PAMM-accounts service by InstaForex: find your investor or invest funds in successful traders by 1 click! Investments from $1 to $100000 by 1 click! To be a part of PAMM-system it’s just enough to have account with InstaForex. PAMM-traders and PAMM-investors, InstaForex welcomes you!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CRIMES, SCAMS, CONSUMERS, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 10,509
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 6,601
0 Important Notice
Last Post: CariGold
Posted On: 08-10-2012
Replies: 0
Views: 22,098
More...
Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 03-07-2012, 11:06 PM
Lobey Lobey is offline
Active Member

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Location: P11
Posts: 1,464
Poster Rank: #2183
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

ada org kata gambar asri tu adalah gambar fizzat
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 15-07-2012, 02:42 AM
IDKD IDKD is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 122
Poster Rank: #11254
Thanked 1 Time
Active Level
Default

jom ramai2 tulis www.bantuanforex.com scam!!!
kot senang nanti org nak google hehehhehe
Reply With Quote
  #33  
Old 18-07-2012, 08:16 AM
Naim_ahmad Naim_ahmad is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Poster Rank: #69220
Thanked 0 Times
Active Level
Default :)

Reply With Quote
  #34  
Old 18-07-2012, 08:25 AM
saxsor saxsor is offline
Well-Known
Member

saxsor's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2009
Posts: 6,143
Poster Rank: #459
Thanked 31 Times
Active Level
Default

bahaya ni.....
Reply With Quote
  #35  
Old 18-07-2012, 08:45 AM
pejalpaweng pejalpaweng is offline
Normal Member

pejalpaweng's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2010
Posts: 349
Poster Rank: #6163
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Lobey View Post
ada org kata gambar asri tu adalah gambar fizzat
aku pn rase cm gambar fizzat..sbb aku pnah tgk gambar nie dl
__________________
nak cari bracelet cantek utk awek?? mak?? boipren?? calon parti kesayangan anda?? Meh tgk cni ==> http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=423450
Reply With Quote
  #36  
Old 04-11-2012, 11:43 PM
kipaskertas_108 kipaskertas_108 is offline
Super Active Member

kipaskertas_108's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,666
Poster Rank: #1223
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

tah spe2 nye pic la jd mangsa die..sian..
__________________

.: Politik itu Hiburan .:. Hiburan itu Politik :.
Reply With Quote
  #37  
Old 04-11-2012, 11:47 PM
kipaskertas_108 kipaskertas_108 is offline
Super Active Member

kipaskertas_108's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,666
Poster Rank: #1223
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by IDKD View Post
jom ramai2 tulis www.bantuanforex.com scam!!!
kot senang nanti org nak google hehehhehe
www.bantuanforex.com is a scam..!!
__________________

.: Politik itu Hiburan .:. Hiburan itu Politik :.
Reply With Quote
  #38  
Old 04-11-2012, 11:48 PM
kipaskertas_108 kipaskertas_108 is offline
Super Active Member

kipaskertas_108's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,666
Poster Rank: #1223
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cggan View Post
Asri Trader atau siapa sahaja nama samaran dia dengan laman web www.bantuanforex.com dan 2kaliganda.com. kedua-dua web menggunakan gambar dan kandungan yang sama cuma web address je lain-lain.. memang handalan pirate betul dia ni.. ayat-ayat dia pun power gila-gila

Kerana kebijaksanaan menipunya hanya menggunakan akaun LR iaitu U6639159 atas nama BANTUAN FOREX.

Ada sesiapa CG member yang boleh dapatkan butir-butir dia ni tak..saya sudah hantar aduan ke SKMM dan BNM tapi diorang minta saya seperti berikut:-

Terima kasih ke atas maklumat tersebut.

Sukacita sekiranya tuan dapat mengemukakan kepada kami dokumen-dokumen yang berkaitan seperti perjanjian (agreement), resit-resit pembayaran, slip deposit bank untuk tindakan lanjut kami.

Harap maklum.

Ismail Jamaluddin
BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: bnmtelelink@bnm.gov.my


mana saya nak dapat butir-butir tu.. sy ingatkan kalau dah bagi website dia sekali, BNM pun pandai-pandai la siasat dengan kuasa dan kepakaran mereka.. dah antar cam ni macam diorang tak kisah je... apa punya BNM dan SKMM..
tuan org BNM ke..
__________________

.: Politik itu Hiburan .:. Hiburan itu Politik :.
Reply With Quote
  #39  
Old 04-11-2012, 11:48 PM
cheagil cheagil is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,041
Poster Rank: #1592
Thanked 38 Times
Active Level
Default

scam pukulan naga sakti membelah bukit...
Reply With Quote
  #40  
Old 04-11-2012, 11:49 PM
supersaya supersaya is offline
Active Member

supersaya's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2011
Location: dalam MT4
Posts: 1,917
Poster Rank: #1701
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kipaskertas_108 View Post
www.bantuanforex.com is a scam..!!
www.bantuanforex.com is a scam..!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:20 PM.


Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE