Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,433
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,205
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,910
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-10-2012, 03:40 AM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default [Servis/Develop] Buat Business VPN Jenama Sendiri|Company|Pendapatan Harian|Promosi!

Assalamualaikum.


Disini kami nak offer servis lain dari yang lain, kebiasaanya ramai offer servis vpn, kira jual VPN account sahaja, kami disini ingin offer development dan

servis untuk business VPN tu sendiri, kira anda adalah owner kepada VPN System tersebut .

Sebagai salah seorang developer team untuk http://vpnmalaya.my kami ingin mengoffer servis untuk buat Bisnes VPN Sendiri

untuk anda, kira menggunakan sistem framework yang telah didevelop oleh kami sendiri dan berbaloi untuk anda yang ingin menjalankan perniagaan VPN secara serius

dan keuntungan dalam jangka masa panjang.

Apa servis yang kami lakukan?

1.Sistem Framework sendiri yang telah dibuat dari "Scratch" menggunakan PHP+Java.

2.Custom VPN Software.(Coding,Design,ETC)

3. Design Site Panel Based On Our Framework.

4.VPN Server Setup & Installation.

5.SSL Setup & Installation.

6.Mailing Server Installation.

7.Security Testing (Penetration Testing)

8.Troubleshoot & Maintenance

9.Fully VPN Business Setup & Installation( Just Provide Us Logo & Design You Want)

Untung ke jual VPN ni?

Benda ni bergantung kepada penjual dan pemilik tu sendiri , tapi untuk jangka masa panjang memang untung pun.Sebagai contoh anda target pada volume bukan pada harga ,anda dapat jual untuk 100 orang dengan harga rm10 , anda dah dapat rm1000, apa yang perlu hanya perlu maintain server dan cari sales.

1000 User X RM10 X Per Month = RM10000 - Maintenance Cost(RM800) Untung Bersih RM9200 Setiap Bulan! Bergantung pada anda cari customer anda dan bertambah dari semasa ke semasa

Maklumat.

Laman Utama : https://vpnmalaya.my

Contoh Sample : http://vpn.kiubs.com


Screenshot.









Framework yang kami sediakan hampir seratus peratus berfungsi secara "Dynamic"

Features VPNMalaya Framework.

Admin Login.





+Admin Panel
Quote:
---Summary/Rumusan
---Userlist/Account Information/Pengguna
---Overview/Pengenalan
---Price Setting/Tetapan Harga
---Reseller System/Token System
---Affiliate System
---Invoice System
---Sales Report/Laporan Jualan


User Login Panel.






+User Panel
Quote:
---Account Overview
---Config File Download
---Software/Perisian
---Manual/Panduan
---Log & Status
---User Invoice
Untuk melihat fungsi-fungsi yang lain dan lebih mendalam, boleh daftar di VpnMalayadan anda boleh lihat sendiri sistem

kami.

Selain itu kami juga offer untuk custom VPN Software Design /Application programming, dalam bahasa mudah software VPN sendiri dengan logo dan design tersendiri.

Design



diatas ni adalah salah satu contoh, kami boleh design software dan coding mengikut kemahuan anda.

Framework Coding/Design adalah milik kami sepenuhnya, hakcipta adalah hak kami.



Senarai Harga/Price List.

VPN Framework Business 1 License - RM3000
Redesign Site Panel & Website - RM1200
VPN Server Setup & Installation - Tidak Tetap/Not Fixed/Depends On Situation
Custom VPN Software - RM1500
SSL Setup & Installation - RM500
Security/Penetration Testing - Tidak Tetap/Not Fixed/Depends On Situation
Troubleshoot & Maintenance - Tidak Tetap/Not Fixed/Depends On Situation
Fully VPN System Setup -RM3500(Framework License Price)+Panel & Website Design(RM1200)+Custom Software Design(RM1500)+Server Cost(Depends On Yourself)+SSL Setup (RM500 Single/Wildcard)
Total =RM6700 + Server Cost.


Bundle Promotion Price : RM6500 + Free 3 Server Location For A Month!

Untuk Customer Pertama Di CG : RM5300 + Free 3 Server Location For A Month!

Email : [email protected] / [email protected]
Yahoo Messenger(YM ) : [email protected]

Last edited by Erazer; 08-01-2013 at 09:24 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-10-2012, 03:54 AM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Reserve For Updates.
Reply With Quote
  #3  
Old 22-10-2012, 04:32 AM
xerxes xerxes is offline
Regular

xerxes's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2011
Location: Stuck At Fibre Optic
Posts: 965
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bole tahan rege dier .. free bump utk brg baik
Reply With Quote
  #4  
Old 22-10-2012, 04:59 AM
zaimi2 zaimi2 is offline
Legendary Member

zaimi2's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: Mar 2008
Location: Mountain Of GOLD
Posts: 15,045
Thanks (Received): 389
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to zaimi2
Default

harga macam ni mmg susah la orang nak guna servis tt

apa2 pun gud luck ler
Reply With Quote
  #5  
Old 22-10-2012, 07:32 AM
mohdashraf mohdashraf is offline
Super Active

mohdashraf's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Apr 2010
Location: Mana2 Di Malaysia
Posts: 6,685
Thanks (Received): 476
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

blh tak klu nak server sndri je?

maksudnya,taknak pa2 juz server,pakai kat open vpn...server sndri2 je,x kongsi ngan org...
Reply With Quote
  #6  
Old 22-10-2012, 11:01 AM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Quote:
Originally Posted by xerxes View Post
bole tahan rege dier .. free bump utk brg baik
Yup, kena faham la bro sebab ni untuk orang yang nak berbusiness , kami develop sistem framework VPN tu pun ambil masa.
Reply With Quote
  #7  
Old 22-10-2012, 11:05 AM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Quote:
Originally Posted by zaimi2 View Post
harga macam ni mmg susah la orang nak guna servis tt

apa2 pun gud luck ler
Tuan, kalau setakat VPN akaun kami boleh je beri RM5-RM10 Per Month, sekarang kami provide business VPN tu sendiri.

Contoh Kalau orang tu target volume, kami jual business license framework yang kami mulakan dari kosong, kena kira blood and sweat kami dalam develop sistem ni.

Tapi kalau nak kira keuntungan kejap je dah pulang modal rasanya dan untuk long term profit agak berbaloi, yang penting server je kena jaga.

Sebagai contoh jual satu akaun pada harga RM10 untuk satu bulan, ada 1000 user , sebulan je dah dapat 10k , tolak server cost semua dalam rm800 je , untung bersih je dekat rm9200.

kalau tuan tak percaya boleh tanya dekat penjual-penjual vpn yang ada sekarang ni berapa diorang dapat sebulan.

Dan untuk business kami rasa untuk sistem framework kami yang dibuat dari kosong kami rasa harga dah cukup berpatutan, tuan boleh tanya kepada orang yang ada dalam bidang development, berapa harga satu framework/CMS untuk business,Company dan lain-lain, bermula dari puluh ribu ke ratus ribu tuan

Last edited by Erazer; 22-10-2012 at 11:29 AM..
Reply With Quote
  #8  
Old 22-10-2012, 11:16 AM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Quote:
Originally Posted by mohdashraf View Post
blh tak klu nak server sndri je?

maksudnya,taknak pa2 juz server,pakai kat open vpn...server sndri2 je,x kongsi ngan org...
Terbalik bro cakap, sepatutnya pacak open vpn server dekat vps atau dedicated.

Kalau setakat nak pakai seorang , rugi , baik beli je akaun yang bukan jenis sharing/shared VPS cuma mungkin mahal sikit dari harga.

Last edited by Erazer; 22-10-2012 at 11:26 AM..
Reply With Quote
  #9  
Old 22-10-2012, 03:18 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Akan update dengan fungsi penuh sistem framework kami sebentar lagi
Reply With Quote
  #10  
Old 22-10-2012, 03:26 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 93,551
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 72
Dislikes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Framework bro mmg best ... hehehe ...


tapi huhuhu .. harga nyer ....

apa pon .. mmg terbaik
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:45 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you