s Mitsubishi Triton Lite Turbo - Page 5 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 27-11-2012, 02:12 PM
blink_182 blink_182 is offline
Super Active

blink_182's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,782
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Try update pic nk tgk tinggi mcm ne
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 10-12-2012, 12:27 PM
hp2309m hp2309m is offline
Regular

hp2309m's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 318
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nampak tak cantik la..baik beli yg model tinggi skit..
Reply With Quote
  #43  
Old 24-12-2012, 09:08 AM
YaQin YaQin is offline
Regular

YaQin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 143
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
Default

minyak ok tak? bpe Litre/100km ?
Reply With Quote
  #44  
Old 24-12-2012, 09:18 AM
wak_handalan wak_handalan is offline
Super Active

wak_handalan's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2010
Location: BANTING-USM TRANSKRIAN
Posts: 6,600
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Kalo nk kasi tinggi sikit mcmane ye
__________________
- Blog Jual Barang Komputer - 01128799688
Reply With Quote
  #45  
Old 24-12-2012, 09:21 AM
mat gen2 mat gen2 is offline
Active Plus

mat gen2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: ipoh-sepang-banting
Posts: 3,103
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

kalau yg tinggi ok skit,baru nmpk mcm 4x4..kalau makeup buat mcm off road lg nmpk ganas..
Reply With Quote
  #46  
Old 12-03-2013, 09:47 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,344
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

walaupun nie thread lama aku nak tanya gaks
betul ke jimat minyak kete nie? kalo dari kete sedan 1.6 campro nak tukar ke kereta nie berbaloi x?
memang minat kete nie just x yakin la service ngan minyak die..
kalo ulang alik kl-shah alam hari2+traffic jam sebulan dlm rm500-rm600 ron95 pakai campro, yang nie camner laks yer?
mohon pendapat otai2..
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #47  
Old 08-04-2013, 09:22 AM
Azharr Azharr is offline
Active Member

Azharr's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,172
Thanks (Received): 82
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post
walaupun nie thread lama aku nak tanya gaks
betul ke jimat minyak kete nie? kalo dari kete sedan 1.6 campro nak tukar ke kereta nie berbaloi x?
memang minat kete nie just x yakin la service ngan minyak die..
kalo ulang alik kl-shah alam hari2+traffic jam sebulan dlm rm500-rm600 ron95 pakai campro, yang nie camner laks yer?
mohon pendapat otai2..
aku pengguna memang jimat diesal

kota tinggi -> perlis

diesel RM 100
__________________
Aku tak faham orang-orang yang suke kutuk-kutuk kerajaan,kalau kau bagus kau jadi lah kerajaan...kau nak jatuhkan BN ke kau nak bangunkan Malaysia? PR naik pun belum tentu kehidupan kau bertambah baik! PR pon main kotor jgk doh...
Reply With Quote
  #48  
Old 08-04-2013, 09:24 AM
Azharr Azharr is offline
Active Member

Azharr's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,172
Thanks (Received): 82
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by maplebizz View Post
Nak pakai untuk ringan je bro sekalian,
untuk pasar malam saja.
Nak tau jugak testimonial dari pengguna triton lite ni...
Mmg rasa mcam tak ramai je yang pakai model ni kat Malaysia, lagipun rasanya yg model sejenis LITE ni just mitsubishi saja market kat Malaysia.
memang sesuai sangat bro
__________________
Aku tak faham orang-orang yang suke kutuk-kutuk kerajaan,kalau kau bagus kau jadi lah kerajaan...kau nak jatuhkan BN ke kau nak bangunkan Malaysia? PR naik pun belum tentu kehidupan kau bertambah baik! PR pon main kotor jgk doh...
Reply With Quote
  #49  
Old 08-04-2013, 11:29 AM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,344
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Azharr View Post
aku pengguna memang jimat diesal

kota tinggi -> perlis

diesel RM 100
kalo service macam mane laks bro? ok x?
ok ker utuk daily use..pergi n balik keje?
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #50  
Old 08-04-2013, 11:44 AM
Azharr Azharr is offline
Active Member

Azharr's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,172
Thanks (Received): 82
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post


kalo service macam mane laks bro? ok x?
ok ker utuk daily use..pergi n balik keje?
sangat ok....lasak service setiap 10,000km
__________________
Aku tak faham orang-orang yang suke kutuk-kutuk kerajaan,kalau kau bagus kau jadi lah kerajaan...kau nak jatuhkan BN ke kau nak bangunkan Malaysia? PR naik pun belum tentu kehidupan kau bertambah baik! PR pon main kotor jgk doh...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold