Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #311  
Old 07-11-2010, 02:42 AM
jenamaonline jenamaonline is offline
Regular

jenamaonline's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 497
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuhu mantop laa JD errr JD tu apa hahahahahaha
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #312  
Old 07-11-2010, 02:45 AM
PinguSpy PinguSpy is offline
Super Active

PinguSpy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Recycle Bin
Posts: 8,144
Thanks (Received): 108
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jenamaonline View Post
huhuhu mantop laa JD errr JD tu apa hahahahahaha
LOL buat2 tanye plak huhu
Reply With Quote
  #313  
Old 08-11-2010, 12:57 AM
PinguSpy PinguSpy is offline
Super Active

PinguSpy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Recycle Bin
Posts: 8,144
Thanks (Received): 108
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

= CariGold.com =
- Domainer Discussion Thread -
"Let's Killing All Mat Salleh Domainer Domination!!"
$$$$$$$$$$

Thread Ini Bukan Sekadar Thread Jualan, Tetapi Thread Khas Untuk:

1. Perbincangan Diantara Para Domainer.
2. Pertanyaan, Kemusyikilan, Tanya Disini.




Last edited by PinguSpy; 11-11-2010 at 02:17 AM..
Reply With Quote
  #314  
Old 09-11-2010, 09:10 AM
matsarol matsarol is offline
Active Member

matsarol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: Alor Setar
Posts: 1,560
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Selamat pagi.nk tnya sikit,aku nak list domain kt sedo kendian dia kena jadi certifie member dulu,baru boleh listing,nk jadi certified member kena sign form dulu..soklannya..
1.Macam mana korang buat untuk menjadi certified member ni??
2.Kalau yg standerd cert member tu kena apa2 bayaran tak?
3.Adakah semua marketplace DN ni kena jadi cert member dulu baru bleh jual?

itu saja timasehh.

Last edited by matsarol; 09-11-2010 at 09:11 AM.. Reason: tambah soalan
Reply With Quote
  #315  
Old 09-11-2010, 11:33 PM
matsarol matsarol is offline
Active Member

matsarol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: Alor Setar
Posts: 1,560
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matsarol View Post
Selamat pagi.nk tnya sikit,aku nak list domain kt sedo kendian dia kena jadi certifie member dulu,baru boleh listing,nk jadi certified member kena sign form dulu..soklannya..
1.Macam mana korang buat untuk menjadi certified member ni??
2.Kalau yg standerd cert member tu kena apa2 bayaran tak?
3.Adakah semua marketplace DN ni kena jadi cert member dulu baru bleh jual?

itu saja timasehh.
Reply With Quote
  #316  
Old 10-11-2010, 02:11 AM
rabbit_fire rabbit_fire is offline
Regular

rabbit_fire's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Location: Kajang
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Selamat pagi.nk tnya sikit,aku nak list domain kt sedo kendian dia kena jadi certifie member dulu,baru boleh listing,nk jadi certified member kena sign form dulu..soklannya..
1.Macam mana korang buat untuk menjadi certified member ni??
2.Kalau yg standerd cert member tu kena apa2 bayaran tak?
3.Adakah semua marketplace DN ni kena jadi cert member dulu baru bleh jual?
Salam matsarol.. Meh sini saya tolong jawab mana yg mampu..

1. Kalo nk jd certified member di sedo, bro kene sign form yg dia suh download tu.. Mcm saya, saya d/load, print, sign and then scan.. Lepas scan anta ikut emel sbb cepat skit approvenya..

2.standard cert tu ape bro? yg saya tau, kalo kite tak sign form tu kita xboleh buy/sell dekat sedo..

3 Market DN kena bayar yuran keahlian iaitu Premium User baru leh jual..

Orait tak bro?
Reply With Quote
  #317  
Old 10-11-2010, 05:38 AM
PinguSpy PinguSpy is offline
Super Active

PinguSpy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Recycle Bin
Posts: 8,144
Thanks (Received): 108
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

sorry lah agak super bz sikit.. dlm lepas 1 - 2 hari ni.. jum kite rush!! hehe
Reply With Quote
  #318  
Old 10-11-2010, 08:31 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,810
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

aku baru listkan domain melayu.co utk dijual kt namecheap.com. sape nak beli? hehe...
Reply With Quote
  #319  
Old 10-11-2010, 09:40 AM
matsarol matsarol is offline
Active Member

matsarol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: Alor Setar
Posts: 1,560
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rabbit_fire View Post
Salam matsarol.. Meh sini saya tolong jawab mana yg mampu..

1. Kalo nk jd certified member di sedo, bro kene sign form yg dia suh download tu.. Mcm saya, saya d/load, print, sign and then scan.. Lepas scan anta ikut emel sbb cepat skit approvenya..

2.standard cert tu ape bro? yg saya tau, kalo kite tak sign form tu kita xboleh buy/sell dekat sedo..

3 Market DN kena bayar yuran keahlian iaitu Premium User baru leh jual..

Orait tak bro?
ok tq..pueh hati
Reply With Quote
  #320  
Old 12-11-2010, 08:31 AM
PinguSpy PinguSpy is offline
Super Active

PinguSpy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Recycle Bin
Posts: 8,144
Thanks (Received): 108
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tmwwtw View Post
aku baru listkan domain melayu.co utk dijual kt namecheap.com. sape nak beli? hehe...
bro main domain .co ke? berani bro hehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump