Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2571  
Old 19-01-2013, 10:38 PM
Sifu786 Sifu786 is offline
Legendary Member

Sifu786's Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Feb 2007
Posts: 12,326
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Pittrich View Post
dah test dah..semua ok.
saya tak sempat update ptg td,ada urusan luar sedikit..
next time kita deal lg ya. mana tau dpt rege cun..hehehehe
saya beli..

OK tuan...tuan dah dlm list reseller sebb dah amik sekali 3 unit tu.. terbaik!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2572  
Old 19-01-2013, 10:49 PM
dhen dhen is offline
Regular

dhen's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2006
Location: N. Sembilan
Posts: 801
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sifu, baru balik rmh nih...Balik jer tgk ada bungkusan. Superb la..anta Jumaat Sabtu dapat da...

Buka jer kotak.....tuan da tersilap hantar fon nampaknya nih...Saya kan ker oder iPhone complete ngan casing dan tinted naper lak dapat Galaxy Note...

Apa pun coz dan open box sempat jugak la anak aku try test. Sempat jugak la dia merasa jeles coz tipon nih lebih canggih compare ngan Note 1 dia seblm akhirnya aku pecah rahsia ian hanya la clone...

Dipendekkan citer...skang camner nak buat nih ?.
__________________
Reply With Quote
  #2573  
Old 19-01-2013, 10:52 PM
Sifu786 Sifu786 is offline
Legendary Member

Sifu786's Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Feb 2007
Posts: 12,326
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dhen View Post
Sifu, baru balik rmh nih...Balik jer tgk ada bungkusan. Superb la..anta Jumaat Sabtu dapat da...

Buka jer kotak.....tuan da tersilap hantar fon nampaknya nih...Saya kan ker oder iPhone complete ngan casing dan tinted naper lak dapat Galaxy Note...

Apa pun coz dan open box sempat jugak la anak aku try test. Sempat jugak la dia merasa jeles coz tipon nih lebih canggih compare ngan Note 1 dia seblm akhirnya aku pecah rahsia ian hanya la clone...

Dipendekkan citer...skang camner nak buat nih ?.
ALAMAK!! hohoho...kita citer guna call2 jew..kat sini nanti jadi tempat borak2 plak.. nanti sya call tuan...tapi mlm ni tak dpt sebb badan masih letih sehari bzy...tak per tuan belek2 dan try phone tu...jgn bagi pecah sudah
Reply With Quote
  #2574  
Old 19-01-2013, 11:04 PM
dhen dhen is offline
Regular

dhen's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2006
Location: N. Sembilan
Posts: 801
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Sifu786 View Post
ALAMAK!! hohoho...kita citer guna call2 jew..kat sini nanti jadi tempat borak2 plak.. nanti sya call tuan...tapi mlm ni tak dpt sebb badan masih letih sehari bzy...tak per tuan belek2 dan try phone tu...jgn bagi pecah sudah

Ok jer tuan, Tipon tu telahpun disimpan kembali dalam kotak. Kalau tuan ada kastemer yg berhampiran ngan saya bole juga kalau nak datang amik kat saya. Kalau tak terpaksa jugak la fon nih naik kapal balik..
__________________
Reply With Quote
  #2575  
Old 19-01-2013, 11:10 PM
Sifu786 Sifu786 is offline
Legendary Member

Sifu786's Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Feb 2007
Posts: 12,326
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dhen View Post

Ok jer tuan, Tipon tu telahpun disimpan kembali dalam kotak. Kalau tuan ada kastemer yg berhampiran ngan saya bole juga kalau nak datang amik kat saya. Kalau tak terpaksa jugak la fon nih naik kapal balik..
Bagi terbang je tuan ..berkenaan iphone tu nampak gaya cam lambat lagi le tuan terima...ke tuan nak direct supp jer..ble dpt rabu cam tu..kalau mlalui saya pas root jumaat/sabtu gak baru tuan terima....

p/s: cam mula borak dah ni
Reply With Quote
  #2576  
Old 19-01-2013, 11:28 PM
Sifu786 Sifu786 is offline
Legendary Member

Sifu786's Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Feb 2007
Posts: 12,326
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sifu786 View Post






Kat luar nampak GRAY tapi kat gambar ni cam, blue2 sikit ...hihik
Color GRAY ni Insyallah isnin/selasa akan sampai stok...Dengan interface Update ..yg ni ble kita namakan MODEL V3S ..Sebb model ni sama Interface dgn yg ada pada V4 tapi sistem yg ada pada V3..maksudnya model QUAD CORE + RM 1.256GB ..tu yg Supp inform saya smlm...apa2 pun macam biasa saya test dulu..
Reply With Quote
  #2577  
Old 20-01-2013, 12:11 AM
dhen dhen is offline
Regular

dhen's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2006
Location: N. Sembilan
Posts: 801
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Sifu786 View Post
Bagi terbang je tuan ..berkenaan iphone tu nampak gaya cam lambat lagi le tuan terima...ke tuan nak direct supp jer..ble dpt rabu cam tu..kalau mlalui saya pas root jumaat/sabtu gak baru tuan terima....

p/s: cam mula borak dah ni
Sikit borak jer nih tuan......Camtu kata tuan ari Isnin nih saya poskan la balik...iPhone tu lambat sikit takper..kena root jugak la tuan, saya tak nak ada masalah lak nnt terutama masalah bahasa dan lain2 sepertimana yg sdr. foresight hadapi..Harap nnt tuan seatlekan la sekali..
__________________
Reply With Quote
  #2578  
Old 20-01-2013, 12:15 AM
Iliaz Muhammad Iliaz Muhammad is offline
Regular

Iliaz Muhammad's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: Kajang
Posts: 954
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sifu786 View Post
Assalamualaikum tuan..
tuan ada email saya ek..maaf dah lama tak buka email...bila tuan email saya...ingat tak tarikh dia..nanti saya buka.. maaf ya
aku pun xingat dah..rasa2nya dalam 2-3 hari lepas..kan aku ada sms tanya kt tt..
__________________
Barang Baik Punya
Nilai-Kajang-Dengkil-PandanIndah-K.L
Reply With Quote
  #2579  
Old 20-01-2013, 12:57 AM
abgcash abgcash is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 128
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sifu786 View Post
Color GRAY ni Insyallah isnin/selasa akan sampai stok...Dengan interface Update ..yg ni ble kita namakan MODEL V3S ..Sebb model ni sama Interface dgn yg ada pada V4 tapi sistem yg ada pada V3..maksudnya model QUAD CORE + RM 1.256GB ..tu yg Supp inform saya smlm...apa2 pun macam biasa saya test dulu..
salam sifu... yang new model note 2 ni color grey je ke? s-pen mcm ori ke? blh tgk pic s-pen dia x? cadang ujung bulan ni nak sambar 1 hehehehe... (tgu bonus)... agak2 model mcm ni yang dual sim ade x?
Reply With Quote
  #2580  
Old 20-01-2013, 01:57 AM
dragonlord dragonlord is offline
Regular

dragonlord's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 809
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sifu786 View Post
Color GRAY ni Insyallah isnin/selasa akan sampai stok...Dengan interface Update ..yg ni ble kita namakan MODEL V3S ..Sebb model ni sama Interface dgn yg ada pada V4 tapi sistem yg ada pada V3..maksudnya model QUAD CORE + RM 1.256GB ..tu yg Supp inform saya smlm...apa2 pun macam biasa saya test dulu..
Sifu, lagi bagus kalau model ni boleh masuk "battery and case ori". Harap lepas test sifu dapat update specs terkini Model Titinium Gray ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump