Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 22,875
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,467
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 40,905
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-11-2011, 05:49 AM
RizMa RizMa is offline
Super Active Member

RizMa's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Apr 2007
Location: Utara
Posts: 4,467
Poster Rank: #840
Blog Entries: 1
Thanked 114 Times
Active Level
My Mood:
Default CELCOM BB - INTERNET RM25/bulan - ( Hanya Borong MAXIS SKMM sahaja)

Salam sejahtera,

CELCOM SOLD OUT / MAXIS AVAILABLE

HANYA MAXIS SKMM untuk BORONG
harga menarik.
Sila SMS 012 5088745
untuk maklumat lanjut



Update :17 April 2012

STOK JUALAN BIASA
Balance Ready : Sila SMS untuk stok semasa Stok habis

STOK BORONG
Hanya MAXIS SKMM dengan harga terbaik


Yang xde Modem kalau nak beli saya ade jual, tapi harga mahal skit
HUAWEI 3.75G Speed 7.2Mbps RM130 Sahaja
Broadband Kit MTEC 3.5G Speed 3.6Mbps RM110 Sahaja

TAWARAN :
PEK SKMM dari CELCOM
Pek Projek komputer 1 Malaysia
Hanya RM25 Sebulan.

Boleh topup melalui kad topup, online banking dan easypay



Speed = 384kbps
Kuota = 800MB


Speed dan kuota ini adalah seperti tertera di pek
kadang2 korang dapat lebih dari yang dijangkakan.
Nak lebih kuota lagi boleh langgan dengan VPN Bro AZAM575 > Lihat link bawah
http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=267813

HARGA DITAWARKAN UNTUK STARTER PACK

Quote:

HARGA SUDAH NAIK DISEBABKAN STOK YANG DITAHAN OLEH DEALER
RM50 untuk semua pelanggan - FREE POS EKPRESS
RM40 untuk CLIENT VPN Bro AZAM575 - FREE POS EXPRESS

(SMS kan ID VPN Korang)

Nak POS LAJU tambah RM3 ( maksima 5 pek)



Promosi 1
Beli 10pcs Ke atas diskaun 10%


Promosi 2 [ promosi ni HOLD dulu sbb harga dealer sudah naik. Sila SMS untuk tau harga]
Belian borong

36pcs = RM30/pcs
50pcs = RM29/pcs
100pcs = RM28/pcs
150pcs = RM27/pcs
250pcs = RM26/pcs
600pcs++ = Rm25.50/pcs

(sila sms untuk pertanyaan)


Promosi 3
Topup Celcom SKMM anda kembali dengan harga RM24




MAKLUMAN :
Dengan starter pack yang korang beli
korang akan diberi akses internet secara percuma selama sebulan
So, next month kena topup RM25 dan langgan kembali
Cara nak activate dan cara langgan ada tertera di pack

PENGAKTIFAN PERTAMA KALI :

1. Tunggu SMS kata dah daftar atas nama pengguna
2. Buat pengaktifan taip "broadband activate" send ke 28882 (tulis dengan huruf kecil)
3. Next month lepas topup ( sehari sebelum habis) baru langgan dengan Taip "broadband SKMM" send ke 28882

Jgn tersilap taip broadband monthly kerana ini akan mengubah pakej ke RM50



PENGAKTIFAN DAN TEMPOH PENGGUNAAN

Akses selama 30hari dari tempoh anda aktifkan kad atau topup dan langgan
Selepas 30 hari > ada 50 Hari untuk topup kembali

Selepas hari yang ke 51, KAD akan diluputkan dan harus dibuang n beli baru
Cara2 mengaktifkan SIM ada tertera pada PEK..

PENDAFTARAN:

SIMPLE sahaja..Hanya SMS kan aku 012 5088745
Kalau nak mudahkan kerja dealer elok email : myrizma@gmail.com

NAMA
IC
ALAMAT


Pendaftaran pek SKMM mengambil sedikit masa kerana pendaftaran adalah secara manual. aku xde sistem daftar online sendiri. Aku tumpang dealer besar Nothern je.
So, faham2 je la. bila pek sampai dan korang try xboleh guna lagi sila maklumkan untuk aku follow up dealer balik.
Kalau korang order byk pastikan ada IC yg nk ambil tu..atau ambil dulu pack kosong n pendaftaran kemudian.atau korang daftar sendiri dengan wakil celcom.


PENGHANTARAN

- Pos Ekspress akan digunakan untuk penghantaran - Ianya Percuma
- Kalau nk POS LAJU yg xbrapa nk laju tu tambah RM 3 ( maksima 5 pek ) - kalu 10 pek RM 6
- Penghantaran akan dilakukan dlm masa 2 hari dari tarikh bayaran
- paling cepat keesokan harinya ( Jika korang bayar n SMS sebelum 11.00mlm pada mlm sebelumnya )
- Tapi harap korang berikan aku masa untuk setelkan dlm 2 hari sbb kerja opis kadang sibuk kadang x.


BERMINAT ?

Boleh PM tp kalau inbox penuh korang
Sila SMS ke 012 5088745
Email : myrizma@gmaildotcom

PERHATIAN:
Kaedah bayaran dan deal hanya melalui Email dan SMS sahaja. Harap bersabar menanti balasan.
Kalau korang pengguna VPN, so maklumkan dahulu id VPN korang untuk disemak sebelum urusniaga diteruskan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MAKLUMAN BAGI PEMBORONG PEK,
Harga istimewa untuk pemborong - Boleh SMS utk Deal
anda boleh SMS saya utk sebarang rundingan dalam penetapan harga

Dan
Mohon kerjasama dari semua pemborong agar menyusun pendaftaran dengan rapi dan diemailkan kepada saya dengan tanda rujukan ID VPN atau CG anda...

Cth : DAFTAR SKMM RIZMA 21/11/2011

Mohon kerjasama ya.agar xberlaku kesilapan dan terlepas pandang masa daftar.

TQ
------------------------------------------------------------------------------------

REKOD PENGHANTARAN DAN STATUS :

Yang dah sampai dan akan sampai Destinasi

EM032323356MY 10-Nov-2011 15:57 Item successfully delivered PO PARIT RAJA
EM032405996MY 04-Nov-2011 12:15 Item successfully delivered PO BANDAR PUSAT JENGKA
EM032405982MY 04-Nov-2011 10:27 Item successfully delivered PPL KELANG
LE120182115MY 08-Nov-2011 10:52 Item successfully delivered PO PASIR MAS
LE118335183MY 15-Nov-2011 17:01 Item successfully delivered PPL JOHOR BAHRU
LE118373535MY 16-Nov-2011 14:30 Item successfully delivered PPL TAIPING
LE120181199MY 16-Nov-2011 10:17 Item is in Transit to Delivery Office PPL KUALA TERENGGANU
LE120181185MY 16-Nov-2011 11:10 Item successfully delivered PPL KUALA SELANGOR
LE118373527MY 16-Nov-2011 13:54 Item successfully delivered PPL SHAH ALAM
LE118373513MY 16-Nov-2011 18:12 Item successfully delivered PPL Batu Caves
LE120182058MY 17-Nov-2011 10:24 Courier is attempting delivery PPL KUALA TERENGGANU
LE120182061MY 17-Nov-2011 13:44 Item is in Transit to Delivery Office PPL KOTA BHARU
LE120182075MY 17-Nov-2011 10:16 Item successfully delivered PPL KUALA LUMPUR
LE120182089MY 17-Nov-2011 10:04 Item successfully delivered PPL BENTONG
LE120182044MY 17-Nov-2011 09:43 Courier is attempting delivery PPL IPOH
EM014285529MY 19-Nov-2011 09:36 Courier is attempting delivery PPL IPOH
LE120181225MY 19-Nov-2011 09:28 Item successfully delivered PPL KELANG
LE120181211MY 19-Nov-2011 13:09 Item successfully delivered PPL JOHOR BAHRU
LE120181208MY 21-Nov-2011 14:19 Item successfully delivered PPL KELANG
LE118374788MY 21-Nov-2011 14:18 Item successfully delivered PPL KUALA LUMPUR
LE118374709MY 21-Nov-2011 16:06 Item successfully delivered PPL KUALA TERENGGANU
LD137678380MY 22-Nov-2011 16:08 Item successfully delivered PPL KUALA TERENGGANU
LD137678393MY 22-Nov-2011 16:20 Item is in Transit to Delivery Office PPL KUANTAN
EM014285444MY 23-Nov-2011 17:11 Item successfully delivered PPL IPOH
EM014285435MY 23-Nov-2011 15:58 Item successfully delivered PPL KUCHING

Last edited by RizMa; 24-04-2012 at 01:37 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-11-2011, 05:56 AM
marvelous marvelous is offline
Well-Known
Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 6,816
Poster Rank: #504
Thanked 31 Times
Active Level
My Mood:
Default

Bro tanya..pakej ni prepaid..kalo next month kita tak reload...berapa lama sim kad ni boleh bertahan?
__________________
Kedai FB
Reply With Quote
  #3  
Old 14-11-2011, 06:03 AM
RizMa RizMa is offline
Super Active Member

RizMa's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Apr 2007
Location: Utara
Posts: 4,467
Poster Rank: #840
Blog Entries: 1
Thanked 114 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
Bro tanya..pakej ni prepaid..kalo next month kita tak reload...berapa lama sim kad ni boleh bertahan?
Selepas 30 hari > ada 50 Hari untuk topup kembali
Selepas hari yang ke 51, KAD akan diluputkan dan harus dibuang n beli baru
Reply With Quote
  #4  
Old 14-11-2011, 01:12 PM
RizMa RizMa is offline
Super Active Member

RizMa's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Apr 2007
Location: Utara
Posts: 4,467
Poster Rank: #840
Blog Entries: 1
Thanked 114 Times
Active Level
My Mood:
Default

Makluman..Mana mana yang SMS tu.jgn SMS panjang2 sgt
Just bgtau ID VPN n tanya harga je

TQ
Reply With Quote
  #5  
Old 14-11-2011, 02:49 PM
albagold99 albagold99 is online now
Active Member

albagold99's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,180
Poster Rank: #1794
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam tuan, aku dh dpt simkad tu, so nk kna dftr gak k?mggu lps dh bg info mykad skali msa bank in duit utk dptkn SKMM tu?cmne ek?
Reply With Quote
  #6  
Old 14-11-2011, 03:17 PM
erynadamia erynadamia is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2011
Posts: 235
Poster Rank: #8932
Thanked 0 Times
Active Level
Default

[


Boleh PM tp kalau inbox penuh korang
Sila SMS ke 012 5088745

PERHATIAN:
Kaedah bayaran dan deal hanya melalui SMS sahaja.
Kalau korang pengguna VPN, so maklumkan dahulu id VPN korang untuk disemak sebelum urusniaga diteruskan
.[/QUOTE]


sms satu pun tak dibalas...apo macam bro
Reply With Quote
  #7  
Old 14-11-2011, 03:24 PM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 32,980
Poster Rank: #33
Thanked 694 Times
Active Level
My Mood:
Default

Saya mesti pilih ehehehe ...
__________________
BOOST UNLIMITED C1M(KLIK SINI)-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #8  
Old 14-11-2011, 03:24 PM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 32,980
Poster Rank: #33
Thanked 694 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by erynadamia View Post
[


Boleh PM tp kalau inbox penuh korang
Sila SMS ke 012 5088745

PERHATIAN:
Kaedah bayaran dan deal hanya melalui SMS sahaja.
Kalau korang pengguna VPN, so maklumkan dahulu id VPN korang untuk disemak sebelum urusniaga diteruskan
.

sms satu pun tak dibalas...apo macam bro[/QUOTE]
Bizi hehehe ... sabar yer ...
__________________
BOOST UNLIMITED C1M(KLIK SINI)-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #9  
Old 14-11-2011, 03:27 PM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: KL - Selangor
Posts: 10,136
Poster Rank: #281
Blog Entries: 1
Thanked 4,294,967,263 Times
Active Level
My Mood:
Default

sini lg murah ek... wow...
Reply With Quote
  #10  
Old 14-11-2011, 03:30 PM
ratusanRM ratusanRM is offline
CG Top Poster Club

ratusanRM's Avatar

 
Trader Rating: (70)
Join Date: Apr 2007
Location: 0231.541'N 10223.457'E
Posts: 21,096
Poster Rank: #81
Thanked 344 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kedai baru lagi murah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:02 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE