s Target 20 pips + 10 pips...Boleh Tak? Yakin? Konsistensi? - Page 7 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 06-05-2012, 09:27 PM
gold_bakawali gold_bakawali is offline
Super Active

gold_bakawali's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 6,485
Thanks (Received): 107
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CICAK_NAMPAK(cakpak) View Post
mgu ni pun nampaknya masta kenyang lagi la.....
insyaallah masta....kita sama2 la berdoa pada semua trader agar popit sokmo..kita gasak cukup2 broker yg kita ada..target tahun ni nak gasak duit broker 1j usd.. insyaallah..MAKKK AIII..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 06-05-2012, 09:39 PM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,889
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ultraForex View Post
Boleh dan pasti boleh asalkan tekun dan bersabar.

Pertama pilih satu pair kalau sebaiknya sebaik GU atau EJ atau UJ atau EA yang lain elakkan dahulu ada sebabnya ( hairankan sebab ramai orang akan cadakan EU ).

Kedua bukak Chart MT4 bagi pair yg dipilih, buka chart candlestic M30 H1 H4 D1 pasangkan moving average,AO dan zigzag pada semua chart tu.

Ketiga perhatikan tanpa terade ( demo atau real ) selama sebulan

NANTI BRO AKAN BELAJAR SESUATU YANG BERGUNA MASE PEMERHATIAN TU

dan saya pasti selepas proses ini bro akan dengan sendiri tahu ape nak buat
aku sokong bulat2 apa hang cakap
Reply With Quote
  #63  
Old 06-05-2012, 09:42 PM
gold_bakawali gold_bakawali is offline
Super Active

gold_bakawali's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 6,485
Thanks (Received): 107
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by [V]endetta View Post
aku sokong bulat2 apa hang cakap
sokong empat segi ada x....MAKK AIII..
Reply With Quote
  #64  
Old 09-05-2012, 11:26 PM
bebeggoreng bebeggoreng is offline
Active Member

bebeggoreng's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,284
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gold_bakawali View Post
insyaallah masta....kita sama2 la berdoa pada semua trader agar popit sokmo..kita gasak cukup2 broker yg kita ada..target tahun ni nak gasak duit broker 1j usd.. insyaallah..MAKKK AIII..
wah langsung bisa beli rumah baru ya bro..
Reply With Quote
  #65  
Old 04-11-2012, 10:03 AM
hisey hisey is offline
Active Plus

hisey's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2009
Location: pasir mas, salor ------alor setar, kedah
Posts: 2,590
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dah hmpir 6 bln thread ni dibuka...

masih konsisen lagi ke profit tu?
20pip jerkan

klu ikut modal masta data magic 150usd...
bukaan lot 0.05/pip

skrg ni skrg2nya dah dpt 100usd...

......

cadangan ambo
apa kata buka 1 jurnal, pastu ajakla sapa2 yg berani
utk setup 1 akaun dgn target 10-20pip jer s'hari
__________________
Jurnal 1sen ambo <<<
Reply With Quote
  #66  
Old 04-11-2012, 04:21 PM
minx minx is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 198
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

aku pun sedar 15 pips ok..dulu rasa tamak nak dapatkan bnyk pips dalam satu trade,last kali tumbang... tu yang slogan teknik aku is 15>-40 means dapat 15 pips dalam 1 hari lagi bagus dari rugi 40 pips dalam 1 hari walaupun sikit je 15 pips tu.
Reply With Quote
  #67  
Old 06-11-2012, 11:22 AM
blindclownx blindclownx is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,160
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bagus gak nie....dah dpt target 20pip/shari...
try la selongkar timeframe 4H
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold