
  #70  
Old 23-12-2010, 07:03 AM
aurafx aurafx is offline
Super Active Member

aurafx's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,681
Poster Rank: #1430
Thanked 55 Times
Active Level
My Mood:
Default

ada ke yang dah dapat? takut scam je
__________________
Broker Kereta
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:25 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE