Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,826
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,427
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,422
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-03-2012, 11:56 PM
Glory Rich M Glory Rich M is offline
Newbies

Glory Rich M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 22
Poster Rank: #26498
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Alhamdulillah, hasil colection untuk hari ini. Br siap proses borang. Hampir setiap org yg sy jumpa tidak mampu menyangkal dan menolak The Chain Fund....

__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 06-03-2012, 11:57 PM
Glory Rich M Glory Rich M is offline
Newbies

Glory Rich M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 22
Poster Rank: #26498
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Five Star View Post
ade website rasmi tak?
website masih dalam pembikinan.
sekarang adalah pra pendaftaran sebelum launching
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 06-03-2012, 11:59 PM
Glory Rich M Glory Rich M is offline
Newbies

Glory Rich M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 22
Poster Rank: #26498
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AcesHigh View Post
tak payah cari orang mcamana biz nk berkembang, yang dok iklan ni nk cari org la. betulkn statement tu. kalu yg awal tu tak cari orang memang dapat duit, kesihan yg masuk lewat tu lambat benor nak dpt duit
jangan main serang sebelum fahamkan plan..

kami ada 2, carik org pun boleh. Tak carik org pun boleh. Jika carik org ada income lebih.

sistem kami mewajibkan re entry. Jadik yang atas terpaksa bantu org bawah sbb wajib ada kemasukan entry baru..

semua akan merasa income..
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 07-03-2012, 12:00 AM
Glory Rich M Glory Rich M is offline
Newbies

Glory Rich M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 22
Poster Rank: #26498
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Ketebalan borang pra daftar The Chain Fund...

__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 12-03-2012, 12:15 AM
bidin bidin is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 40
Poster Rank: #20986
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kenapa forum ini dimasukan ke dalam Program Matrix Labu Peram, Merapu ??
Reply With Quote
  #16  
Old 12-03-2012, 12:34 AM
pokler pokler is online now
Active Member

pokler's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2008
Location: E:\DnT-GembokMan
Posts: 1,972
Poster Rank: #2018
Thanked 8 Times
Active Level
Default

nasihat gue, jalankan kerja dgn betul..lau niat tu nk bantu orang, bantu betul2, jgn sampai dah dapat apa yg dihajati, terus menghilangkan diri.jgn lupa, warga CG ni ganas dan hebat2 belaka..

~sekadar nasihat~
__________________
Anda Buasir? Janganlah Malu, Ada Ubatnya KLIK SINI

ICM COMMUNITY bagi 34% SEBULAN pada SAYA, ANDA TAKNAK KE?? PM LA
Reply With Quote
  #17  
Old 12-03-2012, 01:46 AM
saga merah saga merah is offline
CG Top Poster Club

saga merah's Avatar
 
Trader Rating: (236)
Join Date: May 2011
Location: MAXIS-CELCOM-DIGI-TUNETALK-UMOBILE-ITALK
Posts: 25,967
Poster Rank: #51
Thanked 22 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokler View Post
nasihat gue, jalankan kerja dgn betul..lau niat tu nk bantu orang, bantu betul2, jgn sampai dah dapat apa yg dihajati, terus menghilangkan diri.jgn lupa, warga CG ni ganas dan hebat2 belaka..

~sekadar nasihat~
aku setuju...

sejak aku kena dgn 2kali dulu..sampai skrg aku dh x join mna2 skim cepat kaya..
__________________
PERNIAGAAN PREPAID SMS 24 JAM
MAXIS | CELCOM | DIGI | HOT TIKET | ITALK | UMOBILE | TUNE TALK
PENDAFTARAN PERCUMA.. TEMPAT ADALAH TERHAD !!!
TOP UP CELCOM DAN INTERNET TERMURAH DISINI

MAXIS : 017-5601614 CALL-SMS
+ CELCOM : 013-4744686 CALL-SMS-WHATSAPP
Reply With Quote
  #18  
Old 19-03-2012, 08:59 AM
DonDeen DonDeen is offline
Junior Member

DonDeen's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 88
Poster Rank: #15146
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

eleh dulu ada jerk skim nei dan aku dah terkena tpi x tau atas nama skim nei ker x.... tujuan dia untuk membantu golongan-golongan yg bergaji rendah.... mula2 masuk 50 kene ajak org pastu masuk 3 rat x yah ajak org dan balik modal cepat.... mula2 percaya sebab member dah dpt balik modal tpi yg rugi org yg last2... org yg lama2 bila dah balik modal+untung pastu bt derk jerk nyesal aku burn rm350 huhuhu... syarikat yg handle senyap terus x tau berita.... really2 fedup....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:40 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE