Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,034
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,643
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,003
More...
  #231  
Old 28-08-2007, 05:01 PM
biliswira biliswira is offline
Well-Known
Member

biliswira's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2006
Location: Penang - Sg Petani - Bangi - Old Trafford
Posts: 7,276
Poster Rank: #452
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jutaONEfami View Post
ok latest news dr area aku Sungai Petani..

semalam 8 ekor india dah angkut p balai.kena tangkap kat area bandar perdana masa standby nak gaduh..mata gelap 20 orang turun..adik beradik pun ramai standby smlm

pasal kes kat pasir gudang mmg kalau jadi kali ni setaraf 13 mei sebab puak2 india x rasa lagi mcm cina rasa..celaka betoi india ni

pedang terbang sg manik now get ready jer nak fly p jb..
Bagus la kalau area SP terkawal
__________________
Mari Berkurus!!!
Paid Advertisement
  #232  
Old 28-08-2007, 05:03 PM
biliswira biliswira is offline
Well-Known
Member

biliswira's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2006
Location: Penang - Sg Petani - Bangi - Old Trafford
Posts: 7,276
Poster Rank: #452
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Metro2u View Post
diaowang ni kat tempat2 sunyi boleh le buat cam ni ... cuba dia datang kat felda chaya baru ke kat kg pasir gudang baru ke kat kampung pasir putih ke hehehe haku rasa india pun tak berani masuk ... kawan aku ramai tuh keje kat kilang india skang ni kat pasir gudang PVO ni hampir 80% india tapi aku kol2 dia owang ni semua ok jek ... cuma dia owang cakap yang buat2 hal cam ni dak2 jek ... biar lah budak2 darah panas dengar cam ni cam tu jek dah hangin nak gaduh2 lah apa lah .... pasir gudang mmg ketua BN nya owang india walaupun owang india ermm so far otai2 semua melayu ... aku dok pasir gudang dah lebih dari 8 tahun ermm banyak gak la dengar citer sana sini tapi tak pernah lagi dok dengar kes yang ***** cam ni .... punya nya kes india mabok jer muahahah .... kene bantai sampai mati 3 lari 1 mati


yang kes rogol tuh plak mungkin u all pernah ngok tv3 kemarin yang india kene tangkap pasal kes rogol kat pasir gudang tuh ... mereka ada lagi kat dalam ....
Owh... budak2 upenye patut la nak buat samseng konon...
__________________
Mari Berkurus!!!
  #233  
Old 28-08-2007, 05:06 PM
Metro2u Metro2u is offline
Active Member

Metro2u's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jun 2007
Location: Bahrain
Posts: 2,261
Poster Rank: #1739
Thanked 42 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by biliswira View Post
Owh... budak2 upenye patut la nak buat samseng konon...
kes dak2 pun hal cam ni dak sampai ke gangstar2 turun pas tuh owang2 sini bujang2 dan yang otai2 lama pun tak kan nak biar kan anak2 buah mereka kene cam tuh so kes ni makin lama jadi le makin besar ...
  #234  
Old 28-08-2007, 05:10 PM
biliswira biliswira is offline
Well-Known
Member

biliswira's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2006
Location: Penang - Sg Petani - Bangi - Old Trafford
Posts: 7,276
Poster Rank: #452
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Metro2u View Post
kes dak2 pun hal cam ni dak sampai ke gangstar2 turun pas tuh owang2 sini bujang2 dan yang otai2 lama pun tak kan nak biar kan anak2 buah mereka kene cam tuh so kes ni makin lama jadi le makin besar ...
Betul tu.. takkan nak tgk je kot... kan dah kene ajar... tapi semakin melarat laaa kes camnih
__________________
Mari Berkurus!!!
  #235  
Old 28-08-2007, 05:15 PM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (27)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 24,170
Poster Rank: #60
Blog Entries: 2
Thanked 119 Times
Active Level
My Mood:
Default

Harap2 semua ni kembali rede dgn cepat.. klu tak.. terpaksa la kluarkan selendang tuk 31hb ni
__________________
Quote:
60% Bonus Support Margin Hingga MC | Rebate 50% | Register HERE
Call/SMS/WhatsApp: 012.799.1752
  #236  
Old 28-08-2007, 05:15 PM
epi_san epi_san is offline
Super Active Member

epi_san's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,678
Poster Rank: #805
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

3 line ...
digi , celcom , maxis
  #237  
Old 28-08-2007, 05:20 PM
Metro2u Metro2u is offline
Active Member

Metro2u's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jun 2007
Location: Bahrain
Posts: 2,261
Poster Rank: #1739
Thanked 42 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by epi_san View Post
3 line ...
digi , celcom , maxis
per kes ni
  #238  
Old 28-08-2007, 05:24 PM
Kimie Kimie is offline
Well-Known
Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: http://carigold.com/
Posts: 6,769
Poster Rank: #518
Thanked 107 Times
Active Level
My Mood:
Default

aper perkembangan terbaru?
  #239  
Old 28-08-2007, 05:26 PM
PuTRa78 PuTRa78 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 849
Poster Rank: #3979
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by epi_san View Post
3 line ...
digi , celcom , maxis
SETUJU!!!
  #240  
Old 28-08-2007, 05:27 PM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (27)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 24,170
Poster Rank: #60
Blog Entries: 2
Thanked 119 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by epi_san View Post
3 line ...
digi , celcom , maxis
cuba ko terangkan... lawak pe ni bro
__________________
Quote:
60% Bonus Support Margin Hingga MC | Rebate 50% | Register HERE
Call/SMS/WhatsApp: 012.799.1752
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:56 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE