Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vacancies

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,768
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,391
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,875
More...
  #1  
Old 02-02-2013, 11:47 AM
Mata38 Mata38 is offline
Active Member

Mata38's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 946
Poster Rank: #3658
Thanked 4 Times
Active Level
Default <Jawatan Kosong> Tukang Jahit

Salam 1 Carigold,

Saya bekerja sebagai HR Placement iaitu agensi mencari kerja bagi semua level dan jawatan. Client kami sedang mencari beberapa individu untuk mengisi kekosongan bagi jawatan di bawah. Kesemua nama client kami dirahsiakan sehungga anda tersenarai pendek dan nama anda sebagai pemohon juga akan dirahsiakan serta jaminan 100% confidentiality. Jika anda memenuhi kriteria ataupun berminat untuk mencuba jawatan tersebut, sila hantarkan resume beserta gambar terbaru anda kepada saya.


Tukang Jahit Baju Kurung

Jawatan: Kontrak
Lokasi: Seluruh Negeri
Gaji: -

Tugasan Asas
  • Perlu menjahit baju kurung budak
  • Menyiapkan baju mengikut target dalam sebulan
  • Boleh bekerja dari rumah anda sendiri

Kelayakan Asas
  • Mahir dalam menjahit baju kurung budak
  • Mempunyai mesin jahit sendiri
  • Mampu menyiapkan baju kurung budak yang banyak dalam sebulan
  • Keutamaan diberi kepada ibu tunggal mahupun surirumah

Jika berminat sila emailkan resume, gambar terkini dan expected salary ke email saya iaitu fa.vacancy@gmail.com


Sekian.


Google Keywords:
Kerja kosong, mencari kerja kosong, kerja kosong di kuala lumpur, kerja kosong di selangor, kerja kosong di malaysia, vacancy event executive, vacancy marketing executive, vacancy business development, vacancy secretary, vacancy data entry, vacancy finance executive, vacancy bank officer, vacancy teller, vacancy, kerja kosong executive, kerja kosong manager, kerja kosong marketing

Last edited by Mata38; 02-02-2013 at 11:51 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-02-2013, 11:10 AM
Mata38 Mata38 is offline
Active Member

Mata38's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 946
Poster Rank: #3658
Thanked 4 Times
Active Level
Default

Permohonan masih lagi dibuka. Terima kasih kepada mereka yang sudah email resume untuk position ini. Terdapat 15 kekosongan untuk jawatan ini dan anda akan dipanggil jika anda disenarai pendek oleh client kami
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2013, 07:24 PM
Mata38 Mata38 is offline
Active Member

Mata38's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 946
Poster Rank: #3658
Thanked 4 Times
Active Level
Default


Time kasih pada yg ada anta resume.

Kepada yg lain, jika anda mencari kerja atau nak 'test market' dipersilakan email resume, expected salary dan recent photo kat aku. Pastu kita masukkan resume dalam our database dan bila ada matching dengan vacancy kita akan forward dengan client dan kita akan call candidate untuk arrange interview kat client punya office.

Kalau korang email resume letak subject title Carigold dengan ID sekali senang supaya aku tak confuse. Yang mana aku bole adjust aku akan cuba cucuk client tu
Reply With Quote
  #4  
Old 23-03-2013, 03:42 PM
stations stations is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (22)
Join Date: Feb 2011
Posts: 708
Poster Rank: #4516
Thanked 0 Times
Active Level
Default

tukang jahit diperlukan dipulau pinang berminat hubungi saya
0194107625 ..memerlukan 2 kekosongan yg boleh menjahit sahaja...
__________________
Salam saya sebagai ib ironfx akan memberi signal free through whatsapp setiap hari dimana signal di guide oleh stationpipfx apabila anda sertai kami..untuk register ironfx layari web [COLOR="Red"]www.solidtradingempire.com[/COLOR]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:25 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE