Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-03-2012, 11:08 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default Pusat Rawatan Islam- Camner nak bukak?

Salam... tok rasa cam bercita-cita nak bukak pusat rawatan islam..

1. camner cara nak bukak?
2. perlu lesen / permit ker..
3. suka duka

kalau yang dah panglaman tu ceciter kat sini..
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-03-2012, 11:14 AM
hakamkaya hakamkaya is offline
Regular

hakamkaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2009
Posts: 248
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

suke duke??

ada ke suke?
pengalaman yg d ceritakan oleh guru saya...jika ubatkn sakit org,samada sakit tu akan dtg pd kita or keluarga...

kes2 sihir-jika kita yg tlg org kene sihir- si tukang sihir akan berdendam n sihir kn kita plak..

tu la sikit2 pengalaman guru sy...jika ilmu stkt dasaran shj-harap bykkn lg la tuntut ilmu...

guru sy sendiri pun masih lg dok tmbh amal n ilmu...wat keje2 dakwah dan mcm2 lg..
Reply With Quote
  #3  
Old 15-03-2012, 11:27 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hakamkaya View Post
suke duke??

ada ke suke?
pengalaman yg d ceritakan oleh guru saya...jika ubatkn sakit org,samada sakit tu akan dtg pd kita or keluarga...

kes2 sihir-jika kita yg tlg org kene sihir- si tukang sihir akan berdendam n sihir kn kita plak..

tu la sikit2 pengalaman guru sy...jika ilmu stkt dasaran shj-harap bykkn lg la tuntut ilmu...

guru sy sendiri pun masih lg dok tmbh amal n ilmu...wat keje2 dakwah dan mcm2 lg..
yang ni adalah perkara biasa... dan menuntut ilmu adalah wajib
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 15-03-2012, 09:56 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,733
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

rasanya takdelah speciality bahagian jin dan syaitan atapun saka.. lebih kepada rawatan sakit biasa menjurus ke arah islamic
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 26-04-2012, 01:54 AM
dazzmine dazzmine is offline
Active Member

dazzmine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,301
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

dah bkk ke tok?
__________________
Bismillahirrahmanirrahim
Reply With Quote
  #6  
Old 26-04-2012, 10:10 AM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

start dengan bekam tok...bekam susah cari yg murah2..kadang2 fikir RM5 utk satu cup pun mahal untuk diperluaskan sunnah nabi ni...yg letak harga bekam melampau2 pun errrk susah nak cakap..RM3 atau buat harga package untuk satu badan murah2..so orang boleh amalkan tiap2 bulan atau 2 minggu sekali..tapi kalau harga melampau sangat..memang orang tak sanggup terutama golongan miskin...

antara ubat terbaik adalah bekam...zahir dan batin boleh dirawat
Reply With Quote
  #7  
Old 04-05-2012, 09:15 AM
razzo razzo is offline
Active Member

razzo's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,112
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kira rawatan alternatif la ni.. yg diperlukan premis berniaga,lesen niaga dari pihak berkuasa tempatan.. kwn dari majlis perbandaran bgtau dlm tajuk jenis niaga tu bubuh 'muslim alternative therapy and health consultant' .. yg ni dah kira boleh start.. suka/duka? byr sewa premis,api,air,promo.. klu niaga ikhlas, rezeki tak kemana... gudluck Tok
Reply With Quote
Thanks tokputih thanked for this post
  #8  
Old 04-05-2012, 09:17 AM
razzo razzo is offline
Active Member

razzo's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,112
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dabel pos plak..

Last edited by razzo; 04-05-2012 at 11:04 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump